Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

4 dagar ledigt och 4 dagars jobb!

Publicerad 2013-06-11 21:09:48 i Allmänt

Nu är mina 4 dagars ledighet snart slut.. imorron börjar jag att arbeta av dom 4 dagarna jag har i rad nu.. Det ska nog gå bra! :) Men jag trivdes med att gå hemma i 4 dagar och bara njuta av lugnet! Eller nått sånt :)
Vi har hunnit med en hel del dessa 4 dagarna! Men det har varit saker som jag velat göra och då e det inga problem att göra det!
I lördags körde vi en runda till Väla och handlade lite, och sen hem och tittade på prinsessbröllopet :) Eller jag tittade och tjejerna va ute och lekte som vanligt  :) På kvällen så beställde vi mat hem till mamma och satt där och åt samtidigt som tjejerna fick titta på bröllopet då :) Dom hade pratat så länge om att dom ville se på när prinsessan gifte sig :)
I söndags kom Madde, Sofia och Jossan hit! Vi åt lunch tillsammans, och vi fikade och hade riktigt mysigt ihop! Vi har jobbat om varandra så mycke den senaste tiden så det har inte funnits tid och träffas och umgås på riktigt! Vi har varit på bio osv ihop, men inte träffats hemma och bara varit med barnen. Så först nu bytte vi julklappar!!! Jo det e sant! Vi bytte våra julklappar nu!!! Jaja bättre sent än aldrig!! :) Vi skrattade gott åt det hela och hade en mysig dag!! Jag va väldigt trött i söndags, kändes verkligen som om jag skulle bli riktigt sjuk... men peppar peppar så har jag klarat mig änsålänge!
Igår, tog tjejerna och jag bussen in till Helsingborg och sen båten vidare till Helsingör! Vi ville bara göra en liten utflykt och då tyckte vi att helsingör va ganska lagom! Vi gick bort till Kronborgs slott och tittade lite och tog en del fina kort. Och sen gick vi såklart och köpte glass!!! Det är juh ett måste när man e i Helsingör! ;)
På väg till Kronborg slott!
Mina fina flickor! Här va dom dock lite trötta på mitt fotograferande ;)
 
Idag har vi först vatt en runda hos min pappa och hälsat på, det va oxå längesen vi va där, så det va på tiden. Tjejerna va ute det mesta, som vanligt.. :) På vägen hem körde vi inom Cia och hämtade upp lite kläder :)
Och senare på em va det dax för sommarfest på dagis! Barnen sjöng och sen blev det jordgubbstårta!! Supermysigt att sitta på gräset och fika!
 
Ja det va dom 4 lediga dagarna! :) Nu väntar 4 arbetsdagar, jag undrar om dom går lika fort som dom ledig haha :)
 
 

snack snack o snack

Publicerad 2013-06-03 21:53:06 i Allmänt

 
Nu har jag börjat på mitt nya jobb på riktigt! Det känns helt OK! Det är låmga dagar, och jag har haft lite otur med vädret så det har varit mycke hemmadagar.. men snart snart snart kommer sommaren(det har jag bestämt) och då kommer vi förhoppningsvis ut lite mer. Men iallfall så trivs jag väldigt bra! Idag var jag på Ängavången 2 och lämnade mina nycklar. Det kändes väldigt vemodigt att lämna tillbaka dom och hämta hem mina saker! Jag hade så jäkla kul där!! MEN det fanns inte mer där för mig så det är bara till att gå vidare! Jag hoppas att jag får gå in lite då och då och jobba!
 
Jag är så trött på detta vädret, ena sekunden är det varmt och nästa så regnar det! Jag blir såå trött som sagt.. jag vill ha riktig sommar nu!! Idag har det visser´ligen varit soligt men så har det blåst och inte varit speciellt varmt... Men men.. det kommer! Den som väntar på nått gott...
 
I lördags va vi i HBG och kollade på Conny när han spelade beachhandboll! Det såg riktigt roligt ut! MEN JOBBIGT!!! Det va faktiskt varmt den dagen iallfall ;) Amanda och Emelie kände på vattnet och snart efter det hade dom badat hela sig! haha :) Dom e inte riktigt kloka dessa ungar ;) Men goa e dom :) Mina älsklingar!
 
På onsdag ska jag jobba på Väsbyhemmet mellan 7 och 13. Lagom tid och lite extra pengar i fickan :) Det är aldrig fel! :) Det e fullt upp med en massa jobb! Jag har svårt att förstå att folk säger att det är svårt att hitta jobb.. för en vecka sen hade jag 3 jobb! Vill man jobba och inte är så jäkla kräsen så finns det jobb.. Nu har jag bara 2 jobb kvar, men jag står juh kvar som timmis på Ängavången så på sättochvis har jag fortfarande 3 jobb :)
Nu ska jag verkligen försöka spara ihop pengar till en resa! Jag vill så gärna resa!!! Det är juh lite svårare nu när Amanda börjar skolan, men första året är det ingen skolplikt, men jag tror inte att dom blir jätteglada om man bokar en resa.. men kanske till nästa sommar iallfall! Jag vill verkligen!!!
Och tjejerna vill resa! Så nu ska vi försöka spara! jag är inte den bästa på att spara, men jag ska verklgen försöka!!
Mina älsklingar! Jag älskar er mer än någonting annat i världen!!

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela