Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

Jobbhelg...

Publicerad 2012-09-30 21:04:36 i Allmänt

Då va helgen över igen..
Fredagseftermiddagen tillbringade vi i gympahallen som vanligt :) Tjejerna tyckte det va kul som vanligt! Emelie blev lite trött på slutet och började sura, och jag frågade henne om jag skulle ringa efter mormor så hon kunde hämta henne och då sa hon nej, men hon fortsatte att sura och skrika så då sa jag att jag skulle ringa, men då slutade hon. Och tror ni inte att mormor och Peter kom och överraskade oss på nästan precis efter det!!! Gissa om Emelie blev lessen! Hon trode jag hade ringt iallfall! hahah :) Men jag lyckades förklara för henne iallfall :)
 
Lördag till söndag jobbade jag. Och idag efter jobb gick vi till ica och köpte lite bröd, men annars har vi bara haft det lugnt och skönt!! Imorron är det dax för jobb för mig igen.. tjejerna ska på dagis på em och mormor hämtar dom där.
 
Ja det händer nog inte så mycke mer just nu.. det mesta bara rullar på...

Bus!

Publicerad 2012-09-27 20:26:27 i Allmänt

Idag har jag och tjejerna mått betydligt bättre! Panodil och Kan jang gör susen! Jag har en jobbig hosta som jag lär få ha ett tag men så e det..
Mamma kom hit vid 13.30 och hämtade oss, så körde vi till Väla, mamma fixade sina glasögon och sen gick vi på skopunkten. Tjejerna behövde nya gympaskor, Emelies va för små och Amandas va i sönder.. Ja det fick bli varsett par nya.. SJälv fick jag ett par inneskor!! SUPERHÄRLIGA inneskor!!! Varma och goa!!!!
 
Efter detåkte vi till Cias jobb där dom hade utförsäljning av väskor, bälten och plånböcker osv! Köpte en ny plånbok och ett skärp! 75kr för båda! Kanonpris!!!
Och sen dagens höjdpunkt! BUSFABRIKEN! Det bestämdes förra veckan med Conny och Sofie så tjejerna va helt nervösa när vi nu blev sjuka att vi inte skulle kunna åka dit. MEn eftersom vi mådde mycke bättre idag så åkte vi. Vi va där vid 16 tiden och sen kom Conny och Sofie och Filippa en halvtimme senare! Wow vad vi lekte och busade! Och så blev det såklart kvällsmat där oxå!
 
Behöver jag säga att tjejerna somna SNABBT ikväll! Imorron är det gympadax igen och sen är det jobbehelg för mig. Jobbar lördag till söndag, och nästa vecka måndag till tisdag och dagtur på torsdag sen e jag ledig till fredagen veckan efter! :) Långledig alltså! Skönt på sätt och vis, men samtidigt blir jag stressad av pengarna.. jag vet att jag inte klarar mig på 75%.. Jag har skickat ut CV till en massaenhetschefer här i Höganäs för och se om jag kan få timjobb. Jag är bara rädd att dom tänker att jag redan jobbar så mycke.. men jag gjorde klart att jag har många dagar att jobba på! Och får man in en fot här i Höganäs kanske det är lättare att få vik här och förhoppningsvis en fast tjänstnångång i framtiden..
 
Näe hörreni, nu ska jag glo på TV en stund och sen blir det sängen..
Ha en bra kväll gott folk!

Sjukstuga

Publicerad 2012-09-25 15:25:04 i Allmänt

Ja det har blivit rena sjukstugan här hemma... Både tjejerna och jag är superförkylda!! Hos Emelie sitter det mest i näsan, men Amanda hostar och hostar.. Hos mig sitter det som vanligt i ögonen.. vilket innebär att ögonen hela tiden rinner och rinner.. Så fort det täpper till i näsan så blir det ännu värre.. det svider i både ögon näsa och hals.. Men det e höst och då kommer förkylnigarna som ett brev på posten..
 
Så idag e jag hemma från jobb och kommer troligtvis vara det imorron oxå.. imorse trode jag att jag skulle kunna gå iväg, men när tjejerna vaknade och Amanda hostade som hon gjorde så kände jag att det va bäst att vara hemma..
Och nu är jag väldigt glad att jag inte gick iväg på jobb.. för jag e totalt slut i kroppen.. Vi kröp upp i soffan alla 3 med ett täcke och satte på Madicken. Riktigt mysigt! Mindre mysigt när vi snörvlar och hostar ikapp haha :)
 
Hoppas vi blir friska snart, jag har så mycke som jag vill göra..
 
Näe annars händer det nog inte så mycke!
Oh ja förresten, vågen har juh stått still på -40 kg nu ett tag, men igår vägde jag mig och då hade jag gått ner 1kg till minsann! Så nu har jag gått ner 41kg! Känns kul! Nån dag ska jag ta och mäta mig så jag kan se i cm hur mycke det e.. det va ett  tag sen jag gjorde det :) Men just nu finns det inte mycke kraft kvar till det!
 
Idag är det 4 månader kvar till Amanda fyller 6år! Herregud! Min stora tjej! Tänk när man hade 4 månader kvar på graviditeten, man tyckte det va en evighet, nu när det e 4 månader kvar till hon fyller år börjar jag få lite panik.. vad ger man en 6åring?!?!
 
Näe nu får det vara nog för idag :)
HA en bra dag och håll er ifrån alla förkylningsbaciller om ni inte redan har stött på dom.. :)

Uppdatering!

Publicerad 2012-09-19 20:11:58 i Allmänt

Oj! Nu va det längesen jag bloggade!
 
Och det har hänt en hel massa saker!
Tjejerna har börjat på dagis! Och dom stortrivs!!! Första dagen vi va där, va jag med och Emelie hon tittade på mig och frågade varför jag va där.. Och när vi skulle gå hem så sa Emelie "hej då mamma ha så kul på jobb" Och när hon insåg att hon skulle med mig hem så blev hon arg.. Dagen efter lämnade jag dom och sen har det bara gått bra hela vägen.
 
Och så har vi varit på Kreta!!
Jag och mamma köpte en sista minuten resa till Kreta! Såklart va tjejerna med!! Vi åkte från sturup den 6/9 och kom hem veckan efter!
Vi hamnade inte på det finaste hotellet som finns, men inte heller på det sämsta hotellet som finns :)
Hotellet hade en pool och där låg vi hela veckan!! Det va väldigt varmt hela veckan så vi låg mest under parasollen och i vattnet! Emelie låg i vattnet mer eller mindre hela tiden!!! Under hela veckan som vi låg vid poolen tror jag hon va uppe max 2 timmar på hela veckan!!! haha :) Och hon är den som är brunast av oss alla!!! Hur fusikgt är inte det?! Hon har helt klart bäst piggment av oss alla!
Resan va riktigt härlig! Det va skönt att vara borta, men det va ganska skönt att komma hem oxå! :)
 
Och tjejerna går på dagis "på riktigt" nu :) Och gympan har dratt igång, vilket tjejerna är väldigt glada för!! Amanda är så stolt att hon får vara där på kvällen och att hon får vara där i 2 timmar! Och båda tyckte det va så kul att vi kunde cykla till gympan :)
 
Idag har jag vatt på möte och tjejerna på dagis, efter dagis cyklade vi hem och gjorde en äpplepaj. Det va riktigt smaskigt att ha till fikat! Restan av dagen har vi bara slappat och tatt det lugnt!
Vi har mammas hundar här ett par dagar, mamma och Peter är i Strängnäs så dom är här ett par dagar :)
 
Ja det va väl det :)
Ha en bra kväll!

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela