Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

Summering av året

Publicerad 2014-12-31 23:03:59 i Allmänt

Knappt 1 timme kvar på 2014! Ett år med stor glädje och stor sorg. Året började kanon! Jag träffade David och föll pladask för denne man! 
Vi bestämde oss snabbt för att han skulle flytta in hos mig o tjejerna, och mitt i flyttröran fick jag det värsta telefonsamtalet man kan få. Min pappa hade fått en stroke och hade timmar kvar att leva. 
Vi satt hos pappa dom sista timmarna. Vi höll hans hand när han tog sina andetag. Den 10e maj somnade pappa in. Emelie har tagit det jättehårt, hon bryter fortfarande ihop då och då. Hon saknar sin morfar otroligt mycke! Det gör Amanda oxå, men hon visar inte det på samma sätt... Jag saknar oxå pappa! Otroligt mycke!! 💙💙💙

Sommaren var fin, på Emelies födelsedag gravsattes pappa. 
Vi solade och badade hela sommaren! 
På Davids födelsedag förlovade vi oss!
1 augusti flyttade vi till vår fina lägenhet! 

Under hösten bytte jag jobb! Trivs toppenbra på det jobb jag har idag! Under hösten/vintern fick vi äntligen tag i en läkare som ville ta tag i Emelies mage och utslag. Efter att ha plockat bort mjölk, soja och fisk så är hennes mage mycke bättre! Utslagen oxå! 

Nu blickar vi fram mot ett nytt år! Jag har egentligen inga förväntningar på nästa år! Men jag vet att februari blir en mysig månad! Då blir det bröllop! Längtar ihjäl mig!! ❤️❤️❤️
Annars har jag lärt mig under året att ta dag för dag! Vi vet inte vad som händer och det är bättre att ta till vara på det vi har framför oss! 

Hoppas ni alla får ett riktigt härligt år!!! 
Min underbart galna familj! ❤️❤️❤️



Snart jul!

Publicerad 2014-12-17 19:42:56 i Allmänt

Jag kan inte fatta att det är jul i nästa vecka! Tiden går så fort! 
Det hade kanske varit lättare och få julkänsla om vi haft lite snö... Men men..

Idag har jag varit riktigt slö.. Sov dåligt inatt... Men sen somnade jag på fm i soffan. Sov riktigt gott där... Efter lunch piggnade jag till, jag slog in julklappar och började sätta upp tavlor. Vi har juh i te velat sätta upp tavlor i vardagsrummet förrän nya soffan kom! Och sen vi fick den har vi knappt vatt hemma på dagarna, så idag blev det äntligen av! 
Ikväll jobbar jag till 22. Och sen hoppas jag att jag kan sova inatt! Imorgon e jag ledig, men har ändå fullt upp med allt.. Ska tvätta mellan 7 o 11, och Emelie ska vara hos läkaren klockan 11. Och jag ska försöka hinna med o göra julköttbullarna och chokladkolan! Och på kvällen är det skolavslutning i kyrkan för tjejerna. Som sagt det är fullt upp på sina lediga dagar... 

På fredag ska vi försöka köpa hem allt till julafton. Davids föräldrar kommer och firar jul med oss. Riktigt mysigt!! ❤️❤️❤️

God jul på er om vi inte hörs innan.. 

Ett år klokare! 😉

Publicerad 2014-12-12 14:19:14 i Allmänt

Idag blev jag väckt med skönsång av mina 3 älsklingar! 
Vi "firade" min födelsedag redan igår hos mamma som bjöd på middag. Vi köpte en tårta med oss som vi fikade på efter maten. David tjuvstartade redan då och gav mig ett paket! Ett par jättefina örhänge! 
Och idag på morgonen kom dom in med fler paket! Ett STORT!!! Som visade sig innehålla en kaffemaskin!! Nu kanske ni tycker d e konstigt att jag fick det son i te dricker kaffe, men jag har tjatat om en sån länge, jag älskar nämligen att göra varm choklad i dom maskinerna! Så kag fick såklart kapslar med choklad!!! En med pollysmak och en med centersmak!! 
Jag känner mig så otroligt glad! Känner mig så ompysslad!! David och barnen har fixat allt detta bakom ryggen på mig, jag har inte vetat nånting! Vilket annars e ovanligt! 😉 tack älskling för ALLT!!! Inte bara för sakerna utan även för känslan runtomkring! 
Nu är vi på väg upp till Göteborg! Där ska vi va hela helgen! Och på söndag blir det väldigt mycke gymnastik! Det är genrep då! Fullt upp som sagt! 


Allt från sjukdomar till att bli tant!

Publicerad 2014-12-09 09:32:35 i Allmänt

Det händer så mycke hela tiden som jag velat skriva om här, men tiden räcker inte alltid till... Nu sitter jag i tvättstugan o väntar på att tvätten ska bli klar. Då kan jag passa på och blogga 👍

Det mesta rullar på som vanligt, skola, fritids för barnen och jobb för oss vuxna, o däremellan försöker vi hitta tid där vi alla samlas o myser! 

För 2 veckor sen blev David sjuk, han blev inlagd och akut opererad. Kände mig otroligt ensam bara under den natten han var borta. Man vänjer sig otroligt fort vid att vara två! Men nu mår han bättre som tur är! 
I samma veva som David blev sjuk hade vi en läkartid till Emelie, med hennes mage och utslag. Jag har vatt hos läkare förr med detta, men ingen som velat ta det på allvar. Nu var jag hos en privat barnläkare. Och han satte remsor på ryggen på henne. Det var 11 prickar, och en kontroll så 10 olika födoämne. Emelie reagerade mer eller mindre på 9 utav dom!!! Är det konstigt att hon haft ont i sin mage???? Jävla läkare o sköterska på BVC som bara nonchalerat det innan! Iallafall så började vi med att plocka bort fisken som var mest röd med blåsor. Han menade på att ibland räcker det att ta bort det som är värst. Hon ska tillbaka den 18e och då ska vi diskutera om det är mer som ska bort. 

Man ser inte jättebra men så här såg hon ut. Det enda hon inte reagerade nånting på var ägg. 

Annars, jo vi har bestämt oss för att gifta oss!!! Olika omständigheter gjorde att vi tar det ganska snabbt! Den 7 februari blir det!! Tjejerna ska vara mina brudtärnor eller näbbar eller vad det nu heter och Davids kompis ska vara bestman! 

Och igår var vi och hämtade vår nya soffa!!! Det va ett mindre helsike att bygga ihop den! Men efter diverse svordomar så stod den på plats!! Vi är sjukt nöjda!! 

Oj oj jag höll på att glömma att jag har gått och blivit tant oxå!! Jo jag erkänner! Man blir visst tant när ens systerdotter får barn!! Ja jag fattar ingenting! Men enligt google så är det så!! Världens goaste lilla Disa kom i fredagskväll!! Och såklart var jag tvungen att hälsa på föräldrarna och tösen på lördagen innan jobb! Riktigt mysigt! Och hon e så söt!! 
Hon fick ett par guldskor, ett hårband och klänning av hennes bästaste Tant! Haha 😄😄

Annars händer det nog inte så mycke... Jag ska träna imorgon inför julshowen! Om det är nån som missat det, så ska vuxenteuppen (som fd föräldragruppen på gymnastiken nu heter) vara med i årets julshow Frost!!! Jag rekommenderar er att komma och titta!! 
Nu är tvätten klar så har jag mer o berätta så får jag göra det en annan gå f! Ha en bra dag på er!!! 



Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela