Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

Stora tjejer!

Publicerad 2016-01-24 21:17:04 i Allmänt

Imorgon fyller min stora tjej 9år!! Jag tyckte precis att hon var bebis! 
Igår hade vi vuxenkalas. Bo, Ue, mormor, Cia o vi kalasade på lite kakor,bullar o tårta. 



Idag fick hon ha barnkalas. Hon hade det på bowlinghallen. Hon hade 4 kompisar från klassen där och hon o Emelie. Dom bowlade först 1 timme och sen åt dom hamburgare, öppnade paket, åt glass och fick sina godispåsar. 

Älskade Amanda! 

Efter bowlingen lämnade jag tjejerna på gympan, handlade o körde hem. Kröp upp i soffan med Nathalie o mös. Nathalie är superförkyld. Småfebrig o hostig o rosslig. Jag tycker det är så jobbigt när dom är så små o sjuka. Tänker mest på RS virus.. Men vi hoppas att hon är på bättringsväg nu.. 
Annars har det hänt mycke med Nathalie på senaste tiden! 2 tänder har kommit upp!! Hon vänder sig från rygg till mage, vilket gör att hon blivit lite rörligare nu! Hon ligger inte kvar där man la henne helt enkelt! Och så har hon börjat sitta lite! 

Stora tjejen! 

Igår började jag träna i vuxentruppen igen. Det gick sådär.. Min höft o rygg fixade inte det riktigt ännu... Jag gjorde så gott jag kunde och idag har jag fruktansvärd träningsvärk!! 
Nä ska snart i säng, så jag orkar upp o sjunga för min 9åring imorgon 🙂

Back to normal!

Publicerad 2016-01-17 13:59:49 i Allmänt

Nu är alla helgdagar över och dom stora tjejerna har börjat skolan igen. Om jag får säga min mening så tycker jag det är ganska skönt när allt är som vanligt. 
Men helgen innan skolan började så va det dax för den årliga julshowen! Iår va det shrek som visades! Det va verkligen en jättehäftig show iår! 
Amandas trupp
Emelie's trupp
Det va 4 jättefina shower på 3 dagar! Jag stod i caféet som vanligt! Det gick jättebra, hade med mig Nathalie alla dagarna och ho skötte sig bra! Hade en och annan barnvakt där oxå 😄 

Annars rullar allt på tycker jag. Amanda och Emelie har varit riktigt förkylda i veckan, dom är piggare nu, bara hostan kvar.. 
I fredags körde vi till Ullared och köpte kläder främst till Amanda o Emelie. Dom hade nästan inget kvar som passade.. Men nu är garderoben fylld igen! Skönt! 
nathalie somnade på burger king efter en dag på Gekås 😃

Idag ska Amanda på kalas till en klasskompis. Och nästa helg är det he bes tur att ha kalas! Hon fyller juh 9 år nästa måndag! Hur gick det till?! Jag säger det varje år, men hallå!! 9 år!!! Det gick så fort!!! 
Vi har vuxenkalas på lördag och på söndagen ska hon ha barnkalas! Jag får väl se om jag hinner baka i veckan, annars har affärerna god fika till lördagens kalas! 

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela