Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

Rörigt inlägg...

Publicerad 2013-09-29 23:21:30 i Allmänt

 
 
Så e ännu en vecka slut.. Dagarna bara rullar på!
Jag och tjejerna njuter av det fina höstvädret!! Hoppas det håller i sig ett tag nu!!
 
Jag har vatt ledig i helgen. Jobbade i fredags, men resten har jag vatt ledig! I lördags åkte tjejerna med Micke till Danmark. Och medans dom va där passade jag på o träffa Cia! Cia, Sandra, Tim och jag åkte till Väla och kollade in den nya Stadium outlet och lite annat smått o gott!
Sen blev det dock inte riktigt som vi tänkt... men pappa åkte in på akuten så jag och Cia fick åka in där och sitta med honom. Men sen kom tjejerna och vi visste juh inte hur länge han skulle behöva vara kvar... Och han blev inlagd så det gjoprde nog inte så mycke att vio åkte hem. Vi köpte en familjepizza och delade på. Och sen körde vi hem.
Idag har jag städat och tvättat och gjort fint i akvariet. Och Emelie har vatt på gympa! Jag och Amanda passade på att ta en fika! Mysigt med lite mamma/Amanda tid! Det e sällan det blir av!!
 
I veckan så åkte jag och tjejerna upp till Kullaberg och gick en runda! Det va så härligt väder! Vi hade med oss lite fika och varm choklad!!! :)
Super härligt had evi det! Det blev en hel del fina bilder på tjejerna!! :)
 
Imorron är det studiedag för Amanda, vi ska inte göra nått speciellt.. Det kan vara mysigt att bara vara hemma och mysa! Tjejerna har juh lekgympa på em och senare på kvällen har Amanda gympa! Mycke gympa blir det :)
 
Ja det va lite om vad som hänt och vad som händer! :)
Mina underbara tjejer!! Amanda har ätit björnbär och har inte munsår... :)

Höst, ljus och ny filt!!

Publicerad 2013-09-22 21:48:06 i Allmänt

Det går långt mellan bloggtillfällena, men det e fullt upp om dagarna!
 
Det e mycke jobb, skola och dagis som gäller här.. Vi alla tre ser framemot resan, och det närmar juh sig!! Om 11 veckor så sitter vi på Kanarieöarna!!! Det ska bli sååå skönt!!!
 
Jag har satt upp mig på en 3a här på området, i en liknande lägenhet som denna.. Fast på 2a våningen.. Jag har inte bestämt mig om jag ska ta den om jag får den, får se hur det ser ut om jag får komma dit, och sen e det det här med trädgården... jag kommer nog att sakna den... men vi får se!! :) Det skulle vara skönt med ett rum till!
 
Inatt har Emelie sovit hos Conny, Sofie och Filippa! Först va både hon och Amanda på kalas på busfabriken, för Emma! Medans dom va där va jag mamma och Cia på väla och ikea och Rusta.. och jag shoppade på :) Köpte en del ljus och en jättehärlig filt!!
När kalaset va slut så körde vi Emelie till Conny och lämnade henne där! Det gick hur bra som helst! Jag och Amanda hade en mysdag hemma! Vi åkte ner till kyrkan vid 17 tiden och kollade på gymnastikuppvisningen och sen kollade vi lite runt i "stan" men det va inte så mycke och se på så vi köpte kinamat och åkte hem. Vi tände alla ljusen och satt och mös framför Tvn! Riktigt härligt!!
 
Idag hämtade vi hem lilltjejen igen! och det hade gått så bra hos morbror! :) Hon va så stolt för att hon sovit borta! Det va första gången som hon sov borta.
Och sen va hon på gympa! Och såklart så blev det en del busanade med kompisarna också! :)
 
Näe annars händer det inte mycke.. Idag e det riktigt härligt höstväder! Det blåser och regnar! Då finns det inget som e så mysigt som att krypa ner under filten och ha lite tända ljus och bara mysa!!! Så det har jag gjort idag! :)

Fredag!!!

Publicerad 2013-09-06 22:09:34 i Allmänt

Det finns minsann inget mysigare än att komma hem en fredagskväll till sina goa tjejer!
Amanda har haft utedag med skolan idag, och dom har vatt på stranden. Mormor hämtade henne efter skolan, och dom körde och tvättade och dammsugande bilen! Så nu e den ren och fin igen ;) Och sen va Amanda på gympan. Mormor hämtade Emelie på dagis när Amanda va lämnad på gympan. Så fick dom båda två lite egentlig med mormor :)

Imorron ska vi hem till Cia och äta tacos!! Gott!! Och på söndag ska Emelie träna igen! Hon har saknat träningen!

Nu sover tjejerna och jag ser på fotbollen som just nu ser bra ut.. Vi får väl se hur länge det håller :) sen ska jag snart oxå i säng... Har sovit så dåligt i flera nätter.. Vaknar flera gånger och ligger sen vaken länge... Ska försöka hålla mig vaken en stund extra idag så jag kanske kan sova ordentligt inatt!

Föräldramöte

Publicerad 2013-09-04 21:39:41 i Allmänt

Idag va det föräldramöte på Amandas skola. Först pratade skolsköterskan och sen bibliotekarien, och sen gick vi in i klassrummet där fröknarna från skola och fritids berättade om vad dom gör och ska göra osv.
Bl.a. Berättade dom att dom pratar om familjen och att barnen ritade avsina familjer. Jag tittade på bilderna o dom flesta hade ritat 2 vuxna, sig själv o ev syskon. Jag såg nån som ritat nån vuxen i bakgrunden, men på Amandas va det jag, Amanda och Emelie. Och visst det e juh hennes familj, men samtidigt gör det ont i hjärtat att hon inte vill rita dit hennes pappa, o när jag frågade fröken sen så sa hon att Amanda inte vill svara på frågor om hennes pappa... Hon blir bara tyst... Det gör väldigt ont i mig.. Men jag kan förstå henne..
Men sen kom en fritidsfröken fram till mig när jag skulle hem o sa att Amanda va så duktig på skolan, och hon gör som hon blir tillsagd, och att hon alltid är glad. Hon har många som vill leka med henne. Det gör mig riktigt varm i hjärtat!
Jag är otroligt stolt över min flicka! Över båda mina flickor för den delen!

Tända ljus o höstväder!

Publicerad 2013-09-01 21:33:21 i Allmänt

Idag blåser det rejält ute! Jag har krupit upp i soffan under en pläd o ser på Wallander. Jag har tänt lite värmeljus här o var o bara njuter! Jag älskar hösten!
Förutom sjukdomarna som kommer med hösten.. I fredags fick jag ta ut vab för Emelie va sjuk. Förkyld med feber, ont i halsen och hostig... Hon piggnade till rätt fort o redan i lördags va hon feberfri! Men hon är täppt i näsan o hostig fortfarande.. Men det kan hon juh va länge..

I tisdags tog jag tjejerna o körde till Ullared! Så fort Amanda slutat skolan så körde vi! Riktigt roligt hade vi! Det va lite folk där så barnen kunde gå o titta själva. Så skönt! Tjejerna fick vinterkläder, o jag köpte regnkläder till mig, och en fleece.

Idag tog vi med oss mormor o körde till Camilla. Jesper fyllde år för nån dag sen o Jonathan fyller år om 2 veckor! Dom bjöd på grillat! Riktigt gott!!!

Nä nu ska jag se färdigt Wallander o sen är det dax att hoppa i säng... Skola för Amanda imorron... Jag o Emelie får mysa här hemma... Emelie e så trött på att gå här hemma när Amanda är i skolan...

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela