Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

Blåsigt värre!!

Publicerad 2011-11-29 22:27:16 i Allmänt

Oj som förste advent blåste bort! :)
På dan var det helt OK, jag gjorde min plikt och gick och röstade om Pyttebron! Herregud folkomröstning om en bro.. dessutom verkade inte som att så många brydde sig.. jaja.. efter röstandet så for vi och handla, vi planerade för att baka heeeela långa eftermiddagen :)
När vi kom hem satte vi igång med pepparkaksbaket! Barnen tyckte det va toppen! Jag med för den delen! Så mysigt att baka pepparkakor och lyssna på julmusik och dricka julmust.. Mitt i bakandet såtrillade Amanda ner från stolen, och hamnar rakt på huvudet, och gör en kullerbytta nere på golvet. Hon blir såklart lessen en stund, men sen går det över och hon fortsätter att baka, och sen tittar dom på tv ett tag och jag fortsatte att baka lussekatter.. Amanda kom och sa att hon hade huvudvärk och hon fick alvedon och så la hon sig i soffan.. och sen kom hon och sa att allt snurrade.. hmm då blev jag lite rädd, eftersom hon föll innan.. ringde 1177 och dom tyckte såklart att vi skulle köra direkt till akuten i hbg.. kul i det vädret!!! Körde inom Höganäs och lämnade Emelie hos mormor.. fick inte tag på Micke..
Väl inne på akuten så piggnade Amanda till ganska snabbt! Vilket va väldigt skönt! Och när vi kom ut från sjukhuset så hade vinden verkligen tagit i!! SOM DET BLÅSTE!!!

Jag körde genom stan och såg att HH feries hade svårt att lägga till i hamnen, och körde på strandvägen och vågorna blåste upp på vägen, senare på kvällen svämmade den vägen över..
Jag valde att stanna hos mamma den natten eftersom jag tyckte det va för dumristigt att fortsätta att köra.. Vid 23 gick vi ute med hundarna och såg brandbilen vid husen mittemot hennes. Vi gick dit (ja klart man blir nyfiken) och såg att hela yttertaket från 2hus (parhus) hade blåst av från baksidan och flugit över och låg nu på framsidan på 3 bilar.. Vinden va verkligen stakt den kvällen!!
  Ser inte så bra på bilden, men träplanket som ligger där är alltså yttertaket från baksidan.. Helt otroligt!!

Igår åkte jag och jobba, och barnen stannade hos mamma, eftersom dom fortfarande var så förkylda.. skönt att slippa VABa.. känns så dumt att göra det eftersom jag bara har ett vikariat..
Idag kom dom hem igen! och efter en fika på Nisses, så åkte vi hem och bakade lussebullar.. dom vi fick juh kasta dom som jag påbörjade i söndags.. Jag passade på att göra kärleksmums oxå! Gott och ha hemma! Och det e juh bara ett par veckor tills man fyller år, kanske man får nån liten gäst då så man kan bjuda på :)
 gott att slicka skeden :)

Annars händer det inte så mycke.. imorron är det jobb igen, och barnen ska på dagis! Skönt att dom är friska igen!

Tja.. det va nog det hela! Nu ska jag ta och hoppa i säng! Tror att jag har 2 små tjejer där i, hörde hur dom busade omkring där uppe innan dom somnade :) Aja, det e så mysigt att ha dom nära och höra hur dom snusar :) Dock mindre mysigt när Emelie sparkas och slåss.. Vet inte vad hon drömmer om på nätterna :)

Ha en bra kväll!
Kram på er alla!

Mys mys och åter mys! :)

Publicerad 2011-11-26 21:08:25 i Allmänt

Helgen kom fort som bara den! :)
Igår körde jag och barnen ut till flygplatsen här i ängelholm och hämtade Matte som kom från Argentina, han har vatt med i Wipeout! Och efter allt jag fick höra så läääääängtar jag tills det går på TV! :) För er som inte vet så e Matte min systerson :) Han skadade dock knäet och Amanda har juh hört detta och hon var så bekymrad hur han skulle komma av flyget. Hon stod och tittade efter honom när planet hade landat och sa "hoppas någon hjälper honom av, om han har ont i sitt ben" :) Men Matte kom linkandes och vi körde till Helsingborg. Körde inom på Cias jobb och vi stannade och åt! Riktigt god mat!! Och när vi satt där så bestämdes det hastigt och lustigt att vi skulle sova hos Cia :) Men först va det gympa för tjejerna! Dom övar hårt inför uppvisningarna i januari! Ska bli kul och se dom :)

Efter gympan körde vi till HBG igen. När vi kom dit så hade Emma kommit till Cia! Emma är mina tjejers "låtsaskusin" eller vad man nu kallar det.. Vi gick iallfall alla till Coop och handlade hem godis och läsk :) Och sen hem till soffan och tittade på Idol. Barnen hade såklart svårt att somna, men det gjorde inte så mycke.. Dock skulle vi upp tidigt idag för att åka på fotbollscup med Tim. Så klockan 6 va det till att stiga upp! Vi käkade frukost och så körde vi till Påarp för fotbollscup! Jag och tjejerna stannade och såg 2 av Tims matcher och sen körde vi vidare. Vi stannade till på Familia och köpte julklänningarna till barnen! Så nu är det klart! Det mesta är färidigt inför jul nu! Skönt!
Efter kvällsmaten så satte vi oss och tittade på film, Karlsson på taket blev det idag! Och nu sover tjejerna gott! Emelie somnade för 4e kvällen i rad utan napp!!! Mamma e såååå stolt över sitt lilla hjärta!! Hon e inte liten längre :)

Imorron står det en MASSA mys på schemat! Det är första advent och som tradition så ska vi baka pepparkakor då! Amanda längtar verkligen! Hon har pratat om det så länge! Mest för att pepparkaksdegen är god! haha :) Hon är världens goaste! Och på em ska vi ner till stan och gå på julskyltningen! Får väl se vad Emelie tycker om det, hon va livrädd för tomten i Köpenhamn :) Men hon säger att hon ska gå in till honom iallfall :) Jaja vi får väl se :)
Och sen är det simskola för barnen! Det e så roligt att gå på simskolan med dom! Emelie har kommit jättelångt! Hon flyter helt själv på ryggen och tar sig fram(säger man så fast det är ryggsim?) Amanda har oxå kommit långt, men hon spänner sig lite mer än vad Emelie gör.. men hon är juh inte rädd vilket jag tror är det viktigaste :) Glädjen i barnens ögon när vi är där e helt oförklarlig!

Näe nu ska jag ta och se på Tv och slappa hela kvällen!
Vi höres gott folk!

Lill lördag!

Publicerad 2011-11-23 21:03:53 i Allmänt

I måndags var mamma, jag och barnen i Köpenhamn på julmarknaden på Tivoli. Vi tog tåget hela vägen från Ängelholm till Köpenhamn. Väldigt skkönt att kunna sitta på samma tåg hela vägen! Och sen ligger juh Köpenhamns Huvudbanegard mitt emot Tivoli så det tar juh bara 2 minuter att gå :) Perfekt!
Jag valde att åka utan vagn! Det va första gången vi gjorde en sån lång utflyckt utan vagn! MEN det gick hur bra som helst!!! Faktiskt så tror jag att det gick bättre än vad det hade gjort med vagn, för med vagn hade dom bara bråkat om vem som skulle sitta där i.. och nu fanns det inget att bråka om :) Och ingen av dom klagade på att dom var trötta eller så, utan dom gick med som ingenting! Vi gick runt där i nästan 3 timmar, självklart fick tjejerna åka nån karusell oxå! Farfars bilarna och den där med hästarna som bara går runt. Jag åkte med på den med hästarna, och herregud vad yr jag blev!!! Jag ska nog inte åka karusell mer.. suck.. jag som älskar åka karusell.. men jag mådde dåligt hela tiden sen.. haha :) Patetiskt!
Amanda vågade sig minsann upp till tomten oxå!! Men Emelie ville inte alls.. aja, det kommer :) Amanda pratade inte så mycke med tomten men hon nickade och skakade på huvudet iallfall! Tomten frågade om hon ville ha en docka och hon skakade på huvudet och sa, "näe en skateboard" haha :) Hon vill verkligen ha en skateboard! Jag vet inte var hon har fått det ifrån, men det e det enda hon har sagt att hon vill ha denna julen! Min goa tjej!

Igår fick Amanda feber.. och båda tjejerna blev riktigt förkylda.. Så, mamma tog med sig dom hem, så slapp jag att VABa! Det uppskattades verkligen!!! Jag e verkligen så tacksam för den hjälpen! Annars hade jag vatt hemma alltid..
Idag kom dom hem och Peter lyckades få igång blixten McQeen (bilen) som ännu en gång lagt av.. suck.. jag blir så trött.. får väl se om den startar imorron.. Jaja så e det när man inte har råd med nyare finare bilar..
Imorron får jag vara hemma med tjejerna då dom fortfarande är riktigt förkylda och hostar! Emelie hostar så det kommer upp en massa slem.. inte mysigt.. men det e bra det kommer upp!

Innan tjejerna kom hem så tog jag upp ljusstakarna och julgardinerna, hann dessutom med att putsa alla fönster!! Skönt! Jag satte upp tomtar och så med! Sååå nu e här sååååååå mysigt!!! Nu sitter jag i soffan och har en massa ljus tända!
Men en väldigt mysig dag hade vi!!

Helg igen :)

Publicerad 2011-11-18 12:30:50 i Allmänt

Hur kunde det nu bli fredag helt plötsligt? Fattar inte hur dagarna bara springer iväg!
Idag blir det gympa med barnen! Det är alltid kul och se på när dom gympar! :)
Barnen stannar hos mamma till på söndag så behöver jag inte köra fram och tillbaka imorron oxå.. och på söndag för och hämta hem dom :) Det e jah alltid tacksam för! Jag har inte bestämt mig om jag stannar till imorron eller om jag åker hem... sover bättre hemma.. och ska jag sen jobba så  e det skönare att vara hemma.. men jag får se!

Idaha började jag sortera i garderoberna.. framför allt i garderoben i hallen.. usch skulle aldrig ha börjat.. Det blir alltid 10 gånger värre innan man blir klar.. men men..
Så innan vi tar oss till Höganäs så ska jag minsann köra till tippen och slänga en massa skit som jag lyckats sortera ut! Skönt och bli av med det!! Skönt med bil så jag kan bli av med det när jag vill!

Får snart ta mig i kragen och lyfta rumpan från soffan och packa till barnen..
Men rumpan sitter så skönt här på soffan så det kan bli lite svårt ;)

Lääängtar efter juuuulen!

Publicerad 2011-11-16 22:07:55 i Allmänt

Idag har jag bokat biljetter till Sundsvall!!
Såååå den 16 Januari sitter vi på tåget uppåt! Det ska bli jättekul och komma upp! Amanda hoppas på MASSOR med snö! haha :) För hon ska minsann åka pulka med faster sussie! haha :)

Igår innan jobb satte jag mig och packade in alla julklapparna! Härligt!! Älskar att packa in julklappar! Jag lääääääääängtar till jag får sätta upp alla julsakerna! Vill ha upp alla ljusstakarna, och alla fina gardiner! Jag skulle gärna sätta upp julgranen oxå.. men det får jag nog vänta lite med! haha :)
Julen firas troligtvis hos brodern iår med! Egentligen vill jag bara vara hemma.. tycker det är jobbigt att åka iväg med alla julklapparna och så, men samtidigt vill jag inte sitta här hemma helt ensam.. Och barnen ville fira med Filippa! Så då får det bli så :) Det va supermysigt förra året så det blir det iår med!!! Vi spelade julklappsspelet och jag blir helt galen där! Tycker det e skitkul!!! Ska spela det på jobb med! Nästa möte så ska vi få våra julklappar och spela julklappsspelet och sen ut och äta!! Jag älskar att jobba!!! Förra året fick jag ingen julklapp.. ingen att gå ut och äta med...syndigt om mig va? hehe :) Näe men visst är det underbart att känna att man hör hemma nånstans! Som student så är man ganska ensam.. man hör inte hemma nånstans, har ingen som uppskattar en på det sättat som på jobbet (även om det inte brukar vara så wow julklapp, men ändå!!)

Annars då, jodå det mesta går bra! Det finns alltid detaljer i livet som inte går som man vill.. tyvärr kan detaljerna vara de som gör saker och ting jobbigare än något annat.. Och det finns en detalj som ger mig huvudvärk typ 6 dagar i veckan.. men det e inget nytt egentligen..

MEN! Imorron ska jag ta med mig mina barn och min mamma och köra till Ikea! Det ska bli mys!!!

Näe hörreni, nu ska jag ta mig i kragen och tömma diskmaskinen och sen ska jag krypa ner i min säng! HÄÄÄRLIGT!

MÅNDAG!!!!

Publicerad 2011-11-14 20:00:12 i Allmänt

Måndag, ny vecka nya tag! :)
En ledig helg går alltid så snabbt! Men jag var juh ledig idag med så det va helt OK! Igår åkte vi en runda till skogen vid Sibirien och barnen plockade lite kottar och annat smått och gott. Mysigt att gå i skogen!! Och efter att vatt där ett tag så gick vi ner mot stranden. Barnen plockade lite snäckor med sig, och vi tittade på allt folk som gick med sina hundar, och så kom det en som red på en häst! Barnen va helt facinerade! Usch dom får inte bli hästtjejer, för jag tänker INTE gå med dom och rida iallfall! Jag e livrädd för hästar!
Efter skogen och stranden så satte vi oss i Blixten McQueen och körde till min mamma och styvfar och köpte såklart med oss en liten chokladask och en tårta för och fira farsdag.
Vi hann sen bara hemom och äta sen var det dax för simskolan!! Micke var med dom förra gången så det va första gången för mig! Det va så roligt!! Tjejerna visste precis var dom skulle sätta sig och allt :) Och dom följde med ner i vattnet som ingenting och dom va duktiga och lyssnade på fröken och ledarna fick hjälpa dom, annars brukar mina vara så blyga för främmande folk, men det gick hur bra som helst! Dom ville inte gå hem när det va slut...
Det bästa är att dom är helt slut när dom kommer hem så det är verkligen inga problem att somna dom :) Fast detbrukar det sällan vara med dom.. men dom somnar om möjligt ännu fortare efter simskolan :)

Idag vaknde vi vid 7.30. Men vi låg kvar ett tag och såg på Bolibompa i sängen. Myspys! :) När affärerna öppnat åkte vi ut på pysseljakt! Vi ville måla glas, och göra lite julpyssel! Men julpysslet va vi lite för tidiga med.. det fanns inte så mycke att köpa för att pyssla med ännu.. jaja.. vi fick hålla till godo med att måla på glas! det gick bra det med!
På eftermiddagen tog vi en prommenad, matade ankorna, och tog oss till Coop och skickade tillbaka kortet vi fick.. jag framkallade juh kortet på alla barnbarnen (min pappas alltså) och när jag fick hemd et så va det ett kort på 2 barn som jag inte har den blekaste aning om vilka det va! haha :) Vi hade helt enkelt fått fel bild! Så jag fick skicka tillbaka det och hoppas på att nästa kanske blir rätt! På vägen hem från Coop så stannade vi vid lekplatsen så barnen fick leka av sig!

Tjejerna somnade gott och snabbt ikväll med! Så nu sitter jag här och kollar på Animal Planet! Jag skaffade lite fler kanaler och nu i 3 måander så fick man alla kanaler, och det finns en hel del och kolla på! Barnen är glada för Disney channel iallfall! Och jag e mest glad för tv4fakta! Och filmkanalerna, och animalplanet är oxå ganska roligt faktiskt! :)

Imorron är det dax att jobba lite igen!
Hmm tror jag ska kolla upp lite resor uppåt, har lovat barnen att vi ska hälsa på farmor och faster och gänget där uppe så får väl checka läget när det kan bli av! :) Amanda vill åka dit när dte e mycke snö.. haha :)

Jupp så får det bli!
Ha en skön kväll!
Kram på er!

Lördag!

Publicerad 2011-11-12 22:00:38 i Allmänt

Denna helgen har börjat superbra!
En massa mys på hög nivå!!
Igår var det gympa som vanligt och tjejerna tyckte det va toppen som vanligt! :) Gympan är en höjdare varje gång! :) I januari har gymnastikföreningen sin årliga julföreställning och i år firar den 20år! De små barnen får oxå vara med i denna föreställning, vilket jag tycker är jättekul! Dom har hela 3 föreställningar! :) Mina små busar ska vara med! Får väl se vad Emelie tycker om detta! haha :) Hon tyckte juh inte dte va så kul förra gången! haha :) Aja, vi får väl se hur det blir! :)

På vägen mellan Höganäs och Ängelholm är det mycke rådjur på sina ställen och speciellt på en väg nära Ängelholm, och det är tillochmed så att Amanda säger till mig att köra sakta för hon vet att det är så mycke rådjur där. Och igår när vi körde hem så kom det såklart ett rådjur ut på gatan. Det va en bit fram så det va ingen fara så, men Amanda skriker "titta mamma ett odjur"!!! haha :) Det blev lite fel! Och sen ringer hon mormor när vi kommit hem och sa samma sak! Hon e för go den! "mormor vi såg ett odjur" haha :)

Idag var tanken att vi skulle till skogen och bara mysa, men när vi vaknade så blev vi sugna på att åka till Skånes djurpark, så vi packade in oss i bilen och körde mot Höör! på vägen ringde jag upp min syrra Camilla och hörde om hon hade lust att komma dit oxå, och visst sagt och gjort! Dom mötte upp oss där! Tjejerna tyckte det va toppen att busa med kusin Jonathan och titta på djuren och leka av sig lite! Det va så härligt väder! Riktigt kallt men så soligt och klart! Vid ponnyridningen stannade vi och grillade korv! Det va riktigt gott med varmkorv i det kalla vädret! Tjejerna fick inviga sina termobyxor idag oxå :) Efter 3 timmar i parken så begav vi oss hemåt igen! Emelie somnade i bilen, så jag var inte förvånad när hon inte kunde somna ikväll, men Amanda som va vaken hela vägen hem, hon hade oxå problem med att somna ikväll, så det va jag lite mer förvånad över.. men struntsamma, då fick vi extra mystid tillsammans! :) Soffa, filt, lördagsgodis och film = TOPPENMYSKVÄLL!!!!

Nu sover tjejerna iallfall, och jag sitter här i soffan och ser på Dumpa honom.. ser och ser man ja den e på iallfall..

Lilllördag!

Publicerad 2011-11-09 19:41:46 i Allmänt

Vilken dag det har varit! Jättemysig på alla sätt! :)
Vi vaknade vid 8.15 och vi la kvar ett tag i sängen och gosade och såg på Bolibompa :) Jag satte igång en maskin tvätt innan vi gick ner för att äta frukost.
Lite innan lunch åkte vi in mot HBG för och hälsa på tjejernas morfar. Vi va där ett par timmar innan vi begav oss vidare.
Av en slump så hamnade vi på Biltema.. och på väg in hittar Amanda en annons om skridskor! Och visst vi hittade minsann ett par skridskor som passade henne för 149kr! Och hon ska juh till ishallen nästa vecka med dagis, så det passade perfekt!! :) De skridskorna jag hittade på blocket kostade från 200 och uppåt.. visst det är kanske finare märke, men jag tror inte att tjejerna kommer att åka så mycke så att det är lönt att köpa några finare :) Amanda va jättenöjd iallfall! Såklart dom va juh vita och rosa, så det kunde juh inte blivit bättre!! :)

Och sen tog vi oss vidare till Familia, gick en runda och så tog vi en fika sen körde vi hem :) Kul med bil!! ;)
Barnen har vatt på supermysigt humör så det va verkligen såååå mysigt idag! :) Amanda sa i bilen "mamma, det e riktigt skönt att ha en ledig dag från dagis" haha :) Hon e så rolig nu! Hon har så mycke kommentarer nu för tiden!

Imorron är det dock dax för jobb igen.. Jaja vi får tänka på pengarna! haha :) och sen blir det en ledig helg! Sköööönt! Tänkte försöka komma iväg till skogen med tjejerna! Det är rätt mysigt faktiskt! :)

De små stjärnorna sover gott och jag ska slöa i soffan ett tag och sen blir det GREYS!!!!! :)

BILEN!!!!

Publicerad 2011-11-08 20:06:47 i Allmänt

Äntligen så är bilen igång igen!!!
Så nu hoppas vi på att den ska fungera jätttelääääääääääänge! :) För nu vill jag inte lägga mer pengar på den bilen på ett tag! :) Hoppas jag!
Imorron ska vi minsann ta bilen på en tur till HBG och hälsa på barnens morfar! Men det blir nog inte så länge.. ska minsann försöka vara hemma lite imorron med.. för på torsdag e det dax att jobba igen!! Ingen rast och ingen ro :) Och jag  hoppas verkligen att alla håller sig friska nu, för jag har inte råd att vara hemma mer nu.. nästa månad behöver jag verkligen få full lön!! Denna månaden blir den sämsta lönen sen jag började jobba... men inte så konstigt då jag bara jobbat 2 pass i oktober.. så det blir inte mycke ob där inte! haha :)
Och kan ni fatta att när vi får nästa månadslön är det jul!!! Ja jag brukar iallfall få min lön dagarna innan jul.. annars får man den efter jul!! Men fatta att det snart e jul!!! Jag läääääääääängta riktigt mycke nu!!

Jag har börjat bli som min mamma när det gäller julen! Hon har alltid varit crazy i julen! Hon verkligen älskar det! Och jag har vatt lite tvärtom, men nu!! Nu längtar jag efter julen så fort sommaren e slut! haha :)

Näe nu ska jag slöglo på tv.. och sen blir det sängen! :)

Update! :)

Publicerad 2011-11-06 09:39:01 i Allmänt

Ja jag vet jag har inte skrivit på så länge.. Har inte haft nån direkt lust att skriva.. har inte haft nått speciellt att skriva om..
Det hade bara blivit en massa gnäll iallfall men nu provar jag! :)

Tja vad har hänt.. jag har börjat jobba igen iallafall.. jag har fortfarande ont i foten, men jag kan gå på den, men när jag gått en massa så svullnar den och det gör väldigt ont.. men men det kommer att bli bättre! :)

Bilen.. Den har jag nu lyckats få bogserad till en kille i Ingelsträde.. men jag har inte hört nånting om den sen dess.. jag orkar inte ens ringa om den.. skitbil..

Förra helgen va det marknad i Höganäs, och självklart va vi där! Gick med mamma och Conny, Sofie, filippa och Sofies mamma! Det va jättemysigt fram tills att Emelie fick ett av sina utbrott mitt på marknaden.. suck.. Har era 3åringar oxå utbrott som det inte går att kontrollera dom? Hemma går det juh bra, jag kan ta henne till ett annat rum och hon får lugna ner sig, men ute mitt på marknaden.. näe det e inte det lättaste där...

Emelie lyckades vara på dagis 1 dag denna veckan och sen blev hon sjuk.. suck... Micke hämtade dom på dagis och då va hon brännhet och så fortsatte det.. Hon hade över 39 graders feber.. men hon va inte jättepåverkad utav det, men det spelar juh ingen roll hon kunde juh inte gå på dagis.. så fast det va positivt så fungerade inte saker och ting som det skulle ha gjort.. jag fick ringa mamma.. för jag kunde verligen inte VABa när jag jobbat 1 pass!! Det gick bara inte.. så mamma fick ta barnen och när dom sen kom hem så hade Amanda feber.. det går  bara runt runt.. men nu e dom friska.. (hoppas jag)...

I fredags fick micke köra barnen till mamma, ja igen.. men snälla sluta klaga på att dom e där ofta.. det finns inte så många andra att ta till.. Ska jag vara ledig så fort dom är sjuka så kommer jag inte få fortsätta jobba där.. jag kommer få en kass lön.. så snälla sluta.. iallfall så fick dom åka dit, och i lördags va Amanda på kalas hos sin kusin Ebba! Hon va jätteglad för att hon vatt på kalaset!!! När jag slutat jobba så körde jag och hämtade min bror, sofie och filippa.. och så hämtade jag Amanda från kalaset! :) Hon pratade på om kalaset! och hon längtade tills hon fyller år! *sötnisen* Hemma hos mamma va Camilla, Pibbe och jonathan, Emelie oxå såklart!! :)
Min pappa fyller 65 i december och vi tänkte att det kunde vara kul och ta ett kort på alla barnbarnen och ge honom i julklapp! Så det gjorde vi!!! Och det va nog bland det roligaste jag vatt med om på lääääänge!
Efter långt och länge lyckades vi få en bild som va helt OK! Alla barnen va med iallfall och ingen som gallskrek! haha :) Ja herregud det va verkligen såååå roligt!!!
Och sen fick vi tupp till middag!!! Så mysigt att sitta så många och äta så god mat!

Jag va helt slut efter att ha jobbat 24 timmar och sen direkt åka iväg.. mamma och Camilla körde hem Conny så jag slapp att köra inom HBG oxå.. tacksam för detta! Jag körde istälet direkt till Ängelholm och till Micke med barnen.. Själv hamnade jag i soffan.. började se Så mycke bättre men ögonen orkade verkligen inte.. la mig i sängen istället för att se färdigt på det.. men det gick inte så bra tydligen.. för jag vaknade vid midnatt.. haha :) men efter att ha flippat runt på kanalerna i 1 timme så somnade jag gott igen!

Idag ska mina barn börja på simskola!!! Båda är helt tillsig att börja där!!! Micke ska ta dom idag, eftersom jag jobbar.. Men nästa gång ska jag va där och se på dom!! Ängelholmshem betalar simskolan! Allt man behöver betala är medlemsavgiften på 50kr/barn!! Så simskolan kommer att kosta mig 100 kr!! :) Perfekt!!

Nähe jag ska ta och hänga tvätten och om 2 timmar börjar jag jobba..

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela