Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

Skånes djurpark!

Publicerad 2011-06-28 09:28:00 i Allmänt

Jag tror aldrig jag riktigt piggnar till.. känns som jag går i ett vakuum av trötthet ständigt och jämnt... Men men det blir nog bra nångång.. om man inte hade haft 1000 saker i huvudet så hade det kanske vatt lättare..

I söndags åkte vi iallfall till Skånes Djurpark. Micke hämtade oss klockan 9. Och vi lastade in barnen. Vi hade ganntösen Hanna oxå med oss, och Amanda vaknade redan 6.30 och började tjata om att vi skulle iväg och att Hanna skulle med! haha :) Fick henne att somna om en stund till innan det va dax! TAck o lov!

Väl nere hyrde vi en skrinda, och så började vi prommenaden runt i parken! Det e riktigt mysigt att gå där! Vi tittade på sälmatningen, och lodjursmatningen.. vi va nästan 1 timme för tidiga till björnmatningen så vi väntade inte där, men nu har jag iallfall sett björnungarna! hehe : Så söta dom e!!  Men det e juh alla djurungar! Det va en hel del ungar runt om i parken! :) Så sött :)

Har ni sett så söta lodjur dom har på Skånes Djurpark? hehe :)

När vi närmade oss ponnyridningen så ville alla barnen rida, men när vi kom dit så hoppade både Hanna och Amanda av, men Emelie hon ville rida, hon hade juh trotts allt ridit på en kamel innan så en häst är juh ingenting :) Hon blev dock lite smårädd när hon kom på hästen men tillslut gick det jättebra! Hon red med hela rundan! :) Den hästen Emelie red på hade ett litet föl! Det gick efter mamman hela tiden och va såååå söt! :)


Barnen pratade bara om att dom ville bada och bada och bada, och när vi väl kom fram till badet så va det stängt.. typiskt.. så jag fick juh lova att hälla vatten i poolen så dom fick bada där istället! :) Så när vi kom hem så blev det lite bad här hemma!

Igår gjorde vi inget speciellt.. va bara hemma och tog det lugnt! Det va varmt och skönt så barnen va ute och lekte nästan hela dagen! Och idag är det dax att jobba igen och barnen ska till Micke!

Bakdag!

Publicerad 2011-06-25 21:35:10 i Allmänt

Det har vatt en händelserik dag idag!
Dagen började segt och tråkigt.. Barnen och jag bestämde oss för att åka till maxi med första bussen idag, ja den går 9.30 så så tidigt va det inte :) På bussen ringde Mona! Och vi bestämde oss för att komma inom henne! Sååå kul! Har inte träffat henne på v'ldigt länge!!!! Det va riktogt kul och träffas!!!
Och vi fick smaka hennes supergoda tårta!!! *smaskens*

Efter besök hos Mona och handlingen så började vi baka! Som vi bakade! Det blev kanelbullar, vaniljbullar, chokladbollar, morotskaka, ljusa och mörka muffins och kärleksmums! Töserna va så duktiga och hjälpte mig! Emelie hon smorde formar, och la ut pappersformar och hjälpte mig med ingridjenserna! Amanda hjälpte oxå till med och hälla i socker och mjäl och allt. Ett tag kom Amandas kompis Hanna oxå och hj'lpte till, då satt dom alla tre och rullade chokladbollar :) 
Skönt att ha lite gott hemma! Och dessutom är det juh kalas om 2 veckor! Helt otroligt att tösen blir 3år redan!!! Jag kan inte fatta vart dessa 3åren har tatt vägen!

Vid 17 tiden va barnen i trädgården och helt plötsligt skriker Amanda att Myran (vår katt) inte har några ögon.. usch så rädd jag blev.. jag sprang dit, trode hon hade vatt i nån fajt med nån annan katt eller hund.. men näe hon hade fångat en koltrast och den va så stor så den täckte hela ansiktet och det va det Amanda menade.. men ja, hon va nog lite chokad hon med! Myran tog in den under soffan!! och började leka med den! och den skrek och hade sig.. usch hemska djur som gör så.. jag ringde i full panik till mamma och det va Peter som svarade! Stackaren han trode nog jag va helt galen! haha :) Jag hatar verkligen när Myran gör så.. hon har tatt in en skata under soffan innan.. men den upptäckte jag inte förrän det började lukta.. mm näe inte så mysigt!!!! Men fyfan innan jag fick ut denna fågel idag.. jag mådde så illa.. jag hade kunnat spy rakt ut!!! Emelie tog en spade och drig fram den liute så jag slapp ligga på golvet men sen ville hon inte mer.. inte jag heller faktiskt.. men jag blev juh så illa tvingen, så med mamma på högtalaren i telefonen så bar jag halvt gråtandes ut den äckliga numera döda fågeln! Och sen fick jag juh städa under soffan.. ööööörk! Jag vill knappt sitta i soffan nu.. ser alla äckliga löss och och skit som fåglar har på sig.. öööööörk! Jag e inte känslig för mycke men det e fan nånting som jag tycker är riktigt riktigt äckligt!!! Döda människor kan jag hantera, men fasen inte döda djur.. ja det lät nått va? Men jag menar faktiskt inom mitt yrke, och inget annat så att detta inte misstolkas på nått sett nu! :)

Näe hörreni, nu ska jag ta en dusch och sen ska jag i säng... imorron kommer Micke och hämtar mig o tjejerna och så ska vi till Skånes djurpark! Granntösern Hanna ska oxå med! :) Amanda e helt uppspelt att hon fick följa med! :) Det ska bli så kul! Det gick så bra att gå med dom 3 när vi skulle köpa fiskarna, och det va verkligen en låååångprommenad så dom ska nog fixa skånes djurpark fin fint! :)

Midsommar

Publicerad 2011-06-25 08:46:36 i Allmänt

Midsommar har vi firat här hemma, bara jag och töserna! Lugnt och skönt hade vi det!
Jag jobbade till 12, och gick sen för o hämta tjejerna som va hos Micke. Hemma så städade vi undan här hemma.. och min dammsugare gick åt skogen!! Skitdammsugare! Jaja.. får väl skaffa en ny..
Jag ställde barnen vid diskhon mde varsen liter jordgubbar som dom "skalade". Amanda sa att dom skalade jordgubbarna! haha :)

Och så gjordes en tårta.  Iår använde vi marängstårtbottnar, och jag hade stora förväntningar.. men jag måste säga att jag blev besviken.. Men men.. det va juh gott iallfall, man inte så gott som en riktig tårta... jaja testa måste man juh!

Och jag är juh inget stort fan av midsommarmat, så här blev det minsann grillad fläskfilé med potatiskroketter, baconlindad sparris och bea sås!! Såååååååååå gott va det!! 
Grillat är aldrig fel! :)

Barnen bolle spela spel efter maten och varför inte.. så i spelade memory. Amanda vann som vanligt.. hon har verkligen koll på allt den :)
Amanda ville va uppe länge igår med, och jag tyckte väl att det kunde gå bra.. det e juh trots allt midsommar.. MEN barnen somnade 18.10!! Jahaja det va den midsommaren det! haha :)

Fast jag tyckte det va en lugn och skön midsommar, jag valde att inte åka iväg till hembygdsparken eftersom barnen ändå inte vill dansa och det e bara en massa folk och blir så stimmigt! Skönare att bara vara hemma och leka här hemma! :)

Idag blir det en lugn lugn dag! Vi ska till Maxi, det ska juh handlas lördagsgodis! 
Och sen blir det till och stanna hemma och inne, vädret är inte det roligaste! Kan tänka mig att det blir en hel del filmtittande idag! :) Men det gör juh ingenting :) 

Ha en bra dag! Och hoppas ni hade en jätteskön midsommar allihopa!
Kram Kram Kram 




Fiskar!

Publicerad 2011-06-22 14:28:35 i Allmänt

Idag har vi utökat familjen med 14 akvariefiskar!! Så nu e vi en stoooor familj haha :)
Amanda vaknade 6.45 och direkt satte hon sig upp och frågade när vi skulle köpa fiskar! haha :) Hon e kul hon!
Granntösern kom in vid 9 tiden och tjejerna gick ut och lekte tillsammans. Och när det va dax att gå så ville hon oxå med, och det gick juh bra! Så med 3 tjejer tågade vi neråt stan. Första stoppet va Ängelholmshem för att lämna in papper om att få diskmaskin! Hoppas hoppas hoppas att dom började med det SNART!!!! Jag vill ha en diskmasin NU!!!!!!! haha :)
Nästa anhalt va djuraffären, och det finns en nere i stan som jag tänkte låg bra till, men när vi kom dit så va där stängt.. dom öppnade inte förrän klockan 13 eller 14.. och klockan va juh bara 10.15.. och ingen utav barnen accepterade att gå hem igen och gå tillbaka när den affären öppnade.. och jag hade ingen större lust att bara stå där ochvänta alla dessa timmar.. så vi bestämde oss för att ta Arken zoo istället som ligger vid Maxi. Vi gick dit! Alla barnen va så duktiga! Inte ett enda gnäll! Väl där vade vi 2 olika sorter. 10st neon blabla fiskar och 4st guppysar. Jättefina! Emelie va väldigt fasinerad över att vi skulle få hem dom i en påse! haha :)
På vägen hem gick vi inom Mekonomen så barnen fick varsen glass och så busade dom med Micke. Och sen gick vi hem igen! Det som skulle vara en liten snabb prommenad till stan slutade med en 2 timmars prommenad över hela byn :) Men det e skönt att gå! Och barnen va som sagt jätteduktiga hela tiden!

Så nu simmar vi våra små fiskar i akvariet! Amanda vill ha en groda oxå för det har Camilla! Men jag tycker att v i får vänta och se hur det blir med detta fiskprojekt! haha :)

Akvarium!

Publicerad 2011-06-21 20:55:26 i Allmänt

Ännu en jobbedag är över :)
Skönt att ha några dagar när man bara jobbar ett par timmar på dagen och sen går hem. Idag jobbade jag till 17.30. Kanon tid! Bara och hämta barnen från dagis och sen hem och mysa!

Idag fick jag ett akvarium!! Bara ett litet och begagnat men vaddå då! Ca 20 liter tror jag det går i! Så det har vi hållt på att fylla idag och gjort i ordning! Så nu är det fint och imorron ska jag och tjejerna på fiskejakt! :) Det kommer absolut inte bli några dyra fiskar, men nån liten firre ska dom väl kunna få! :)
Emelie ska ha en lila fisk! Hon har fastnat på lila!!! Finns det lila akvariefiskar??? Amanda vill ha en Nemofisk.. jo tjosan va!! Tur det är saltvattensfisk så det går inte! haha :) Men hon får väl se om hon hittar nått liknande! :) Det är faktiskt ganska mysigt med fiskar. Dock en massa jobb! Men nu har jag googlat och kollat upp hur man ska sköta ett sånt här akvarium! haha :) Ja jag har noll koll på sånt här! Jag har haft 2 guldfiskar i en skål en gång, men dom hoppade misann ur den skålen! haha :) Iallfall, 1 gång i veckan ska man byta 1/3 av vattnet! Jaha säger jag då! Det låter juh inte så farligt.. jaja.. som sagt vi får se hur länge akvarieprojektet håller! haha :) Men det e mysigt så länge det varar! :)

Barnen sover nu och jag sitter och tittar på Äntligen hemma.. inte mycke annat och glo på.. :) Näe nu ska jag sätta mig och slappa lite :)

Dagis avslutning

Publicerad 2011-06-18 20:09:36 i Allmänt

Då e det jobbehelg igen :) Gött med lite extra pengar! :)
Barnen är hos mormor denna helgen! :) Ebba och Emil e oxå där idag så hon har fullt upp :) Jag pratade med Amanda innan dag och frågade om jag skulle komma och hämta hem henne idag så kunde hon åka till mormor imorron igen när jag skulle jobba men det tycker inte Amanda va en bra idé! Hon tyckte det va mycke bättre att  va hos mormor och leka med Ebba och Emil :)

När jag kom hem från jobb så tog jag en runda till maxi. Fixade hem lite frukost till imorron.. kan va bra och ha hemma :) Sen är det jobbedax imorron igen. Börjar 11.45 och jobbar till 9 på måndag. Då kommer mamma och Camilla och mina barn!!! :)

Igår när jag lämnade barnen på dagis så fick va där en lapp som Amanda fått nån dag innan när dom hade haft avslutning för dom barnen som ska flytta till en annan grupp, och Amanda ska juh flytta upp till Opalen efter sommaren. En jättefin bild på Amanda och så en liten dikt på baksidan:

Amanda

Du är mycke populär
och många håller dig kär
Du pärlar mycke, du är gullig och glá
duktig på att pyssla, rita och målar bra
Ett paket av lycka
en tårta full av tur
ett tåg helt fyllt med glädje
som aldrig spårar ur.

Lycka till på Opalen och framtiden.
Vi kommer alltida tt minnas dig!

Tyckte det va jättefint att fröknarna tog sig tid att skriva något till alla barnen som slutar!!! Det fanns även en lapp där det stod att en av fröknarna ska sluta.. det tycker jag e jättesynd för just den gruppen har sååååååå fina fröknar! Det har dom nog på alla grupper, men jag har välldigt lätt för att prta med dessa fröknarna! Synd eftersom Emelie nu ska börja i denna gruppen.. Men men hoppas på att det kommer annan bra fröken!

Förresten skrev jag att min kamera gick i sönder precis lagom till studenten?? Det visade sig att jag hade någonslags otursförsäkring kallade dom det hehe :) Så en ny kamera skickades!!! Och nu har den kommit!!! Jättefin är den! Och jag e mer nöjd med denna än vad jag va med den andra.. den andra tyckte jag inte gav så skarpa bilder! Men denna ger verkligen sååååå fina bilder!!!

Näe nu ska jag slänga mig i soffan och glo på nån film.. inte ett skit på tv ikväll.. America's sweethearts, men hallå den visade dom juh för ett par veckor sedan oxå!!! Kom igen visa nått nytt!!!

Jobb, student och slappa!

Publicerad 2011-06-11 21:15:05 i Allmänt

Jahaja, då e det helg igen!
Det är så skönt att ha börjat jobba nu! Jag e ledig när jag e ledig! Behöver inte hem och plugga utan när jag kommer hem så får jag göra vad som! Tillomed slappa! När jag vill! haha :)

I fredags va jag och mamma och barnen nere i Ystad på Andys student! Kul och komma ner! Man blir så glad av studenten, jag tycker inte det va så längesen jag stod där med ett plakat i handen och skrek att jag minsann hade tatt studenten! Och hur bra jag va!! haha :) Dock är detta 9 år sen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SHIT!!!! 9år sen!!!!!!!!!!!!!
Det e helsjukt!

Dagen har vatt så varm och skön idag! Fast jag har vatt lite trött hela dagen men som sagt, inget plugg = slappa när jag vill! haha :) Men nu ser jag hur svarta moln börja komma hitåt.. det tycker jag e lite trist... Men va tusan bara det blir fint imorron så! :) Och skulle det inte bli fint så strunt samma då ligger jag i soffan med töserna och tittar på film hela dagen! haha :)

Ikväll hade vi lite lördagsmys! Med lördagsgodis och Saltkråkan på TVn så satt vi och mös i soffan, sen fick tjejerna somna här! Så nu ligger dom här och snarkar i soffan! :) Mina små tjejer!
Amanda har blivit så stor! Ja jag vet jag säger det ofta, men herregud hon e såå stor!!! Och hon pratar så mycke och så fint nu! Och hon ställer sååååååååååååååååå många frågor! Nu gäller det minsann att man e påläst för här får man frågor om precis allt!!!! Idag frågade Amanda var vattnet kom ifrån.. jaha.. då ska vi försöka förklara det, och när hon fått ett svar hon tyckte va ok, så sprang hon iväg och sen kom hon tillbaka så sa hon, mamma var kommer sanden ifrån då.. suck.. ja då får man komma på nått bra svar där med.. och så fortsätter det hela dagen! haha :) Ja man e lite trött i öronen och i huvudet när klockan är 19 och barnen somnar! Men det e juh såååå härligt samtidigt.. Det roliga är att så fort Amanda ställt en fråga så kommer hennes lilla papegojja, Emelie efter och ställer samma fråga!!! så jag får juh alltid svara 2 gånger... Emelie bryr sig inte så mycke om svaret, hon vill bara göra som Amanda! haha :) Gofia!!!

Näe ni u ska jag se på tv och bara finnas till! Ha en bra kväll!
Kram på er alla!

Lista dag 5

Publicerad 2011-06-04 20:39:15 i Allmänt

ojojoj.. det va verkligen lääääängesen jag skrev listan.. såg att det va 23 april som jag skrev senast.. fy på mig! Så nu ska jag ta tag i dag 5!

Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 – Varför började du blogga?
Dag 3 – Meningen bakom ditt bloggnamn
Dag 4 - Mina föräldrar
Dag 5 - Mina syskon

Ojojoj.. detta kan bli lååångt och komplicerat.. alla som känner mig riktigt vet att jag har en MASSA syskon.. Och även dom som kännt mig allra längst har svårt att förstå mina syskonförhållanden, men jag ska göra mitt bästa för att reda ut detta...
Allt som allt har jag 11 syskon. Näe jag skrev inte fel.. 11 st har jag.. Ni kan räkna ihop dom sen om ni vill... :) Men jag börjar med mina riktiga, helsyskon, kalla dom vad ni vill, men vi har samma mamma och samma pappa! hehe :)
Min äldsta syster Carina, eller Cia som jag alltid har sagt och alltid kommer att säga :) Cia är 16 år äldre än mig, vilket gör att vi inte har växt upp så mycke tillsammans.. Däremot har jag och hennes äldsta barn, Sandra haft mycke kul ihop eftersom det bara skiljer drygt 3 år mellan oss :) Sandra va även med på förlossningen när Emelie föddes, hon fick tillomed klippa navelsträngen :) Cia har 2 barn till, Mattias och Tim. Tim är jag gudmor till :)
Camilla är min andra syster, hon är 14 år äldre än mig. Och hon och jag har inte heller växt upp så mycke ihop.. Självklart när jag va liten, men inget jag kommer ihåg tyvärr... Camilla bor i Blentarp, neråt Lund och därför träffas vi inte så ofta.. men vi har perioder då vi pratar mycke i telefon och så :) Camilla har 4 pojkar, Jimmy, Andreas, Jesper och Jonathan! Jonathan är jag gudmor till :)
Conny, min storebror! Han är 10 år äldre än mig! Och när min mamma väntade mig så önskade han sig en lillebror.. Men nej han fick en lillasyster.. Och trots hans "besvikelse" så va han den som sen har vaktat mig som en hök :) På Conny och Sofies bröllop va jag en av vittnena :) Conny har en liten dotter, Filippa som jag är gudmor till! Japp jag är gudmor till ett barn från alla mina syskon, riktiga alltså :)
Det va mina riktiga, hela syskon :)
Men när jag va 5år(?) träffade min mamma den mannen som hon idag är gift med. Och där fick jag en drös syskon till :)
Katarina, eller Katta som hon kallas, henne har jag inte speciellt mycke kontakt med idag.. När jag va mindre lekte jag ofta med hennes äldsta dotter, det skillde bara nått år på oss..
Niklas har jag inte heller så bra kontakt med, har väl egenligen aldrig haft det heller.. men visst träffar jag honom på stan så stannar jag och pratar..
Mattias har jag inte heller så bra kontakt med idag, det va bättre när jag va yngre, inte så att jag ringde dit eller så men han va hos oss och hälsade på en del..
Däremot Josephina som bodde hemma hos Peter när vi flyttade dit! Henne har jag alltid haft bra kontakt med! Hon har alltid varit som en riktig storasyster till mig! Och när hon åkte till USA som AuPair va jag så fruktansvärt avundsjuk på henne! Och bestämde mig att när jag blir 18 så ska jag minsann oxå göra det! Och det gjorde jag! Josse är ett par år äldre än mig och jag vet när jag va yngre så tyckte jag om att gå in på hennes rum och titta på hennes saker, för hon hade så fint! Hon hade juh inga leksaker och så på sitt rum då, och hon köpte en bokhylla som jag tyckte va så fin! haha :) Josse har 2 barn, Ebba som är i samma ålder som Amanda, och dom 2 leker så fint ihop! Och så lille Emil, äntligen lyckades någon få en kille! Vi va en del som fick barn i samma veva och vi lyckades bara få tjejer, men så tillslut så kom det en liten kille oxå :)
Johanna är den syster som är närmast mig i ålder! Hon är 3 år äldre än mig, och det har väl vatt den syster som lekt mest med mig när jag va liten, men det beror såklart på att vi va i samma ålder! Jag kan inte direkt komma ihåg att vi har bråkat men det har vi säkert gjort :) Jag kommer ihåg när Johanna hade börjat med engelska i skolan, så hade hon med sig skolböcker hem och hon gjorde allt för att jag oxå skulle lära mig :) Vi lekte nog ofta skola om jag tänker efter :) Johanna har oxå 2 barn, Julia och Lovisa!

Det finns alltså inga som helst blodsband mellan oss syskon här, men Josephina och Johanna ser jag som mina riktiga syskon då jag egentligen inte kommer ihåg så mycke utav tiden innan dom fanns i mitt liv.

Och sen har jag ett par syskon till, på min pappas sida.
Jag tror jag va i 5 års åldern när pappa träffade den kvinna som han idag är gift med, Karin. Och där fick jag 3 syskon till!
Patrik har jag egentligen aldrig haft nån jättebra kontakt med, kanske när jag va mindre, men jag kommer inte ihåg det så mycke.. jag va hemma hos min pappa varannan helg, och Patrik bodde aldrig hos dom. Däremot minns jag att han lärde mig alfabetet på teckenspråk när jag va liten, Patrik har en hörselnedsättning som gör att han talar teckenspråk. Jag minns att hans bröllop va så fint och att jag tyckte det va så spännande med tolken som stod och tolkade hela deras bröllop! När jag gick gymnasiet så va jag väldigt intresserad av just teckenspråk och hade tankar på att läsa vidare till teckentolk och då vet jag att jag gärna hade velat ha mer kontakt med honom för att prata och utveckla min teckenspråk, men så blev det inte tyvärr...
Malin bodde hemma hos sin pappa, och va väl hemma hos sin mamma och min pappa ofta ändå för jag komemr ihåg henne där. Jag kommer ihåg att jag fick följa med henne hem till sin pappa en gång och att hon hade en kanin vars framtände växte och va jättelåååånga! haha :) Dessutom va hennes pappa sjuksköterska och det tyckte jag va sååå spännande! hehe :) Malin träffar jag lite då och då, hon är numera gift med min syster Cias fd man :) haha hängde ni med där?
Ted bodde ett tag hemma hos sin mamma och min pappa. Han byggde ofta lego med mig!! Och det tyckte jag va såååååå kul!!!

Ja det va mina syskon det! Och räkna nu då, Cia, Camilla, Conny, Katta, Niklas, Mattias, Josephina, Johanna, Patrik, Malin och Ted = 11 st!

Jag är yngst av allihopa!
Och ni skulle hört ramakriet när jag åkte till Berlin med en kompis när jag gick i gymnasiet! "Va ska lille Cattis åka själv till Berlin?" haha :) Eller när jag skulle åka till USA i 1 år! haha :) Men jag har många syskon som jag kan luta mig tillbaka på om det händer något och det är jag glad för!
Jag älskar mina syskon och är så glad för att jag har er alla!

Dag 6 - Ett nytaget foto på dig själv och 15 intressanta fakta om dig själv
Dag 7 - Dagens vill ha
Dag 8 - Min dag
Dag 9 - Min bästa vän
Dag 10 – Något som gjort dig stolt de senaste dagarna
Dag 11 - Dagens klädsel
Dag 12 - Min tro
Dag 13 - Det här åt jag igår
Dag 14 - Den här veckan
Dag 15 – En bild på något eller någon som har stor inverkan på dig
Dag 16 - Mitt favoritminne
Dag 17 – En dålig vana du har
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 – Din favoritidol och varför
Dag 21 - Den här månaden
Dag 22 – Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg
Dag 23 - Ett ögonblick
Dag 24 – Ett foto på en plats du varit på
Dag 25 - Det här får mig att må bättre
Dag 26 - Det här får mig att gråta
Dag 27 - En första
Dag 28 - Mina rädslor
Dag 29 - Min favoritplats
Dag 30 - Det här saknar jag
Dag 31 - Mina ambitioner
Dag 32 – Ett foto på dig och din familj
Dag 33 – Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför?
Dag 34 – Planer/drömmar/mål du har
Dag 35 – Smeknamn du har och varför
Dag 36 - Det här upprör mig
Dag 37 – Vem vill du dela ditt liv med eller ser en framtid med?
Dag 38 – Ett foto på något som gör dig lycklig
Dag 39 – Vad gör dig unik och annorlunda än alla andra?
Dag 40 – Vad har du sug efter?
Dag 41 – Ett brev till dina föräldrar
Dag 42 – Din favorittid på året?
Dag 43 – Ditt favoritplagg?
Dag 44 – Ett foto på dig från förra året och ett från nu. Hur har du förändrats?
Dag 45 - Ett sista ögonblick

Helsingör!!

Publicerad 2011-06-01 22:21:10 i Allmänt

Idag tog jag och töserna med oss mormor och åkte till Helsingör en runda!!
Jag älskar att göra spontana små utflykter!
Jag och tjejerna tog tåget till Helsingborg och mötte upp mamma där! Och vi åkte vidare med båten till Helsingör! Amanda bestämde att vi skulle ha röd korv på båten, och Emelie betsämde då att hon skulle ha en lila korv!! Jaha, hur fixar man en lila korv??? jag fick tyvärr göra henne besviken och ge henne en röd korv.. hon uppskattade inte det.. Men jag fick övertygat henne att det tyvärr inte fanns nån lila korv..

När vi kom till Helsingör tog vi en prommenad och bara hade det bra! Vi gick ut till småbåtshamnen och tittade på vattnet :) Och sen gick vi såklart till den lille gränden och köpte en STOR glass! :) Gott gott gott! :)

Och så tog vi båten hem igen och tog en prommenad i Helsingborg! Där spelade 3orna (uppfattade jag det som iallfall) som ska ta studenten nu, antar att det va musiklinje av nått slag som hade nån liten konsert! Kul och lyssna på! Dom va jätteduktiga! Amanda och Emelie dansade och hade sig! :)
 Sen tyckte vi att det va nog så vi begav oss hem igen! :)

Hemma spelade vi spelet som Amanda vann på Maxi i lördags! Så nu har jag äntligen hunnit med och göra det! Imorron är ännu en ledig dag! SKÖNT! :)
Sen jobbar jag hela helgen.

Näe hörre ni nu ska jag ta och slappa och sen e det sängen!!! Lägger in några bilder oxå! :)

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela