Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

Full fart!

Publicerad 2013-08-22 22:04:57 i Allmänt

Då har snart denna veckan också sprungit iväg... dagarna går så fort nu tycker jag... man märker mer och mer att det börjar bli höst, det mörknar redan vid 21 tiden och det är kyligt på morgnarna. Men jag tycker om det! Jag är en höstmänniska! Hösten är riktigt mysig!
 
Amanda har gått en vecka på skolan nu! Och hon tycker det är TOPPEN! Hon gnällde i måndags på att hon inte fick gå på fritids, men det har hon fått prova på nu :) tisdag, onsdag och torsdag har hon vatt på fritids, och det tycker hon e jättekul! I onsdags hade hon gympa på skolan, och det va inte riktigt vad hon hade tänkt sig, men det va kul iallafall, men det roligaste va nog och duscha :) Och så lånade hon en bok på skolbibblan! Hon kom hem med en Charlie och Lola bok! Jag har inte hunnit läsa den för henne för jag har juh jobbat... men mormor har gjort det! Och imorron ska jag läsa den för henne! För då e jag äntligen ledig!
 
Denna veckan har gått så snabbt! I måndags fick vi tyvärr åka och avliva Chrispy... Mamma orkade inte så jag fick gå in, det gick bra, men fy va jobbigt! Han låg i mitt knä när han somnade in. Min lilla goa lillebror! Men han mådde inte bra och då va det det bästa som vi kunde göra för honom. Sov gott lilla gubben!
 
Tis-tors har jag jobbat, och imorron är jag ledig, men sen jobbar jag hela helgen..
 
På måndag börjar Amandas gympa igen, och sen rullar det på igen! Men det e ganska skönt och komma in i rutiner igen! :)
 
Näe om jag ska ta och hoppa i säng kanske... fast jag e ledig så måste vi ändå upp, eftersom Amandas ska till skolan :)
Ha en bra helg!
 
Kram kram

Sommaren e kort!

Publicerad 2013-08-18 07:17:27 i Allmänt

Oj vad jag har varit dålig på att uppdatera här!
Tjejernas sommarlov är över! Iallafall för Amanda! Jon började förskoleklass igår!! Jag kan inte förstår att hon e så stor nu! I förrgårkväll hade hon så mycke fjärilar i magen så hon kunde knappt somna! O när klockan ringde igår morse så hoppade hon upp :) O hon va klar vid 7.20 o Jon började 8... O det tar ca 5 minuter o gå till skolan.. Jag följde med in ett tag igår o va med på samlingen. O sen gick jag hem o pusslade om Emelie :) konstigt att bara ha henne hemma :) När jag hämtade Amanda sen så va hon så glad! Hon tyckte att det va så kul i skolan! O det gick jättebra idag med! På tisdag e det dax för Emelie att börja dagis igen, så då kommer den stora prövningen med att lämna på dagis o fritids o hinna till jobb :) puh men det ska nog gå bra :)
Sommarlovet har annars varit bra för tjejerna, vi har vatt på stranden ett par gånger. O dom har lekt med sina kompisar dagarna i ända :)
Idag vamamma o jag på bio o såg "hur många kramar finns det i världen" jag blev något besviken, den va rolig men inte som dem första, mendäremot så har denna ett bra budskap!!
Tjejerna va hemma hos moster Cia under tiden:) O dom va och grillade o spelade brännboll :) Dom har haft så kul! O trötta va dom när dom kom hem :)
Ja mer än så orkar jag inte skriva :)
Kram på er o gonatt!!

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela