Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

Sorglig dag..

Publicerad 2011-08-31 20:28:45 i Allmänt

Dagen började så bra.. jag sov superbra hela natten på jobb, vaknade pigg och gla och slutade tidigt så jag visste att jag hade lite tid hemma innan jag skulle hämta barnen.. Så när jag kom hem så ringde jag mamma som jag brukar göra och så gick jag ut och skulle kolla till kaninerna, och ser att dom ligger på nedervåningen i buren, vilket jag tyckte va konstigt för det regnade och då brukade dom vara där uppe.. och jag går närmare och inser att dom andas inte.. dom va döda.. Jag fattar verkligen inte vad som hänt!! Precis innan jag gick till jobb igår va jag ute hos dom och klappade och gosade med dom, gav dom mat och vatten och dom va precis som vanligt då.. och så e dom döda idag.. Efter att ha pratat runt lite med folk som är vana vid kaniner och så så kom vi fram till att dom troligen blivit skrämda.. Usch jag blev själv så lessen när jag tänkte på att dom blivit så rädda av någonting så att dom dog.. stackare!!
Ja och sen blev jag juh så illa tvungen att berätta det för Amanda och Emelie.. Amanda sa inte så mycke.. Men jag såg att hon blev lessen! Riktigt lessen dessutom.. men hon säger aldrig något.. Emelie verkade inte bry sig så mycke.. men Amanda va verkligen så fäst vid sin kanin.. Hon frågade om vi skulle köpa en ny.. ja det skulle jag absolut kunna tänke mig men jag e rädd att dom oxå blir skrämda och dör.. och då blir hon lessen igen.. Här e  jättemycke katter på området och det är inte helt omöjligt att dom har vatt här inne och skrämt dom..
Sov gott våra små kaniner!

Amanda börjar bli riktigt förkyld.. Hon hostar och nyser och är så täppt i näsan.. stackaren.. Hoppas hon orkar med dagis imorron så kan vi vara hemma hela helgen och bara mysa och se till så hon blir frisk..

Nu sover båda tjejerna iallfall och jag har tänt ljus ruint om i lägenheten och sitter med min underbara myspläd och bara njuter.. Jag tycker om hösten så jag tycker detta är jättemysigt att det regnar och blåser ute så man kan tända ljus och bara mysa.. ja nu när jag ska vara inne alltså.. jag gillar inte regn och blåst om jag tvingas gå ut! haha :)

Idag e det precis 4 veckor kvar!! :)

Ny vecka

Publicerad 2011-08-29 20:57:36 i Allmänt

Jaha en ny vecka är påbörjad!

Men jag måste berätta om bion igår! När jag va på väg hem från jobb så smsar mamma och frågar om jag kan kolla om det eventuellt fanns biljetter till henne och barnens kusin Ebba. Så jag kollade läget och visst jag lyckades fixa 2 biljetter till, så dom följde med! Vi såg på bilar2! När jag beräattade för Amanda vilken film vi skulle se Bilar så sa hon, mamma det e för pöjkar! haha :) Men hon ville gärna gå på bio så det gick bra iallfall :)
Vi fick platser på 2 rader.. Amanda och Ebba satt precis framför oss.
Emelie va så förväntansfull när hon gick in i salongen.. men när dom började släcka ner och ljudet slogs på så hoppade hon snabbt upp i mitt knä och skrek jag e rädd mamma jag e rädd! Stackaren! Hon ville åka hem!!! Nähe minsann tänkte jag, så mycke pengar och inte ens få se filmen.. haha :)
Men efter ett tag så gick det bättre och hon såg hela filmen! Jag tror att mamma och jag hade roligast! Det va juhs å sjukt roliga repliker! :)
Men barnen va glada när vi gick därifrån och dom ville gärna gå på bio igen :)

Idag va det dax för begravning.. och jag tyckte inte det va längesen vi va på begravning sist.. men det är faktiskt nästan 1år sen nu! Jag förstår det inte!!! Tyckte det va bara för ett par månader sedan! Iallfall, min mosters man dog för ett par veckor sedan, han va gamal och sjuk så det va väl skönt för honom, men det är aldrig kul att gå på begravning.. Och det ända jag kan tänka när jag sitter där är, "vem är det nästa gång?" sjukt ja.. jag vet.. 
Usch ja.. man vill verkligen inte att det ska hända nån av dom närmaste något! USch usch usch!!

Resten av dagen har vi mest bara slappt och slappat.. Båda tjejerna har varit trötta idag.. Emelie sov dåligt inatt, vaknade föera gånger.. och jag ger mig tusan på att hon hade feber inatt.. så varm som hon va och svettig, men ändå skulle hon ligga under täcket(vilket hon aldig gör annars..) Men hon har ofta febertoppar på kvällarna och nätterna och sen e hon "frisk" igen på dagarna.. aja.. Dom hade inte märkt att hon va trött på dagis iallfall..

Idag började skolan igen.. och på sätt och vis va det lite vemodigt att veta att dom började och jag inte fortsatte, men så e det! Och jag tycker det är ganska skönt att få jobba oxå! haha :) Älskar mitt jobb! Trovs så bra där! Men jag vet att det bara är tillfälligt men ändå! Jag få njuta så länge det varar :)

Nu ska jag ta och slappa i soffan.. imorron ska Emelie till tandläkaren.. och sen blir det dagis för barnen och jobb för mig :)
Ha en skön kväll!
Kram på er alla!

Åska!!

Publicerad 2011-08-27 10:48:53 i Allmänt

Idag vaknade vi till åska! Och det varade hur länge som helst! Först förstod jag inte riktigtg vad som höll på att hända, för det rullade runt runt hur länge som helst! Helt sjukt! Jag trode först det va ett flygplan som cirkulerade runt runt, men eftsr långt och länge så förstod jag att det va åska :) Det höll på i nästan 1½ timme! Tyvärr blev det inte svalare för det, det e precis lika fuktigt ute och så jobbigt varmt..

Jag o töserna åt frukost och sen cyklade tjejerna och jag gick upp till Micke.. hans helg :) Och jag ska jobba.. börjar om 1 timme.. Skönt med kort jobbehelg när jag bara jobbar lördag-söndag.. annars e det fredag - lördag och sen söndag-måndag.. det e inte lika kul :)

Imorron ska vi gå på bio!! Alla 3! Det e första gången Emelie ska på bio, det blir 3e gången för Amanda.. Emelie har nog inte riktigt förstått vad det e för nått.. hon tror att det är nått vi ska åka.. men men.. hon inser väl imorron vad det e hon ska göra :)

Näe annars händer det inte så mycke.. Oja jag lovade juh en bild på kaninerna :) Det ska jag sätta in :)



Kaninen längst in den svart/bruna är Emelie's och den heter Mimmi, och den svart/vita är Amandas och heter Nina :) Den svart/vita har nått fel på sitt ena öra.. det ser ut som hon har blivit biten men hon har haft det sen hon föddes, och det örat är mycke mindre :) Men det är inget fel på den :) Jättesöt och go! Nina är lite lugnare och hon tycker det är ganska mysigt att komma upp och bli kelad med, medans Mimmi inte är lika bekväm med det ännu.. får prova lite varje dag så hon blir van vid det :) Amanda och Emelie vill så gärna ha dom i koppel och gå ut med dom, men dom e lite små ännu..

Nu hör jag hur det börjar mullra långt borta igen, så jag ska ta och slänga ihop datorn så det inte förstörs nu när den e helt ny :) Ha en underbar helg allaihopa! Och så vill jag bara tjata en gång, imorron är det precis 1 månad kvar till resan!!!!!!!!! *sorry va bara tvungen* ;)

dax för nytt inlägg :)

Publicerad 2011-08-25 16:47:36 i Allmänt

Vilket tryckande väder det har varit de senaste dagarna! Eller ja hela sommaren egentligen! Men nu känns det verkligen som om det hade behövts åska!! Det åskade igårmorse vid 6 tiden, och det va ganska rejält! Men det hade nog behövts mer sånt! :)

Vi har fått tillökning i familjen! 2 kaniner har fått flytta in! Eller ut, eller ja.. hur man nu säger.. dom bor ute :) De är födda i juni båda två, men från olika kullar! Ska försöka ta kort på dom och lägga in en bild på dom! Dom är jättesöta! Bra med kompisar som har en massa djur så blir det inte så dyrt :) Idag har jag inskaffat en toalett till dom oxå! haha :) Amanda frågade var dom skulle spola! Det är juh som en låda som katter har, fast betydligt mindre såklart :) Men det verkar fungera :)

Jag har upptäckt att någon har snott min cykel.. mindre kul! Men jag kan juh lätt säga att tjuvarna gjort ett dåligt val.. den fungerar knappt.. punka på ena däcket, ekrarna är snea på det ena hjulet, bromsarna fungarar inte... men det e störigt ändå.. E det nån som har koll på vad det är i självrisk och så åp en cykel? Jag har noll koll..
Får kolla upp det..

Idag kom min nya dator förresten! Dock inte den jag bloggar ifrån just nu eftersom jag inte hunnit med och fixa med alla inställningar.. får fixa med det ikväll när barnen sover! Idag köpte jag filmen "hur många linon finns det i världen" Har ni inte sett den så gör det!!!! Den e såååå underbart bra!!! Så den ska jag se på ikväll oxå! :)

Näe hörreni nu ska jag ta och fixa lite här hemma.. ha det så bra alla..

Lördag!

Publicerad 2011-08-20 21:37:46 i Allmänt

Igår kom mamma och Peter hit och lämnade ett parasoll som jag fått från systeryster som ska flytta snart! Precis ett sånt som jag ville ha så det va perfekt! Tack syrran!!! Medans dom va här så passade jag på och åka och storhandla, behövde verkligen fylla frys och kyl! Det ekade där inne! :) Men nu är det fullt igen!
I veckan va juh Emelie dålig, och jag trode hon hade öroninflammation, men det va som tur va bara en ny vaxpropp.. dock har jag nu åkt på feber och ont i hals och öra!! Suck säger jag bara! Igår va det riktigt illa.. kunde knappt röra mig utan att det sprängde i hela örat! Jag låg nästan och hoppades på att trumhinnan skulle spricka så det skulle sluta trycka så i örat.. men inget hände.. idag har jag fortfarande ont, men med Ipren kan jag hålla det någerlunda bra... Jag o tjejerna följde med mamma hem, fick god mat och sen kollade vi på TV.. Mamma körde oss hem idag, och resten av dagen har bara vatt lugn.. har bara legat i soffan hela eftermiddagen! Riktigt skönt!!! Barnen har vatt på riktigt härligt humör hela dagen! Emelei har vatt riktigt lugn oxå! Hon har annars ett humör som heter duga! Hon har det i vanliga fall, och dessutom är hon mitt inne i sitt 3års trotts.. Puh säger jag bara.. Ibland får hon riktiga utbrott och bara ligger och skriker och gapar för ingenting.. slänger sig på golvet och ja.. och hon gör det när som och var som! Hon bryr sig inte.. det gör ioför sig inte jag heller.. ligger hon och skriker på golvet i affären så får hon göra det, jag går vidare(jo jag ser henne hela tiden...) Juh mer jag pillar på henne desstu värre blir det.. det e egentligen bara en fråga om vem som har längst tålamod.. Vet för ett par veckor sen så va vi nere i stan och Emelie slängde sig på marken där, och jag vände mig om och sa till henne att nu går jag och Amanda.. och hon fortsatte såklart att skrika.. så vi började gå lite sakta.. och där va ett par tanter dom stannade och titta på vad jag gjorde.. och jag såg riktigt hur dom tyckte att jag va världens sämsta mamma som gjorde så.. och alla dessa tanter som ska fram och pilla på henne när hon sitter där och surar.. det gör henne bara ännu mer sur.. låt henne va så kommer hon när hon har tröttnat.. Men alla tycks tro att dom har en bättre hand med mitt barn än vad jag själv har.. Men ikke.. när jag stått ett tag och väntat på henne så kom hon såklart... och tanterna som tyckt att jag va världens sämsta mamma vände och gick.. jo det e sant dom stod faktiskt bara och tittade på hur jag tänkte hantera situationen.. Nån jäkla cirkus eller nått?!? Jaja..
Ni som oxå har 3åringar, hur hanterar ni era när dom får sina små utbrott, antar att jag inte är den enda mamman med en 3årings om får utbrott hit och dit :)
Jag brukar ge Emelie en varning och att vi räknar till 3 och sen åker hon in på sitt rum(om vi är hemma) eller i vagnen om vi är ute eller nånting i den stilen, och då brukar hon lugna sig, när hon lugnat sig så tycker jag iallfall att det är viktigt att vi blir vänner och att Emelie får veta varför hon åkte in i rummet, eller i vagnen elelr liknande, och sen blir det en puss och så e vi kompisar igen..

Mamma och jag snackar bara om resan hela tiden! ja jag vet det är ett jäkla tjat om denna resa.. Men jag lääääängtar sååååå!

Näe nu ska jag se på den Perfekta stormen..
Ha en bra kväll alla!

Sjukstuga.

Publicerad 2011-08-18 20:38:06 i Allmänt

Idag fick vi åka till läkaren med Emelie.. Kollade hennes öra, men det va ingen öroninflammation utan en stor vaxpropp igen.. suck.. och det va inte längesen hon sög ut en stor vaxpropp från örat juh.. jaja. det blir till att fortsätta med revaxör då..
Jag fick stanna hemma från jobb eftersom Emelie hade feber och ont i örat.. lite trist men men.. Emelie piggnade till vid middagstid, så då kändes det ännu tråkigare med att vara hemma.. men men.. så får det vara...

Amanda va ute och lekte med granntjejen nästan hela eftermiddagen.. Emelie va lite småsur för att hon inte fick gå ut men hon fick minsann hålla sig inne.. Hon fick följa med och kasta sopor på kvällen så hon kom ut nånting iallfall..
Hon fick hjälpa mig att göra kvällsmaten idag oxå! Och så kom Amanda in och ville rinag till mormor, så det fick hon göra, Emelie satt brevid henne, och när mormor svarade i telefonen så sa Emelie, "oh näe jag hör mormor" haha :) Det kom verkligen från hjärtat! haha :)

Jag hoppas verkligen Emelie håller sig så pigg som hon har vatt idag.. så vi kan ha en mysig helg!
Imorron planerar jag för att åka och storhandla.. får juh såklart se hur Emelie mår först och främst..

Igår va det 6veckor kvar tills vi åker!!! Jag läääääängtar! haha :)

Näe nu ska jag glo lite på tvn och slappa...
Ha en skön kväll..

Angelica: Jag vill väldigt gärna läsa din blogg :) Skicka gärna ditt lösen så lägger jag inte ut det här såklart :)

Bloggtorka

Publicerad 2011-08-16 21:18:39 i Allmänt

Sorry alla.. men jag har verkligen sån bloggtorka... Jag vet inte vad jag ska skriva om.. allt e det gamla vanliga..

Barnen har förresten börjat på nya avdelningar! Emelie går numera på Ametisten där Amanda gick tidigare! Hon är överlycklig eftersom dom har en lila dörr! Och deras färg är lila, och det är verkligen Emelies favoritfärg! Amanda har börjat på Opalen! Det är den nyaste avdelningen på det dagiset! Där är superfrächt och stort och fint! Båda två stortrivs i deras nya grupper! Vilket är superskönt! Idag cyklade båda tjejerna upp till dagis! Mend et tog sin tid.. Emelie satte sig på tvären efter bara 10 minuter.. Men Amanda cyklade som bara den! Hade jag haft en cykel som fungerade så hade det nog gått riktigt bra och cykla med Amanda nu! Emelie kan sitta bak på min cykel.. Får väl se om jag kan hitta nån billig nångång.. men just nu så sparas det till resan! :)

Oh ja jag köpte förresten en ny tvmöbel i helgen! Köpte den på blocket för 350kr! Jag tror den är från jysk från början, med vitrinskåp och en annat skåp och hylla! Den blev jättefin och ha här i vardagsrummet! Det ser mycke bättre ut här hemma nu! Tv möbeln som va här nere släpade jag upp till mitt sovrum själv :) Jag hade tänkt att vänta till Conny kom imorron och be honom hjälpa mig upp med den, men så länge kunde jga inte vänta så nu är den uppe! :)

Jag lämnde in min telefon förre helgen på Telenor, för kameran fungerade inte på den.. och igår fick jag sms om att den va tillbaka på väla, så jag och tjejerna tog bussen till väla för att hämta den, och då visade det sig att det va en helt ny telefon jag fick! GÖTT!!!  Och samtidigt fick jag sms från Elgiganten att dom får ersätta mig med en ny dator! Datorn lyckades få i sig coca cola.. den tyckte inte om det.. men som tur va va det min gamla dator som jag inte använder så mycke.. har den mest när jag ska bränna skivor..

Näe nu ska jag slappa :)
Ha d gött :)

Mest en massa babbel :)

Publicerad 2011-08-09 20:42:35 i Allmänt

Jag har egentligen ingenting att skriva om idag, men jag har inte så mycke annat att göra så varför inte blogga lite :)

Igår va jag hos audionomen med Emelie. Hon va så duktig! Denna gången gjordes ett annat hörseltest på henne. Denna gången fick hon lägga en kloss varje gång hon hörde ett pip. Och det klarade hon varje gång! Så nu hör hon nog inte dåligt längre! haha :) Dom sa att det kan vatt så att hon hade lite vätska bakom trumhinnan sist hon va där. Så nu är det bara operationen i halsen kvar.. Fast det blir juh inte förrän senare i höst. 
Efter audionomen lämnade jag Emelie hos mormor, där Amanda redan va! Deras kusiner Julia och Lovisa va oxå där! Dom lekte så fint alla 4 tjejerna :)
Och sen va det bara för mig att åka och jobba! 

Efter jobba idag så körde jag till Höganäs och hämtade töserna! Jag tog med mig Amandas cykel så hon fick visa mormor och Peter att hon misann kan cykla! :) Hon va ås stolt! Cyklade fram och tillbaka! :) 
Efter lite uppstädning här hemma och lite fika så tog vi en prommenad/cykeltur. Jag gick och barnen cyklade! Vi stannde till på lekplatsen så barnen fick leka där i nästan 1 timme, sen hem igen och fixade kvällsmat. Och dom ville lägga sig redan klockan 18.. så det fick dom, Emelie somnade direkt, Amanda la sig och tittade på sommarlov i min säng men somnade nog ganska snabbt hon med! Emelie sover förresten utan blöja idag med! Får se hur det går! Hon får göra det när hon själv vill.. Vissa dagar har hon velat och andra dagar har hon sagt att hon vill ha blöja.. Jag hoppas att hon snart e torr på natten oxå! 

Näe hörreni! Nu ska jag nog ta och slänga mig i soffan.. 
Ha en bra kväll! 
Kram kram 

Söndag

Publicerad 2011-08-07 22:10:34 i Allmänt

Denna dagen har vatt riktigt låååång.. Absolut inte tråkig, men låååång.. hehe :)
Vi började dagen med att köra Micke till tåget.. han åkte upp till sundsvall idag.. och jag fick minsann ha bilen!! Ja man blir juh inte mindre sugen på bil när man får låna bil nån vecka hit och dit :) Älskar den känslan av frihet som jag får när jag har en bil! Jag kan åka ganska fritt med tåg och buss oxå, men det e fasen så mycke enklare med bil! Vi tpg en runda till väla och ikea! Lämnade in min Iphone på lagning så jag kanske kan ta kort med den igen sen! *hoppas* Och dessutom fick jag lämna in min gamla dator.. jag har inte haft den framme på länge, men jag hade för mig att där låg ett program som bränner DVD skivor så jag hade den framme när olyckan oxå va framme.. Coca cola i hela datorn.. suck.. jag trode aldrig jag skulle hitta kvittot på den, men JODÅ!!! Det gjorde jag så jag passade på och lämna in den oxå!
Och sen blev det en runda hem till min mamma, lämnade av Amanda där. Imorron ska Emelie nämligen tillbaka till audionomen och kolla hörseln och jag tyckte det va enklast att ha bara Emelie där. Man måste vara knäpptyst där inne och då är det lite svårt att ha Amanda med :) Emelie ska oxå till mamma imorron för sen ska jag jobba.. hoppas bara jag mår bättre imorron.. nu ikväll har jag feber och hostar och har grymt ont i halsen.. jag har haft hosta och ont i halsen ett tag men ingen feber.. Jag har ingen lust att vara hemma sjuk heller.. jag vill få in alla pengar jag kan!!

Jag trivs så bra nu när jag jobbar! Jag mår så mycke bättre! Jag slappnar av på ett helt annat sätt! Jag har verkligen ingen lust att gå tillbaka till skolan igen.. Jag är så glad för att jag tog denna terminen till och jobba! Det behöves verkligen!!

Resan närmar sig! Och jag ser så fram emot det!! För 4 personer, 2barn och 2 vuxna fick vi lägga 15 000. Det e mycke pengar, men fasen vad det kommer bli värt det!!!

Nu ska jag se färdig på filmen, Jakten på Lycka! Det är verkligen en helt underbar film!!! 

Längesen nu..

Publicerad 2011-08-06 20:18:22 i Allmänt

Hallå alla!

Får be om ursäkt för att det gått så lång tid innan jag skrivit! Det har verkligen varit fullt upp!!

Vi var uppe i Sundsvall!! Så härligt vi hade det!! När vi väl kom upp! Vi blev nämligen ganska försenade på vägen upp! Första tåget ner till Lund gick bra! Barnen va pigga och glada, och tåget från Lund mot stockholm kom i tid, och det gick bra tills vi kom till Nässjö.. där fick vissa gå av tåget, och ta buss vidare.. dock inte vi.. och vi va lite glada för det.. MEN det visade sig snart att vi skulle få stanna i Nässjö i över 2 timmar.. dessutom pga regn och åska i Norrköping så fick vi ta en annan väg genom Hallsberg som tog längre tid.. så vi va nästan 3 timmar försenade till Stockholm.. och självklart missade vi nästa tåg från Stockholm till Sundsvall.. i Stockholm fick vi söka upp Sjs kundcenter.. och tro mig vi va inte ensamma där.. där fick vi iallfall veta att det blev tåg en timme senare mot Gävle, och där skulle vi sen bli transporterade vidare.. haha :) Dessutom fick vi matkuponger att gå och handla för.. barnen fick 50kr var och jag 100kr på Pressbyrån! Jaha absolut det bästa stället och ta med sig 2 hungriga barn!!! ELLER INTE!!!!! Varför inte ha på McDonalds eller var fan som helst men PRESSBYRÅN!?!?! jaja.. det blev nån macka och yogurt.. Och efter att pratat med Sussie så blev det bestämt att dom kom o hämtade oss i Gävle! Och Lyckan va total för mig! haha :) Jag va så trött på tåg då!! :)
Så i Gäle kom Sussie och Tomas och hämtade oss! Vi va framme i Sundsvall klockan 22!! Vi skulle vatt där 16... Lite skillnad... När vi kom hem till Susanne och Tomas så va farmor där!! Barnen va blyga i ca 5 minuter och sen tinade dom upp! Emelie visade sitt bästa humör inom den första halvtimmen som vi va där.. suck..
Resten av veckan träffade vi Stig (Mickes morbror) med sambo/särbo(vet inte riktigt hur det e :) ) Curt och Solvig( oxå en morbror) och barnens farbror Peder och hans sambo Tess!! Det va verkligen en supermysig vecka!!! Tack alla för att vi fick komma upp!!! Hoppas vi ses snart igen!! Amanda vill komma upp igen när det e MYCKE snö! haha :)

Jaha vad har mer hänt.. ja jag har jobbat.. och jobbat och jobbat! :)
I tisdags kom Camilla, Pibbe och Jonathan hit! Och i onsdags åkte vi en runda till Helsingör och köpte glass! Dom har go glass där! haha :)
DEt blev en runda ner på den internationella matmarknaden som va i stan oxå! Jag smakade en hamburgare av kängurukött! Va inte speciellt gott.. men det gick juh ner..
oh ja! Vi har fixat Emelies pass oxå!!! Så gött och fått fixat med det! Dessutom har det kommit så jag har hämtat ut det! Så nu kan hon oxå följa med på resan! :) Det närmar sig! haha :)

Amanda har dessutom fått en "ny" cykel. Köpte den på blocket! Och i veckan så frågade hon om vi kunde prova utan stödhjul.. ja så det va juh bara till och testa.. igår plockade vi av stödhjulen och hon började prova sig fram.. hon blev nog lite besviken först för hon trode nog att hon bara kunde cykla direkt.. men efter ett tag så fortsatte hon att öva.. Och sen samma idag.. och idag började hon cykla själv på gräset.. och senare på em så bara cyklade hon som ingenting!!! Så nu kan hon minsann cykla helt själv, ja klart det är lite vingligt fortfarande, men hon kan cykla långt nu utan att behöva ta i med fötterna!! Japp mammahjärtat är såååå stort!

Näe nu ska jag slänga mig i soffan och bara finnas till! Ha en bra kväll alla!

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela