Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

Vikt

Publicerad 2012-05-29 09:09:30 i Gastric by pass!



Idag är det precis 4 månader sen min op!
Märkligt att det redan gått 4 månader!
Jag vägde mig idag eftersom jag är på jobb imorron när jag brukar väga mig. Men iallfall stannade vågen på -28kg!! Det är väl en helt Ok siffra får jag säga!! Och då är det en STOR betoning på OK! :) Jag är så glad! Som ni ser på den tickern jag har så är jag snart halvvägs!! Det känns så roligt!
Fick förresten höra igår att det finns dom som inte tror att jag kommer stanna som liten utan att jag med all säkerhet kommer att gå upp igen.. Till dom säger jag bara, jajja vi får väl se! Om man en gång varit tjock o sen går ner i vikt så vill man vara där! Men sånt sporrar mig bara att knäppa dom på näsan så det där e inget som slår ner mig! Tvärtom! Kom igen bara :)

Och som jag skrev i gårdagens inlägg så köpte jag en klänning i stlk M igår på Ullared!!! Ullared har såklart konstiga storlekar men ändå! Jag kunde köpa en klänning i M!!!!! haha :)
Köpte 3 linnen och dom tog jag i stlk L. Jag orkade inte prova dom, så jag tog det säkra före det osäkra och tog L. Men dom passar.. dom linnena jag hade som va i XL är så stora nu, innan när jag ahde dom på mig så hade jag säkert behövt en större storlek, så jag har juh töjt ut dom till max innan.. då det va verkligen skönt att köpa nya :)

Ha en bra dag alla!

Ullared!!

Publicerad 2012-05-28 22:30:18 i Allmänt

Idag åkte Amanda o jag upp till Ullared! Emelie va hemma hos mormor. Vi skulle bl.a. köpa presenter till henne så det e därför hon fick stanna hemma. Vi körde redanvid 7 tiden. Väl uppe så va det ganska folktomt. Vi gick in i började shoppa :)
Amanda tycker det e lika roligt som jag gör :)
Vid 10 va vi lite småhungriga så vi tog en liten fika.
Under tiden vi va där ringde det från höganäshem och hon bekräftade att lägenheten va min!! Jag fick den på hörnan som jag ville ha!!
Wii så nu e det 1000 saker som ska fixas!
Jag fick köpt det jag ville!! En massa kläder till Amanda, presenter till Emelie och kläder till mig! Jag köpte en klänning i stlk M!! Och jodå den passar!! Dessutom blev det en onepiece! Helt underbar e den! Dock lite varm att springa runt i just nu men det blir väl snart höst igen..

Usch här hemma ser det verkligen ut som ett bombnedslag! Jag försöker verkligen att sortera ut det som inte ska med till nya lägenheten! Och det är en hel del! Den nya lägenheten är juh så mycke mindre!

Nä nu ska jag sova.. E sååå trött..
Kram på er alla!!

Flytt!

Publicerad 2012-05-25 21:41:48 i Allmänt

Vi ska flytta!!!
Det är till 99% säkert! Jag har inte skrivit kontrakt ännu därför säger jag att det är 99%.
Det låg 2 lägenheter ute i Höganäs för ett tag sedan, och bpda på bottenvåningen på Långaröd, brevid varandra dessutom. Och jag satte upp mig på dom såklart, och då blev jag erbjuden visning på båda. Och jag va där idag och tittade! Där har legat ett dagis tidigare, men nu har dom byggt om det till 2 lägenheter istället, vilket innebär att lägenheterna är helt nya!! Allt är nytt! Kökena va inte ens uppställda ännu!! Dessutom ingår både tvättmaskin och torktumlare i lägenheten! Bara det är riktig lyx!! Jag står som nr2 på båda lägenheterna, och hon som står nr 1 står som nr1 på båda två. Så den hon inte vill ha får juh jag :) Jag e sååå glad!!! Jag vill skriva kontrakt nu så jag kan med all säkerhet säga upp denna lägenheten och sätta upp barnen på dagis osv.
Det är inflytt redan den 1 Juli så det är juh om en dryg månad!!!

Jag ser iallfall så mycke fram emot det!!!
Byta dagis ser jag inte så mycke framemot för detta dagiset dom har nu är ett så underbart dagis! Och jag vet att Amanda sett framemot att gå sista året där, för dom gör så mycke för dom, åker till Bakken, går på resturang och massa massa mer!!
Men det blir bra i Höganäs med! :)

Bakken

Publicerad 2012-05-22 20:54:10 i Allmänt

Nu har det visst gått ett par dagar sen jag skrev.. har inte tyckte jag har nått att skriva om..

Men så insåg jag att jag inte ens skrivit om bakken! :)

Vi va juh där i fredags!
Jag o tjejerna körde till Cia och där tog vi upp Camilla och Jonathan och Lasse kom med Emma. Och vi körde ner till knutpunkten, där mötte vi mamma. Jag kan väl lätt säga att vi INTE va ensamma om att åka till danmark denna dag! Så mycke folk det det va uppe vid båtarna :) Men det gick ganska snabbt.
Och väl över så stod tåget och väntade på oss :) Det va bara att hoppa på och så gick det. Och väl framme på Bakken så insåg vi att vi inte va ensamma där heller :) Det va en lååååååång kö till och köpa åkband.
Amanda och Emma åkte ett par bilar, men Emelie vågade inte.. hon stod och tittade på.. Amanda och Emma åkte rättså mycke tillsammans, medans Emelie blev lite feg och tittade på istället.. Jag fick tillomed Amanda upp i både nyckelpigan och i Flumeridern!! Amanda åkte flumridern 2 gånger :) Emma åkte den 1 gång och Emelie tittade på med stora ögon, hon ville så gärna men vågade inte.. kanske nästa år :)
Jag fick iallfall åka en jäkla massa barnkaruseller.. jag va lite trött på nyckelpigan efter att ha åkt den hela 9 gånger!!!Jag fick juh stå i kö x3 på dom karusellerna som barnen inte vågade åka själva.. Men tillslut så fick jag iallfall åka 1 bergodalbana!
Vi hade med oss mat, som vi satte oss på gröningen och åt. Supermysigt att sitta där och äta sin picknick :) Barnen ville såklart bara åka mer och mer och mer :) Jag hade kunnat vara där ett par timmar till, men samtidigt va det ganska lagom att packa ihop våra saker vid 18.30 tiden och åka hemåt.. det tar juh dock några timmar hem oxå. Barnen va trött, men det va inte mycke gnäll. Dom gick fint hela dagen, och somnade faktiskt inte på tåget. Emleie somnade i bilen på vägen hem sen, men det hade jag inte väntat mig annat.
Camilla och Jonathan följde med mig hem. Pibbe kom hem till mig medans vi va i Danmark. Och barnen somnade som stockar när vi kom hem. Vi andra satte oss och tittade på spökprogram :) jag tycker dte är så intressant men eftersom jag är så mörkrädd så vågar jag inte se det när jag e ensam.. haha :)
Jag får bjuda på lite bilder från Bakken oxå :)

Amanda och Emma åker första karusellen


Vi åker lilla parisehjulet, usch väldigt högt!


Matdax!


Wiii!!

Det gick fort ibland! haha :)

Ja det får duga :)

Annars då.. ja det e mycke jobba denna veckan.. men det ska oxå göras :) Imorron är det utbildning.. jag skulle vatt ledig men nu får jag åka på utbildning istället.. får väl nån liten extra krona för det hela..

Jag sitter och ser på Estelles barndop. Mysigt! Jag missade juh det innan när det gick live, då jobbade jag.. eller jo jag tjuvkikade lite.. men inte allt, jag had ejuh lite och stå i oxå :)

Näe nu ska jag ta och slänga mig i soffan, och sen blir det till att sova tidigt idag..
Sov gott när ni somnar :)

Söndagstorsdag

Publicerad 2012-05-17 20:25:18 i Allmänt

Söndagtorsdag idag! Och jag e ledig!!
Tyvärr har inte vädret vatt det bästa idag, men vad gör väl det?
Mamma sov här inatt och vi körde och handlade lite till imorron. på vägen till maxi kom en duva dlygandes rakt på bilen, den träffades nog inte speciellt hårt för jag hann sakta ner ganska bra, men sen när vi hade kört in på parkeingen då kom den jäklen igen! Oki jag vet juh inte med 100% säkerhet att det va just den duvan, men vad e sannolikheten att man ska träffas av 2 duvor inom loppet av 2 minuter??

När mamma körde hem så körde tjejerna och jag till pappa och Karin och hälsade på. Dom har ringt ett par gånger och frågat när vi kommer.. så nu fick jag ta tag i det hela. Tjejerna tycker det är ganska kul och komma dit, eller ja.. dom får godis och det e därför dom tycker om att komma dit :)

Jag vägde mig igår!
Jag har numera gått ner 26.5kg!!! Jag kan inte fatta det. Jag kan inte riktigt förstå att det är så många kilon :) Men det känns helt klart underbart! Och jag längtar tills det blir flera! :) Allting känns juh faktiskt lite lättare. Jag orkar gå och jag orkar fixa med saker och ting.

Ja näe nu har jag inte mer och skriva :) Ha en bra kväll gott folk! :)
Kram kram

Lite om ingenting alls :)

Publicerad 2012-05-15 21:18:18 i Allmänt

Sitter i soffan och ser på TV. A Cinderella story börjar nu. Härligt att drömma sig bort lite :)
På tal om drömmar, inatt så hade jag en underbar dröm!! :)
Jag drömde att jag precis födde en liten bebis och fick upp den på bröstet, och så hade dom fått in nya filtar som va speciella för nyfödda och mamman. Den va så härligt mjuk och bebisen låg på nått speciellt sätt på bröstet. Det va en helt underbar filt haha :) Antar att jag hade det varmt och skönt i sängen på jobb :)
Men det va verkligen en underbar dröm! Japp jag längtar så efter en bebis :) Oh alla suckar och säger räcker det inte med 2.. jo det gör det, jag e nöjd med mina 2, men jag skulle ändå vilja ha en till.. sådetså :)

Annars då.. ja det händer inte så mycke.. Det bara rullar på..
Jo jag fick äntligen komma till en läkare med Emelie i måndags! Hon fick penicilin för hennes svinkoppor, och det underbara läkaren frågar varför jag inte kom tidigare! Jaha, ja jag undrar varför!!! Suck..
Såren ser mycke mycke finare ut nu.

Imorron ska jag jobba ett par timmar, och sen e jag ledig till söndag! Skönt med "långledigt" :)

Näe jag har nog inte så mycke mer och skriva om... imorron ska jag väga mig igen :) Spännande!!!

tredje gången gilt...

Publicerad 2012-05-13 11:22:51 i Allmänt

Jag har försökt skriva detta inlägget ett par gånger innan, men av olika anledningar så har jag slutat mitt i, men nu kanske jag kan få avsluta det hela :)

Igår va det äntligen gymnastikuppvisning för tjejerna! Dom vaknade vid 8 tiden och ville åka direkt.. nja.. uppvisningen började klockan 13.. så jag fick allt dra ut på det lite.. Men tidigt på fm ringde vi mamma, och Cia ville träffa tjejerna innan uppvisningen så vi körde dit en runda. Och sen va det äntligen dax för uppvisningen :) Tjejerna va laddade, dom ville bara dit! Och det gick hur bra som helst att lämna dom, ingens om blev lessen! Puh! haha :) Det är juh annars lite av en tradition att mina blir lessna när det är dax för uppvisning :) Men inte denna gången!
Dom va såklart jätteduktiga på uppvisningen! Och dom tyckte det va så spännande att det va så många som va där och tittade på dom :)

Dock är tjejerna mindre nöjda med att det nu är sommarlov från gympan! Men det är smällar man får ta :) Dom skulle fortsätta att hjula hemma iallfall sa dom :) Nästa termin går Amanda upp i 6-7års gruppen, vilket hon är VÄLDIGT stolt över! Emelie blev lite småputt för att hon inte får gå upp, men jag fick säga att hon oxå ska byta grupp, det ska hon, men det e fortfarande en 4-5års grupp, bara den senare gruppen :) Amanda kommer gå mellan 17 och 19 och skulle Emleie går kvar i den gruppen som hon e i nu så skulle vi vara på gympan mellan 15.30-19.. lite väl länge enligt mig :) Så nu får hon gå i gruppen som börjar 16.30 och slutar 17.30. Emelie lär juh bli duktigt irriterad på att sitta där och vänta så länge, men men så får det va :) Jag får börja ha matsäck med mig dit haha :)
Men jag vet vad jag ska göra på fredagskvällarna framöver iallfall :)

Vad hände mer igår... efter gympan åkte vi till mamma och Peter och dom bjöd på sen lunch eller vad man kallar det.. grillade revben och kykcling och potatissallad! Smaskens gott!!!! och jag blev otroligt mätt på 2grillade ben!!! hahah :) Förr kunde jag äta hur många sånna ben som helst!
Och Amanda frågade mig i veckan om vi kunde göra äpplepaj nån dag och ja svarade att det kunde vi göra på lördag, och detta hade jag såklart glömt bort, men det hade INTE Amanda gjort.. hon påminde mig :) Så vi fick hem och fixa äpplepaj till kvällsfikat! Och jag fixade faktiskt att äta det! Tog även lite lite lite vanlijgrädde, och det funkade :)

På tal om mat och vägning och detta.. nu har jag 0.5kg kvar till ett av mina stora mål!!! Vilket känns helt sjukt!!! Jag har gått ner 26kg nu! Jag stod juh länge still på 23.nånting, men nu har det verkligen rullat på snabbt!
Jag är sjukt nöjd! Oki inte nöjd så at jag vill stanna här, men ni vet! Det har juh faktiskt inte ens gått 3 månader!

Snälla ni, håll tummarna för fint väder på fredag! Då e nämligen tanken att vi ska åka till Bakken! Vad jag vet så ska mina systrar med oxå :) Bror min kunde inte få ledigt.. det e lite synd.. men så e det.. Tjejerna hoppas oxå på att vi ska kunna åka! Dom vill åka karusell!!! Fast jag vet att när dom kommer dit så kommer dom att fega ur! haha :) Men men.. skit i det! Det e kul och komma bort en runda! :)

Idag blir det en lugn dag.. hoppas jag.. Jag tvättar, barnen e ute och leker såklart :) Det är simskola ikväll, det får vi väl ta oss till, men annars blir det en hemmadag :) Jag har fortfarande lite ont i halsen och känner mig halvkrasslig.. och jag har INGEN lust att vara hemma från jobbet mer, särskillt inte om jag ska ha råd att åka till Ullared i slutet av månaden! :)

Näe hörreni, nu ska det hängas tvätt.
Ha en bra dag!

Äventyr på akuten...

Publicerad 2012-05-11 20:16:44 i Allmänt

ja det kan man väl lugnt säga att det va..

Igår på jobb så fick jag väldigt ont i magen.. det bara kom hastigt och lustigt.. Jag kunde inte riktigt komma på var det gjorde ont, eller rättaresagt var det kom ifrån.. Det gjorde ont bak i ryggen och i hela magen.. jag kunde verkligen inte sitta still, det gjorde fruktansvärt ont och jag mådde så illa. Mina underbara arbetskamrater försökte på alla sätt och vis att ordna det sig för mig, men det blev bara värre och värre. till slut ringdes det efter en ambulans, och jag åkte iväg. När vi kom utanför Väla ungefär hände en trafikolycka framför ambulansen och såklart va dom tvungna och stanna och kolla upp det. Vi stod still på motorvägen i 20 minuter ungefär. Såklart hade dom inte stannat om jag hade vatt dödsjuk.  Jag hade fått Ketogan i bilen så jag mådde ganska bra där.. hehe :)

Men till slut så kom vi in till sjukhuset, och jag hamnade på akuten såklart, där togs det prover på mig, och sen fick jag träffa en läkare.. Han kunde inte specillt mycke svenska, typ ingenting.. och han förstod inte heller svenska. Han va helmärklig, men han va väldigt snygg att titta på :) Men sen skulle han lyssna på mitt hjärta och då började han lyssna på magen precis under brösten, jaha.. och sen skulle han lyssna på min njurar!!! Jo han sa njurar!! Men såklart lyssnade han på mina lungor! Kom igen!!!!!!!
Mycke märklig människa! Eller läkare rättaresagt! Eller som han sa, underdoktor!!! haha :)
Och efter ett par timmar så kom dom och satte in 1 liter vatten eller kontrast eller vad det nu va, det skulle jag dricka på 1 timme! Jaha men jag är juh GBP opererad! Men då fick jag till svar att det minsann bara va till att slänga i sig och så gick dom.. jaha ja det e juh  lätt för dom att säga!
Och sen åkte jag iväg på ct och kom tillbaka på 15 minuter. och när jag kommer tillbaka så har dom inte ens märkt att jag va borta!!!! Men hallå!!! Och sen låg jag inne på rummet igen i 2 timmar utan att nått hände.. och då ringde mamma in för att höra vad som hände och då fick hon till svar att dom minsann inte hade nån aning om vad som pågick med mig! WHAT!! Så kom hon in med telefonen till mig så jag fick prata med henne..
Men sen gick det fort då kom en läkare in och även han va väldigt dålig på svenska, men han förstod iallfall någon svenska.. Så kände han på magen och näe jag ahde inte ont mer.. så sa han att jag kunde komma hem och äta och dricka, och när jag frågade vad ctn visade så sa han "röntgen visade inget, du ont magen jag operera" Jaha! Bara öppna för skoj skulle då eller? För det hade juh vatt kul juh! Eller näe! Kanske inte det näe!
Men sen fick jag iallfall komma hem! Och det va jag tacksam!!!
Som sagt det va ett äventyr.. och nästa gång ska jag fan ha med mig en videokamera!!!

Idag mår jag mycke bättre och jag vet fortfarande inte vad som hände igår..
Idag va tjejerna på gympa som vanligt. Sista gången nu innan sommaren, eller ja det är juh uppvisning imorron! Det ska bli så spännande! Tjejerna tycker det ska bli så roligt med uppvisningen!

Näe hörreni nu ska jag minsann slänga mig här i soffan och se klart på Änglagård 3!

Ha en bra helg gott folk!

Lill lördag!

Publicerad 2012-05-09 19:53:11 i Allmänt

Ja här rullar dagarna på.. det e jobb och dagis höll jag på att säga, men dagis har det vatt lite dåligt med nu dom senaste dagarna.. Emelie har fått svinkoppor på hakan, det började med ett litet sår, som jag behandlade med salva från apoteket. Det såg bra ut ett tag men sen plötsligt så blommade det upp och blev 3 gånger så stort och började vätska sig och äckla sig helt enkelt... Så Emelie blev juh då portad från dagis.. och när jag ringde för att få en läkartid så fick jag kalla handen.. idag ser det bättre ut, det e torra koppor och då får hon gå på dagis imorron! Tack och lov, det e så mycke körande fram och tillbaka annars.. Trött på det kan man juh lugnt säga.. Det e alltid nånting som man ska hålla på med.. men men förhoppningsvis blir det bra nu..
Så här såg det ut i söndag, men det har växt en bit till.. men som sagt jag hoppas att det e på bättringsvägen nu..

Igår va det grillkväll med Amandas avdelning på dagis.. men jag jobbade såklart.. Mormor tog med sig Amanda och åkte dit :) Det är jag så tacksam för. Amanda tyckte dte va kul att mormor va med. Och det blev juh extra speciellt när Emelie fick stanna hemma hos Peter :)

Jag slutade klockan 11 idag, och jag körde till Höganäs ganska direkt och hämtade hem mina små bustjejer :) Vi åkte och kollade på gården som brann igår i Höganäs, den ligger bara precis bakom mammas och deras område, så dom såg det på nära håll igår.. som tur va låg vinden åt andra hållet, så dom slapp få all den tjocka röken in över deras område. Vi körde ut till flygplatsen oxå och kollade. Mammas område ligger nästan mittemellan dessa olika platser. Usch ja, jag tycker nog det e värst med gården, det kunde juh faktiskt ha gått riktigt illa, där bor folk och jobbar mycke folk som kunde komma till skada. På flygplatsen brann det mitt i natten och då e det juh inte så mycke folk där, dock förstår jag att det är en STOR förlusft för dom som hade sin flygplan där som blev totalförstörda..

När vi kom hem så fick jag vagnen såld. Skönt att bli av med den. ´Nu ska jag bara slänga in den andra vagnen oxå på blocket så jag kan bli av med den med :)
På em tog vi en prommenad ner till stan för att införskaffa ny glitterspray.. det e juh ett måste till på lördag :) Dock fanns det INGEN i hela stan.. så vi tog bussen upp till Maxi och där fanns det! Tack och lov!! Sen gick vi hem. Skön prommenad och tjejerna va på superhumör hela vägen. När vi kom en bit så började det att spöregna! Verkligen SPÖREGNA!!! haha :) Men vi skrattade åt situationen och gick hem :)

Vi alla satte oss ner och kollade på tv och nu ligger barnen i sängen och ska snart sova, jag sitter och tittar på förlossningskliniken.
Och sen blir det såklart Greys ikväll!

Helgen is over..

Publicerad 2012-05-06 19:47:22 i Allmänt

Ja så va denna helgen borta.. Dagarna går i ett.. och imorron börjar en ny vecka med nya utmaningar :)

Jag hämtade hem tjejerna lite tidigare från Micke idag. Denna veckan har dom bara vatt hemma på onsdagen och en liten stund på torsdagen.. sen har dom vatt borta.. och jag saknade dom nått så otroligt mycke!!!
Emelie har ett sår på hakan, som hon haft ett tag, och i förra veckan gick vi till apoteket då nån sa att det kunde vara svinkoppa.. vi fick en slva och sätta på, men nunär jag hämtade hem dom så har det faktiskt bara blivit sämre.. så imorron får vi ta en runda till läkaren och se vad dom har och säga... Lite trist, eftersom det nu blir stopp från dagis.. så det som brukar vara ett pilleri med att få ihop saker och ting har nu blivit ännu jobbigare.. MEN så e det :)
Det är väldans tur att jag har mamma som ställer upp i vått och torrt!! Utan henne hade det aldrig fungerat!

När tjejerna kom hem så gick dom rakt ut till kaninerna :) Såklart fick kaninerna komma ut i sin lilla hage :) Och det e juh så kul att tjejerna kan sitta inne hos dom :) MEN den ena kaninen har redan visat sig vara ganska klurig, hon började såklart att gräva i gräset och innan jag upptäckte det så va hon nästan unde hel stängslet :) Och när jag väl ändrade där ja då letade hon upp det lägsta stället på staketet och så hoppade hon över :) En riktig liten rymling :) Som tur va hade hon koppel på sig så det gick juh lätt att få tag på henne :)

Vi grillade såklart idag med :) Jag grillar alltid när det e fint väder :) Älskar grillad mat!!! Det finns inte mycke som klår grillad mat! Idag blev det hamburgare med bröd. Jag grillade upp 4st, och 3 av dom gick åt :) Först hade jag tänkt göra pommes till oxå men det va tur jag inte gjorde det.. För vi va alla så proppmätta :)

Amanda valde att inte gå på simskolan idag. Emelie kunde juh inte vara med då vi misstänker svinkoppor.. och Amanda tyckte det va helt OK att stanna hemma och leka med kompisarna istället! Emelie är mindre nöjd med att hon får stanna hemma hos mamma.. men så e det med det..
Jag fick tvinga in Amanda för nån timme sen så hon kunde duscha av sig. När hon duschat så blev hon så trött så trött.. Tjejerna fick somna i min säng och nu snarkar dom gott där i :) Själv sitter jag och ser på Jönsson ligan.. näe jag e inget större fan av Jönsson ligan, men det fanns inget som va bättre.. Jag kan se det, och tycker det kan vara lite småkul.. så varför inte.. Man behöver inte koncentrera sig nått speciellt :) Kanon för mig :)

Näe hörreni, nu ska jag ta och slappa lite :) Ha en bra kväll!
Kram på er alla! :)

Mys med mina flickor :)

Publicerad 2012-05-05 11:01:45 i Allmänt

Igår hämtade jag tjejerna hos mamma, och så körde vi till gympan. Där det såklart tränades till uppvisningen imorron. Sen fick tjejerna själva välja var dom ville äta :) Jag trode dom skulle säga McDonalds eller så, men nej dom valde Ikea :) Ja och eftersom jag sagt att dom fick välja så fick det bli Ikea :)
Tjejerna åt pannkakor och jag åt spätta med potatis och remulade. Vi tog varsen efterrätt oxå :) Chokladmousse, jag orkade såklart bara halva men tjejerna blev glada för då fick dom mer :) Mysig stund med tjejerna, en sån stund ger väldigt mycke tillbaka! Jag ville ha hem dom över natten men tjejerna ville till pappa och leka med Sebbe och Tilda, och då fick det såklart bli så.

Om nån timme ska jag ta och klä mig och hoppa bort till jobb. Jag tog juh extra pass i veckan så det blev lite mycke jobb i veckan, men så e det :) Jag fick några extra timmar som jag sen kan ta ut och va ledig lite med barnen :) Så denna helgen jobbar jag och det innebär att om 2 veckor är det dax att åka till BAKKEN!!!!!! Det är nämligen nästa gång jag jobbar helg, så då har jag tatt ledigt på fredagen, vilket innebär att jag får en del dagar ledigt i rad :)

Näe nu ska jag ta mig en dusch innan det är dax att bege mig till jobbet..

Fint väder och kaniner!

Publicerad 2012-05-02 20:45:35 i Allmänt

Vilka härliga dagar det har varit!
Solen och värmen har gett så mycke positiv energi!

I måndags på valborg så åkte vi till Lerberget och grillade med Madde och hennes töser. Det blev ganska svalt på kvällen när vi satt där, men det va supermysigt att sitta på stranden och grilla! Och sen tittade vi såklart på Majbålet! Emelie blev livrädd av den tjocka röken som steg måt skyn. Vi fick gå ifrån en bit så lugnade hon sig :) Hon har nog inte vatt på nått bål sen hon va baby. (tror jag iallfall)

Efter bålet körde vi hem till mamma och tjejerna fick sova där eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter. Så igår jobbade jag, i det fina vädret... Oh ja! innan jobbet så tog jag en lång prommenad, som slutade med att jag faktiskt joggade en runda! Jag joggade!!! haha :) Ja det va juh inte så att jag tyckte det va underbart, men ganska kul ändå! :) Ja jag blev inte direkt biten av det, men jag får väl se im jag ger mig på det igen.. det e en av dom sakerna som jag så gärna skulle vilja göra sen. Gratis och frisk luft och som folk säger att man blåser skallen fri(jag har aldrig upplevt det när jag har joggat men kanske det blir så...) Framför allt är det gratis :)

Idag slutade jag klockan 12, och sen körde jag till Höganäs och bytta däck på Blixten, ja jag vet ajg va några dagar sen med d,et, men jag stötte inte på nån polis.. puh.. Sommardäcken e på nu iallfall! Och jag fick köpa ett nytt däck, för det ena va i så dåligt skick att det inte va lagligt.. Men men.. så e det.. Och så körde jag till mamma och hämtade tjejerna! Och så körde vi mot Östra Ljungby, och ut på en bondgård! Där köpte vi 2 kaninungar! Dom är födda den 27/2! Och det dessa 2 ungarna va inte planerade :) Det råkade bli ungar helt enkelt :) Dessa 2 är dom enda som överlevde utav 8 kaninungar. Så dom som hade dom matade dom med flaska när dom va riktogt små. Så dom är riktigt tama. Dom är en blandning på angola och lejonhuvad så dom blir lite långhåriga :). Tjejerna föll för kaninerna direkt! Dom älskade dom från första minuten. Dock har vi ett problem och det är att dom är precis lika! Ingen av oss kan se nån skillnad på dom! haha :) Men men så e det :) Söta är dom och hur goa som helst! Vi har haft dom ute i trädgården och dom stannar hos oss. Dom hoppar omkring och hoppar upp i tjejernas knän och äter lite gräs osv.
Eftersom dom är flaskmatade så är det inga problem för tjejerna att plocka upp dom och bära på dom.
2 stolta tjejer med varsen liten kaninunge :)
dom som vi köpte kaninerna av va väldigt rara! Tjejerna fick gå in och titta på korna och kalvarna! Där va en liten kalv som föddes igår :) supersöt va den! Och tjejerna va så tacksamma för att dom fått se den :)

Resten av eftermiddagen har vi såklart spenderat med kaninerna och vatt ute så mycke som det bara vatt möjligt!

Nu sover barnen och jag ska snart se på Greys Anatomy. Imorron ska barnen till mamma igen.. jag ska jobba extra.. Det blir lite extra goa pengar.. Det behövs.. Men annars hade jag gärna vatt hemma och bara funnits till..

Ja näe nu blir det inte mer :)
Ha en härlig kväll!

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela