Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

Helgen och veckan

Publicerad 2013-04-29 21:38:16 i Allmänt

Helgen som gått har jag spenderat på jobb! Det va en lugn jobbehelg! Skönt och ha det så! :)
Och jag är superglad för att vi slapp strejken som kommunal hotade med! Så nu hoppas jag att jag får lite bokningar igen!
 
När jag kom hem idag så tog jag på mig träningskläderna och så gick jag bort till sporthallen och så sprang jag mina runda! Det går faktiskt över förväntan med min joggning!! Jag tycker det e riktigt kul faktiskt! Helt otroligt att jag säger dom orden men jag gör det verkligen! Oki, nu låter det som om jag joggar skitlångt och det gör jag verkligen INTE! Jag joggar med min app! Den är kanon! Och verkligen för nybörjare! Jag hade orkat jogga mer än vad den vill, men jag är rädd om mina knän så jag gör som den säger! Jag har köpt nya joggingskor! Och idag fick jag äntligen testa dom!! Det kändes verkligen helt annorlunda!
 
Efter´duschen så hamnade jag i soffan, och skulle bara precis vila ögonen i ett par minuter.. vilket slutade med att jag sov i 90 miunuter!!! Ojojoj.. så kan det gå... och jag drömde så läskigt!! Jag drömde att vi skulle begrava en kusin till mig(jag skriver inte ut vem för jag vet inte vem som läser här...) och begravningen skulle hållas hemma hos mig.. så kista och allt kom hem till mig! Den stod mitt på golvet!!! Och när jag sen frågar mamma om hon har ordnat med fika osv så säger hon nej.. jag rusade bort på ica och köpte en massa bananer för och göra banankaka... och så hittade jag inget kaffe!!! Vilken panik... Vilken märklig dröm.. och jag vet inte om jag drömde eller om det va sant, men det va som om jag ville vakna men det gick inte.. jag fick inte upp ögonen... det va jättejobbigt... Men som sagt jag vet inte om det va en dröm eller om jag va halvvaken...
 
Efter dagis körde vi in till väla.. knappen upptill på telefonen, den man startar och stänger och låser med har slutat fungera... och när jag kom in på telenor så ville dom först skicka bort den, men när den va äldre än 1 år så ville dom inte mer.. fick försäkringsbolagets nummer så får jag se om det går via den.. hoppas hoppas!!!
Så det blev inte mycke mer gjort, vi tog en fika på ikea! Och tjejerna fick leka i lekrummet medans mamma och jag tog en sväng på ikea.. jag köpte ett diskställ till.. Nästan alltid när jag diskar så behöver jag sätta disk vid sidan oxå, men nu har jag ett nytt och sätta det i :)
 
Näe annars så händer det inte mycke!!
Vi hoppas på fint väder imoron så vi kan grilla, och gå och se på bålet! Jag tycker det e en mysig tradition! Och så ser vi framemot lördag när det är dax för ULLARED!!!!!
Jag har en lååååång lista.. jag får nog kolla över den när jag väl är där, för det finns nog inte pengar till allt.. Men en skolväska till Amanda och träningskläder till mig, och SOMMARKLÅDER till tjejerna är ett MÅSTE!!!! Nån som ville skänka en liten slant ;)
 
Näe  nu ska jag snart hoppa i säng..
Sov gott!!
 

Marknad

Publicerad 2013-04-28 09:14:28 i Allmänt

Igår blev det en tur till marknaden! Det va perfekt marknadsväder!
Själva marknaden är egentligen inget speciellt, men det e kul och gå där iallafall och kolla på folk!
Tjejerna valde att spara sina pengar till karusellerna. Dom åkte 2 karuseller var och sen gick vi hemåt. Vi stannade till på pizzerian och åt. Resten av dagen spenderade jag i soffan! Riktigt skönt!! Man får ha sånna dagar oxå!!

Idag ska jag jobba. Och imorron när jag slutar så ska jag försöka få klipptid och klippa mig!! Det behövs verkligen!! Jag håller på att bli tokig på detta håret!!
Sen finns det inga speciella planer för veckan! Förutom lördag för då e det ULLARED!!! Jag har en lista nu som ska inhandlas!
Bl.a. skolväska till Amanda och födelsedagspresenter till Emelie. Och så sommarkläder till tjejerna! Speciellt Amanda är i behov av nya kläder.. Hon växer som ogräs :)

Nä nu ska jag namna lite kläder och så ska jag packa kläder till tjejerna!

130426

Publicerad 2013-04-26 19:18:27 i Allmänt

Jag har sen ett par veckor tillbaka kommit igång med att jogga. Och tro det eller ej, men jag tycker faktiskt det är lite kul!! Jag trodde aldrig jag skulle ta dom orden i min mun, men så e det faktiskt! :) Men jag har fått lite ont i mitt knä sen sist jag joggade.. Vet inte varför jag fick det nu för det kändes så bra sist jag joggade.. Så jag valde att vila idag.. Jag är opererad i det knäet när jag va yngre så jag vill vara lite försiktig..

Annars? Ja, det händer inte så mycke.. Jag och tjejerna hat haft en mysig dag. Vi tog en promenad till Ica, hämtade ut pengar till marknaden. Efter lunchen tog jag mig en liten lur. Riktigt skönt att lägga sig på sängen och Amanda la sig brevid och spelade på mobilen. Jag somnade till en stund, och sen va det dax att åka till jobb..

Jag ska jobba till 12 imorron. Och sen blir det marknad med tjejerna och mamma. Blir det fint väder kommer nog min bror oxå! Hoppas på bra väder :) Tjejerna har fått 50kr var och så hade dom lite pengar sen innan, det får dom ha till marknaden.. Jag ska köpa strumpor och gräddbullar :)

Busfabriken

Publicerad 2013-04-23 22:45:02 i Allmänt

Idag har vi vatt en runda på Busfabirken med Malin och Emma! En riktigt härlig dag! Tjejerna busade omkring och jag och Malin satt och snackade! Riktigt härligt att bara finnas till!! Vi åt lunch där, tjejerna åt pannkakor och jag hambrgare och bokstavspommes! Dom är såååå GODA! haha :)
Vi körde med dom hem en runda, vi fortsatte och snacka medans fortsatte och leka :)
På vägen hem somnade mina tjejer i bilen, vilket kanske inte va så konstigt.. hehe :) Jag försökte länge med att räkna bilar i olika färger men det hjälpte inte... dom somnade iallfall..
När vi kom hem så stannade tjejerna ute och lekte med kompisar. Det är så skönt att dom hittat en massa kompisar som dom leker så fint med.
Tjejerna la sig i god tid idag, men eftersom dom sov i bilen hade dom svårt att somna.. men nu sover dom iallfall :) Emelie ville inte ha blöja på sig inatt.. så hon sover utan.. tog precis upp henne på toaletten, och änsålänge har hon klarat sig.. Hon kissade iallfall nu.. får väl se om jag vaknar till nångång inatt så får jag föröka få upp henne på toa igen.. Min mamma gjorde precis samma sak med mig, dock brukade jag hinna kissa innan hon kom.. men men.. det är värt ett försök..
 
Imorron ska tjejerna på dagis, och jag ska jobba extra imorronkväll i Ängelholm. Tur vi har världens bästa mormor som kan hjälpa till när jag behöver jobba! Det är ett jäkla pussel och lägga varje dag.. Men allting går.. man får bara inte tänka för mycke på det.. bara göra...
Fast denna månaden har varit lugn med jobb... jag har inte vatt en enda dag på Väsbyhemmet.. vilket gör mig stressad, för då blir nästa månad inte rolig rent ekonomisk.. FAN! Men samtidgt är det skönt att få spendera lite tid med tjejerna... Denna månaden bör bli ok iallfall.. men vi har mycke planer för månaden dessutom så pengarna lär rulla iallfall..
Nu i helgen är det marknad, nästa helg Ullared, helgen efter det är det svenska cupen i gymnastik, dock inte säkrt att jag kan ta mig dit, men hoppas... helgen efter det är det gymnastikuppvisning..Ja som sagt det finns en del och göra denna månaden!
 
Jag har fått llite tips på jobb här i Höganäs! Ska ta och ringa lite samtal imorron när barnen är på dagis! Jag hoppas verkligen på detta! Fast jag egentligen vill jobba kvar i Ängelholm, men det vet ajg juh att det inte kommer att gå.. och näe jag vill inte jobba varsomhelst.. jag vill va på Ängavången 2! Jag trivs så jädrans bra där.. Men det är väl bara till och leta upp ett annat jobb som jag kommer trivas på lika bra! Helst vill jag ha ett måndag till fredag jobb och dagtid så jag kan klara av det själv med barnen.. Det skulle lätta lite på mitt dåliga samvete... Men det är svårt att få tag på ett sånt jobb tyvärr.. Men det finns alltid nånting, i värsta fall får jag jobba på Kullabemanning, ett jobb måste jag bara ha.. Det jobbiga där är juh att jag inte vet när var och hur jag ska jobba.. jag vill gärna ha ett schema.. men det får man juh inte där.. där kan dom smsa 30 minuter innan man börjar och då ska man va beredd.. det är inte det lättaste.. Men men... det är ett jobb iallfall..
 
Näe nu ska jag avsluta det här lite deppiga inlägget..
Ha en bra kväll ch sov h

VÅREN!!!

Publicerad 2013-04-16 21:12:36 i Allmänt

Wow vilken dag vi har haft idag!!
Jag jobbade natten till idag och slutade klockan 11.30. Jag hämtade tjejerna på dagis vid 14 tiden och så Amanda ville åka ner till hamnen och leka, och eftersom vi inte hade så mycke annat och göra så gjorde vi det! Vi hann bara vara där 20 minuter ungefär så kom ett helt fritids och skulle oxå leka där.. så vi bestämde oss för att åka hem istället och leka på gården! Tjejerna lekte på gården och jag tog ut den ena kaninen och började fixa för maten. Grillspett med kycklingfile och lök och så hade jag ett spett med bara paprika. Jag satt på altanen i bara linne!!! Det va såå varmt!!! 30 grader visade tempen på!! Jajamen! VÅREN är här!!!!!
Mamma kom hit och grillade med oss!! Och jag va såååå nöjd med maten idag!!!! Kycklingen blev jättegod och så gjorde jag klyftpotatis och beasås!
Tjejerna lekte med en massa kompisar på gården och dom hade INTE tid och äta med oss... nänä.. 18.30 fick jag in dom, men då hade dom fått lite mat här och lite mat där.. vi va alltså inte ensamma om att grilla idag ;) Så dom fick äta en macka och oboy till kvällsmat! Och sen va det bara och slänga dom i duschen för dom va SKITIGA!!! haha :) Och gissa om dom somnade gott sen!! haha :)
 
Jag känner mig oxå väldigt nöjd med dagen! Och tänkte ta en tidig kväll jag med!
Imorron är vi LEDIGA! Amanda ska dock till dagis en liten runda vid 13 tiden för och träffa sin blivande fröken på förskolan! Jag tror hon heter Anita.. oops Amanda sa det innan men jag glömmer hela tiden...
Hon ser fram emot och komma dit och träffa henne iallfall! Ja hon kom i klassen som ska gå på röda avdelningen, det va det vi önskade så det känns bra! Egentligen spelar det ingen roll för min del.. det va mest för att kusin Ebba går på röda och tänkte mest att dom kommer ha fritids tillsammans..
 
Näe nu ska jag se lite på TV och sen hoppa i säng!

På resande fot!

Publicerad 2013-04-11 18:58:00 i Allmänt

Jag o tjejerna har vatt i Sundsvall över helgen! En riktigt härlig helg har vi haft!
Vi åkte på morgonen i torsdags o kom fram på kvällen!
Såklart blev det en massa bus och mys! I lördags åkte vi till Härnösand på kalas hos Orion! Tjejerna tyckte det va kul o träffa lillkusinen!
Och i söndags åkte vi pulka! Det e juh lite skillnad på pulkabackarna hemma och där! Vilken fart det blir! Amanda vågade åka själv efter ett tag o det gick med en väldans fart!
Helgen va toppen!! Tack allihop för en supermysig helg! Tjejerna är så nöjda, dom hade gärna stannat längre! Dom träffar juh dom så ofta, och när jag nu fick inbjudan till Orions kalas så passade jag på och ta tillfället i akt att åka upp! Tanken har funnits ett tag på att åka men det e juh det här med att ta tag i det som e svårt, men nu blev det av! Och det e jag glad för! Även om jag får skit ifrån andra änden för detta.. Men det e bara o ruska av sig... Man börjar vänja sig nu, även om det varje gång gör jävligt ont när man får all skit..

I tisdags va det sen back to reality och börja jobba igen.. Har jobbat natten till idag. När jag kom hem tig mamma och jag och drog igång blixten som inte ville starta härromdagen när jag skulle till jobb, men efter att vi dratt igång den och kört en sväng så stannade jag den och startade och då fingerade det jättebra! Vi hämtade barnen på dagis, och så gick vi hem och gjorde chokladbollar!! GOTT med lite lyx i vardagen!!
Imorron är tanken att vi ska till pappa och hälsa på! Och sen är det gympa för Emelie ja Amanda hänger juh på hon med :) Tränaren är sjuk så jag får försöka hålla i det imorron! Sjukt nervös för det! Men det får väl gå!! :)
Nä nu ska jag snart börja göra vid mina goa tjejer inför kvällen!

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela