Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

Jobb, dagis och ledighet

Publicerad 2011-05-31 21:08:15 i Allmänt

Första dagen på jobb är avklarad! Och jag tycker nog att det gick bra :) Vilket härligt väder det har varit! Det va varmt och skönt, ända fram tills jag skulle upp till dagis och grilla.. DÅ kom molnen, och det började blåsa och det blev riktigt kallt! Men va tusan, grillas skulle det göras!!! Supermysigt va det! Tycker det är kul och mysigt att dagis anordnar sånna här kvällar! Fast det va inte så många som kom.. det va 3 grupper och jag tyckte att det va ganska lite föräldrar.. oki, där kan ha kommit fler när jag gått, men det tror jag inte.. Men men! Nästa vecka är det dax för grillning med Amandas grupp! Mysigt!

Imorron och torsdag är jag ledig! Villket betyder att barnen oxå är lediga! Känns så konstigt att vara ledig och inte behöva plugga och ha mig! Men skönt är det! Jag har inga som helst planer för imorron! Och det ska bli såååå skönt och bara göra det vi känner för! Jo en plan har jag! Det är att spela ett spel som Amanda har velat spela länge nu! Så det ska jag se till och göra!

Nu ska jag se på de desperata hemmafruarna! :) Ha en bra kväll alla!

Mitt sommarlov! Så jätteskönt mitt sommarlov ska bli!

Publicerad 2011-05-30 21:50:07 i Allmänt

Ja idag började sommarlovet! Vi avslutade denna terminen med ett examinationsseminarium. Och jag tror det gick bra.. vi fick nog aldrig riktig veta.. aja.. skitsamma! Sommarlovet firades med att hämta barnen tidigare från dagis, hem och grilla!!! Sååååå gött! Barnen va väldigt trött idag, så när vi ätit så ville dom sova.. och ja jag säger juh inte emot dom när dom själva vill lägga sig.. och det va juh ändå dax.. hehe :) Dom somnade på 5 minuter, så jag fortsatte att grilla när barnen somnat! Grillade banan med choklad i! Sååååå gott! Tog ner min bok och satte mig ute och åt min grillade banan och läste min bok! Så skönt!

Längtar så tills det blir sommar på riktigt! Och barnen kan bada ute i trädgården och kbällarna är varma och sköna! (fick ta ut en filt idag)..

Imorron ska jag minsann jobba!!! Lite småpirrigt! Men det ska bli såå kul och komma igång! Efter jobbet ska jag direkt till dagis och grilla!!! Emelie's grupp som har grillkväll imorron! *mysigt*

Näe om man ska ta en tidig kväll ikväll! Igår läste jag till klockan va 00.30.. ooops.. Det komme rjag inte orka idag! :)

Party party party!

Publicerad 2011-05-28 20:47:27 i Allmänt

Dagen började väldigt illa (med lite överdriv :)), men slutade väldigt bra :)
Jag vaknade först här hemma idag! Vilket är väldigt ovanligt! Jag gick upp när klockan va 7.40 ungefär.. och när jag skulle ner för trappan så small det till i vadmuskeln, precis neranför knäet på insidan. Aj aj aj aj aj skulle jag vilja skrika! Men jag tänkte på mina sovande tjejer och tog mig ner för trappen.. och satte mig i soffan och det gick över.. men sen skulle jag upp igen! FYFAN! Det gjorde sååååååååååååååååå ont! Jag kunde varken sträcka eller böja benet! Jag skrattade samtidigt som det gjorde så ont så jag skulle kunna gråta!
Men efter att ha gått här hemma lite så släppte det! Märkligt! :)

Ja sen tog jag o töserna en liten prommenix, först till Mekonomen, där det va party party! barnen fick rita lite, fick en glass och banan. Och sen vidare till MAXI, där va det oxå party party!! Pettson och Findus va där och barnen fick godis! :) GB clownen va där ochd om fick ännu en glass.. och Haribo nallen va där så barnen fick ännu mer godis :) Töserna fick kasta boll i ett basketmål och sen fick dom ta varsett pris :)

Och sen blev det lunch på McDonalds, då där oxå va party party! 3 party inom loppet av några timmar!!! Det e saker det! :) Amanda hade sin sparkcykel med sig och sparkade eller gick hela vägen utan något gnäll! Emelie va oxå ¨på bra humör det mest iallfall :)

Och nu ikväll så satt vi i soffan och åt lördagsgodis och tittade på film! Det är riktigt mysigt att sätta igång en av deras filmer och hoppa upp i soffan och bara mysa! Båda tjejerna somnade gott och nu snusar dom sååå gott! Mina små hjärtan! Det finns INGET som jag uppskattar mer än att få mysa med mina snå tjejer!

Nu ska jag slappe i soffan med mitt lördagsgodis och sen blir det nog en tidig kväll :)

Äventyr!

Publicerad 2011-05-27 19:12:18 i Allmänt

Idag tog vi tåget till Helsingborg, för och hälsa på barnens morfar! Det är alltid kul och hitta på nått :) Åka tåg är superkul enligt Amanda :)
Töserna visade allt dom kunde för morfar och Karin, och så visade vi filmen från gympa uppvisningen! :) Amanda va så stolt :)
Sen tog vi tåget hem igen, och precis när vi kom innanför dörren så började det att ösregna! Ibland ska man ha tur!!! :)

Vi åt spagetti och köttfärsås, Amandas val av mat.. hehe :) Och så blev det äpplekaka till efterrätt :) Gott gott gott :) Och så valde töserna en film som vi skulle se. Skönheten och odjuret blev det. Amanda tycker om filmen, men samtidgt tycker hon den är lite läskig :)
Emelie somnade ganska snabbt i soffan och Amanda la sig på madrassen och somnade hon med :) Mina små ögonstenar!

Emelie e så söt där hon ligger i soffan, såååå skitig, men med ett litet leende på läpparna! :) Imorron får jag lägga dessa barn i blöt så dom blir rena igen :)
Resten av helgen blir en hemmahelg! Möjligtvis åker jag upp till Maxi, eftersom det är lite festligheter där uppe.
Får se hur töserna mår, Amanda e ganska snorig nu ikväll, så e hon hängig så blir vi hemma och bara myser! :) Fast jag har en känsla av att Amanda inte direkt kommer sitta still här hemma, utan då blir det nog en massa lek med granntösen :) Så fort hon är hemma går hon ut och leker :) Men det e bara kul att hon har kompisar som gärna vill leka med henne :)

Usch vilket väder vi har.. jag saknar de varma och sköna dagarna som va innan.. Amanda sa innan när vi gick till tåget att nu ville hon inte ha mer regn utan nu ville hon ha sol och varmt och sommar, så hon kunde bada i poolen, och på stranden och Emelie kan få fylla år och vi kan åka till farmor! haha :)

Jaha här sitter jag med 2 sovande barn och ser på skönheten och odjuret.. kanske ska stänga den filmen nu.. den e lite läskig och så sätta mig o se på nått annat kul! :) Ikväll är det väl Wallander?

Fick förresten höra lite roliga saker idag! Hoppas att det gäller mig med :) Ska ringa på måndag och höra :) Ska ringa om tid till Emelie hos öron/näsa/hals läkaren oxå.. Kommer inte ihåg om jag skrev det igår.. men jag fick iallfall ett brev hem igår om att jag skulle ringa dit och få en tid inom 2 veckor. Ska bli skönt att få kollat upp hennes öra.. Mycke ringande :)

Väla!

Publicerad 2011-05-26 22:01:56 i Allmänt

Igår gick jag brevid på jobb! Så kul att vara tillbaka! :) Och på tisdag e det dax på riktigt!!!
Men det ska nog gå bra!

Idag kom töserna hem från mormor! Så härligt att få hem dom igen! :) Vi va hemma en stund och töserna va ute och lekte och det mysigt! :) På em sålde jag en av vagnarna! :) yeeah! Fast egentligen kanske inte helt genomtänkt då Emmaljungan nu har pajat.. men men.. Emelie sitter inte så mycke i vagnen mer så det ordnar sig nog :)
Sen tog vi bussen till Väla! Amanda va i stort behov av kläder!!! Hon har verkligen växt ifrån ALLT!! Alla byxor och tröjor är för små.. och så såg jag på reklamen att Cubus hade kläder från 49 kr, så vi gick dit först. Men dom hde inte jättemycke för det priset.. men det e klart allt för att locka in kunderna i butiken så kanske dom köper mer.. men inte jag inte! haha :) Gick in på H&M, Lindex och Kappahl oxå! Så barnen och framför allt Amanda fick med sig en hel del kläder! Emelie fick oxå lite nytt.. jag kan inte bara köpa till Amanda, speciellt inte nu när Emelie förstår.. så hon fick oxå nån tröja och nått annat litet :) Dessutom kan dom ha en del av kläderna tillsammans! Så prektiskt när Amanda har 110 och Emelie 104.. inte så stor skillnad :)

Jag har nu kommit på varför jag ALDRIG blir rik, jag tycks betala räkningar dubbelt.. för en vecka sen fick jag en pengalapp med drygt 400 kr och idag fick jag en ny på 500 kr.. som jag tydligen hade betalt för mycke.. jaja :)

Nu sover mina barn på en madrass på golvet i vardagsrummet :) Dom tycker det är mysigt att få somna här nere hos mig :) Och om sanningen ska fram, så tycker jag det är precis lika mysigt :) Det finns inget bättre än att höra deras små snusningar :)

Imorron ska vi åka tåg till morfar och Karin. det är bara 1 tåg dit och 3 tåg till farmor :) haha :) Det e vad jag får höra hela dagarna :) Det pratas om tågen vi ska åka till farmor i sommar :) Dom tycler det ska bli såå spännande! :) Jag med för den delen :) Åka tåg i ca 100 mil ensam med 2 vildbasar, hur ska detta sluta :) Näedå det kommer gå så bra! Dom brukar minsann bara så duktiga! Så det kommer inte vara några problem :)

Näe nu blir det lite TV innan det är dax för sängen :)

Jobb

Publicerad 2011-05-25 13:23:09 i Allmänt

Idag ska jag gå brevid på jobb :) Det ska bli så kul och börja igen! Och på tisdag börjar jag på riktigt! Känns riktigt kul!
Barnen har min mamma hemma hos sig.. Dom ringde från dagis i måndags och då va Emelie sjuk.. s jag fick hämta hem henne.. hon va riktigt hängig då.. men nu e hon pigg och glad igen! Men dom får va hemma denna veckan! Jag ska bara gå brevid idag och sen e jag ledig resten av veckan! Så vi ska ha det riktigt mysigt! På fredag ska Emelie's avdelning på utflykt till stranden och var barnen lediga så fick man åka dit och möta dom där, så jag tänkte göra det :)

Hoppas verkligen att vädret blir bättre snart igen.. jag vill GRILLA!!! Det va längesen nu! :) Och  nu när jag eledig hela helgen och bara ska finnas till med barnen så vill jag verkligen ha fint väder! :)

Nästa vecka går jag bara i skolan på måndag.. sen e det slut för denna gången! Och jag börjar jobba på tisdag. Ja just det det e grillfets på tisdag på dagis oxå.. när jag slutar så börjar det så jag kommer väl lite sent men vi ska nog hinna grilla iallfall :)

det är fullt upp!
Nu ska jag äta lite och slappa ïnnan det e dax att gå till jobbet :)

FREDAG

Publicerad 2011-05-20 21:40:16 i Allmänt

Igår va det en väldigt flamsig dag i skolan.. först va det sårvård, och vi fick se dom allra finaste bilderna! Gott med middag sen :) Tur man inte är så äckelmagad, men ändå.. det gjorde ont på hela mig när jag såg dom bilderna..
Den föreläsningen slutade klockan 15.. och sen satte vi oss och hade grupparbete och då kan jag lova att det spårade ur.. jag erkänner jag va nog tyvärr den som startade det hela.. hmm .. ja.. det blir lätt så när man e övertrött, men vi hade väldigt roligt.. jag har nog inte skrattat så mycke på sååååå länge.. Det e tur man har helt underbara klassbuddies som kan liva upp vardagen! :) Kommer sakna er som FAN nästa termin!! Men ni blir inte av med mig så lätt ;)

Idag lindande vi ben i skolan! Kul.. njäe.. men det gick bra iallfall! Och fick även veta att mitt blodtryck va bra! Dock hittade vi aldrig nån puls i min fot.. men aja.. vad e väl en fot mer eller mindre haha :)
Vi åkte tåg mer än vad vi va i skolan idag! Men va tusan!

Hemma igen så hämtade jag barnen och körde till Höganäs :) Gympa och sen lämna barnen hos Micke.. saknar dom redan! :) Men samtidigt ska jag inte sticka under stolen om att det är ganska skönt att lämna över ansvaret för ett par dagar, så man får vila och sova och städa och komma ifatt sig lite! Fast det e fullt upp denna helgen!
Imorron måste jag baka till gympauppvisningen på söndag, och så ska det köpas glitterspray för det hörde juh tjejerna att dom andra skulle ha.. jaha.. dom kan juh inte va sämre :9 och jag måste tvätta och städa här hemma, helst plugga lite oxå och så fyller min underbara vän Madde år imorron så det e kalas där med :) Marre fyller oxå år så jag ska minsann komma ihåg och skicka ett grattis dit med :)

Sen är det snart dax att börja jobba! :) Det ska bli så skönt att börja jobba och få fritid och pengar! Dock undrar jag om det va så klokt att ta ett jobb där jag e så beroende av andras hjälp.. Men samtidigt vill jag jobba där! jag trivs så bra på det jobbet!!! Men jag önskar att jag hade klarat det själv med barnen.. hatar o va i en beroendeställning.. Jag måste fixa barnvakt för en vecka till nu i sommar verkar det som.. och jag skäms för att fråga mamma igen.. hon ska INTE behöva binda upp sig denna sommaren oxå! Hela förra sommaren såg hon till att vara hemma för att hjälpa mig.. det känns inte rätt.. MEN, ja det e bara till och fixa det.. ingen annan som fixar det åt mig..

Ja det va min fredag det.. nu ska jag se på Wallander och sen blir det sängen! :) Imorron blir det till och SOVA så länge som jag vill! Vaknar säkert 7 bara för det :) Men bara man vaknar själv så är det ok :)

mera skitsnack :)

Publicerad 2011-05-18 20:29:31 i Allmänt

Vilken härlig dag!
Barnen och jag åkte lite spontant till mamma idag, vi försökte ringa henne på vägen för jag va sååååååå sugen på äpplekaka haha :) Men näe hon svarade inte :) Hon satte hos grannen och fikade :) 
Vi hann och fika lite iallfall (dock inte äpplekaka) och sen körde vi hem igen.. Vi gjorde spagetti och köttfärsås, töserna hjälpte mig att röra om i köttfärsåsen och hälla i alla ingidienserna :) Och som dom åt sen! Emelie åt en jättestår portion, och ville ha mer, hon fick lite till och Amanda fick oxå en gång till men det orkade hon inte äta upp, så lillasyster åt minsann hennes portion oxå! :) Ofta så när barnen får vara med och laga maten så äter dom desstu mer av den oxå! :)

Ett skolarbete är u inskickat! Det fixade vi ganska bra tror jag :) Bara resten kvar! haha :) Hur många arbeten som helst tycker jag.. trött på det.. Men snart snart snart e det dax att börja jobba! Så skönt att komma hem på kvällen och känna att det är helt OK att sätta sig i soffan och bara slöa! Eller att man faktiskt har tid att göra nått lite extra här hemma.. och framför allt ha pengar till och kunna gör nått lite extra!

Igår fick vi reklam från Tosselilla, och Amanda blev självklart helt förtjust! Jahapp.. det e inte lite den lilla damen vill göra i sommar, Tosselilla, zoo, Liseberg.. Jag får kanske skaffa ett jobb till haha :)
Dessutom vill hon juh flyga.. och ja det vill jag med! En utlands semester hade vatt sååååå kul! Men inte nu i sommar.. det får vänta :)

Igår skulle man ha firat bröllopsdag om man inte vore skild :) För 3 år sen va jag Big big big om magen, min lilla Emelie låg där inne och sparkade, och jag och hennes pappa gifte oss..  Lite visste man då om att 1 år senare stod jag själv med 2 barn... visst det va jag som valde att det va avsluta vårt förhållande, men ja.. strunt samma den historien går jag inte in på igen... Jag saknar inte förhållandet i sig, men visst tycker man att det är tråkigt att situationen är som den är.. att man inte kunde hålla ihop familjen.. Och att vi inte ens hann fira bröllopsdag och så.. men men skitsamma.. let's move on :)
Men det e nog egentligen först nu som jag känner att det skulle vara ok för mig att det skulle komma in en ny karl i mitt liv! Innan har jga inte känt "behovet" av det.. men nu börjar man sakna någon på riktigt.. innan har jag haft perioder av att sakna "någon" men nu saknar jag nog det mer på riktigt! Men allting har sin tid eller hur e det man säger?

Nu sover barnen så gott i sin säng och jag sitter och ser på TV och snart e det GREYS!!! :)

Gröna fingrar

Publicerad 2011-05-18 10:36:06 i Allmänt

Igår fick jag fnatt och började såga ner alla dom stora buskarna som stod på framsidan.. eller inte alla, den allra största fick stanna kvar, iallfall tills jag har råd och köpa stenar och lägga på hela framsidan.. men det får vänta ett tag... det blev riktigt fint faktiskt, och idag när jag lämnat barnen på dagis åkte ja inom coop och där hade dom 10 pack med blommor(haha kommer inte på namnet på dom nu) för 15 kr så det köpte jag hem och satte på framsidan!
Jag håller på med etikarbetet till skolan men gud va tråkisgt det är!!!! Jag och Henrik gör det, och vi är nog lika omotiverade båda två.. men men.. så e det.. Vi är npog snart klara.. men då väntar ännu fler arbeten.. blir aldrig klar känns det som.. suck..
Tänk när man börjar jobba, då kan man minsann vara ledig när man e ledig!!! Helt underbart! Som jag längtar!!!!

110515

Publicerad 2011-05-15 21:27:29 i Allmänt

Idag kom Conny och Thomas hit och hjälpte mig att fälla den stora fula enen som stod och tog all solljus på kvällarna! Dessutom satte dom upp staket på den sidan där enen stod! Superfint blev det! Trädgården ser mycke större och luftigare ut nu!
Amanda lyckades klämma sitt finger i grannens altandörr idag. Så jag fick köra Connys moppebil till akuten med henne! haha det va verkligen en upplevelse! :) Att köra moppebilen alltså :)
Vi satt 3½ timme på akuten.. jippi!! Amanad va så duktig hela tiden! Dom röntgade tummen och det visade att hon hade en liten liten spricka i övre delen av tummen. Hon blev lite tejpad som hon ska ha på ett par dagar, helst hela veckan om hon orkade.. men hon hade inte ont av det nu i em eller kväll, skönt det! :)

Näe nu ska jag ta och läsa lite inför skolan imorron och sen ska jag i säng!

logoped

Publicerad 2011-05-12 17:23:13 i Allmänt

Vilken lång dag det blev idag! Jag och Emelie tog bussen här hemifrån vid 10 tiden idag till sjukhuset. 10.30 hade Emelie tid hos audionomen. Vi fick dock inte komma in förrän klockan va nästan 11.
Dom gjorde samma test på Emelies om man gör på nyfödda. Alltså man sätter en plupp i örat och sen mäter den maskinen av.. Först kollade hon öronen och sa att i vänster öra hade hon lite skräp som kunde ge sämre resultat, MEN det örat analyserades på 10 sekunder och helt perfekt, dock höger örat tog över 1½ minut och kolla och där va en del frekvenser som Emelie tydligen inte hörde. Sen va det färdigt och klockan 15 skulle vi va tillbaka till logopeden.
Vi gick ner till stan åt en korv. Och sen tog vi efterrrätten inne på Espresso House. Sen gick vi en runda i stan och tittade i affärer. Emelie fick klisterörhänge eftersom hon vatt så duktig hos audionomen(eller doktorn som hon ochj ag kallade henne) och sen tog vi en runda till biblioteket och läste otaliga böcker. Och sen va det äntligen dax för att gå tillbaka till logopeden.
Emelie fick först visa att hon förstod vad hon sa. Så logopeden bad henne peka ut vissa saker och sen göra saker med dom, typ låta nallen sitta, ligga, eller lägga nycklarna i lådan och sånna saker. Sen skulle hon benämna saker och ting och prata som vanligt...
hon kom fram till att hon förstod väldigt bra vad vi sa, men dock va hon efter i talet.. men det visste vi juh.. ja jag fick lite tips på hur jag skulle göra och så ska vi ha återbesök där i oktober. DEssutom ska hon till en öronläkare som ska kolla hennes höger öra.. Får väl se var vi slutar :)

110511

Publicerad 2011-05-11 19:59:59 i Allmänt

Onsdag och det betydel GREYS!!! yeeeah!

Idag va det utvecklingssamtal för Amanda. Pratade med en av hennes fröknar som gav så mycke beröm om Amanda! Det e riktigt kul och höra! Hon hade inget att klaga på! Hon va dock lite tyst, men hon och dom andra fröknarna har hört att hon pratar med kompisarna, och då tyckte dom att hon pratar jättefint. Så det va skönt! Hon hade en jättefin motorik och klipper jättefint efter linjer, hon hade många kompisar som va mån om henne och hon om dom :) Kan inte bli mycke mer stolt än så! :)
Till hösten börjar hon på den nya avdelningen som precis öppnat, Opalen, tror det blir riktigt bra för henne.
Emelie ska börja på Ametisten där Amanda går nu :)

Efter dagis körde vi till Höganäs. Jag och Emelie gick till Madde för hennes lilla Jossan fyller 5år idag!! GRATTIS till Jossan!! Och sen tog vis bussen hem till Ängelholm.
Amanda stannade hos mormor. Emelie ska till audionomen och logopeden imorron, och Amanda ville inte va med där, det va ett par timmar mellan besöken oxå.. Iallfall så bestämdes det att hon skulle sova hos mormor :) det känns så konstigt att komma hem med bara den ena av dom.. lite tomt, men samtidigt väldigt mysigt och behövligt!! Ibland behöver man lite ensamtid med en av töserna i taget!
Nu sover Emelie iallfall i mammas säng :) Extramys idag :)

Näe nu ska jag ta en dusch och bara slöa i soffan :)

Motiverande samtal och lök i ögonen :)

Publicerad 2011-05-09 20:40:06 i Allmänt

Idag har jag vatt hos Sofia och spelat in det motiverande samtalet till skolan.. Linda och Mimmi var oxå med! Det va verkligen en upplevelse!! Jag skulle gråta, tja.. vad gör man inte för skolan, så jag satte en lökskiva under var öga och en under näsan, MEN detta gav ingen jätteeffekt! Jag fick fram nån tår, men det blev inte alls så som det brukar bli när man står och hackar lök.. märkligt! Men men.. Kul hade vi iallfall! Sofia, skulle spela en kraftig dam med högt bltr, och Sofia e juh inte den största tjejen som finns heller, så hon fick minsann kudda upp sig :) Väldigt fin va du Sofia! :)
Ja vi hade väldigt kul, en väldans massa skratt! Vi tog en prommenad oxå! Och åt gooooood mat! :) Och så hittade vi en lekplats och det va vi juh bara tvunga att utforska! :) Just då kände jag mig inte speciellt vuxen, men what a fuck! Det behöver man inte göra alltid :)

Imorron ska jag på personalfest! Party party blir det då :) HÄRLIGT!!

Lördag

Publicerad 2011-05-07 21:19:05 i Allmänt

Tänkte jag skulle blogga lite.. men jag vet inte vad jag ska skriva om...
Det händer inte så mycke.. mer än att jag försov mig idag o missade min tenta.. men va fan.. livet går vidare!

Dagen har jag istället spenderat på altanen med en bok! Dan Brown's Den förlorade symbolen! Såå spännande! Har läst ca 250 sidor idag!

Men däremot e jag rastlös nu på kvällen som vanligt.. en prommenad hade vatt skönt, men det e sååå trist och gå själv.. och har inte så många som jag känner här runtomkring mig.. Aja.. det ordnar sig nog.. Barnen e hos sin pappa i helgen och samtidigt som jag tycker det är väldigt skönt så saknar jag dom så det gör ont.. Men imorron kommer dom hem igen! :)

Näe jag har inget vettigt att skriva så jag struntar i det..

Färdighetsprövning!

Publicerad 2011-05-03 21:00:14 i Allmänt

Idag hade vi färdighetsprövningar i skolan.. puh va nervös jag va!!! Och jag självklart lyckades jag få just den uppgiften som jag kände mig MINST säker på!! Men men.. jag lyckades övertyga läraren om att jag visste vad jag höll på med och jag blev godkänd!!!! Tjohooo säger jag bara!!! :) Cattis kan!

Resten av dagen har jag bara pluggat en massa.. ska juh göra omtenta på lördag.. inget kul.. men ett måste.. vill vara färdig med denna terminen när jag har uppehåll nästa termin.. Jag läääängtar till jag börjar jobba! Och den 10e e det personalfest och jag fick minsann vara med! :) Det ser jag verkligen framemot!!! Bowla!! Jag e urkass på bowling! Men vad gör väl det! Det är roligt!!! :)

Sommarens resa till Sundsvall är beställd och betald! Amanda blev helt lyrisk när hon såg biljetterna! Hon satt länge och tittade på den biljetten där det stod Amanda, och jag skulle läsa vad det stod överallt :) Goungen!

Igår va jag verkligen jättelessen efter det inlägget på fb.. jättedumt kanske, men jag tog verkligen så illa vid mig för jag tycker att jag gör så gott jag kan för att få honom involverad i sina barns liv.. men tydligen inte.. För mig kändes det som att hur jag än gör så gör jag fel... försöker jag ge honom informationen så e det fel, gör jag det inte är det fel.. Jag har bett om en förklaring om det han skrev men har inte fått nån.. så då antar jag att jag tolkade det hela rätt då..

Jag har bestämt mig för att leva för mina fina flickor! Dom förtjänar bara det bästa och det ska jag ge dom!
Mina fina flickor: Mamma älskar er över allt annat! GLÖM ALDRIG DET!!

Jag vet jag borde inte..

Publicerad 2011-05-02 20:37:07 i Allmänt

Men idag blev jag bara så besviken och lessen.. Jag har aldrig och jag säger ALDRIG nekat barnens pappa från att få reda på hur det är med barnen, jag brukar vara noga med att skriva till honom om barnen är sjuka eller om dom ska till läkare eller BVC osv för att han ska få veta.. Och så kommenterar han på fb(ja jag vet det är skitlöjligt att jag tar åt mig) att jag är omogen för att jag tar bort honom därifrån så han inte kan läsa om sina barn! För det första.. jag har inte tatt bort honom.. han tog bort mig som vän för länge sen.. och sen skickade han så att jag skulle acceptera, det har jag dock aldrig gjort och nu valde jag att sätta så att bara vänner kan läsa min logg.. Men jag har ALDRIG nekat honom att få reda på vad som händer med barnen! Han kan skriva sms när som och få svar! Visst ibland tar det ett tag innan jag svarar, men han få svar.. han kan ringa sina barn och prata med dom.. eller komma ner och träffa dom när som helst! Jag har ALDRIG sagt nej, jo kanske om vi redan haft planer.. men aldrig skulle jag säga nej! Barnen behöver sin pappa och det har jag alltid sagt!
Så fasen va lessen och besviken jag blir när jag man får det så..

Tenta, marknad och valborg

Publicerad 2011-05-01 12:52:31 i Allmänt

Vi har haft ännu en fullspäckad helg!!
Töserna åkte med min mamma hem till min syster i Blentarp i onsdags, kanon så hade jag lite tid till o plugga inför den tentan som va i fredags..
Tentan, ja det va lite smålurig tenta, men jag tycker ändå att jag borde ha klarat den.. vi får hoppas på detta :) Jag har juh en tenta på lördag oxå.. som jag ligger back med.. men det ska vi ta igen! Hoppas jag..
Efter tentan i fredags åkte jag hem och såg på prins Williams och Kates bröllop! Jag tycker det e så kul med sånna saker :)
Och sen packade jag väskorna och tog mig hem till mamma.. vid 20 tiden kom mamma, Camilla, Pibbe, Jonathan, Amanda och Emelie hem till mamma. Då hade jag vatt och köpte kebabtallrikar till alla :)
I lördags va det marknad i Höganäs och det är juh ett MÅSTE! :) Träffade inte så många som jag kände tyvärr.. men en och annan iallafall :)
Dét blev inga direkta marknadsfynd.. det e juh det samma gamla strunten.. men men.. Barnen tyckte om det.. förutom att det inte va nått tivoli.. tivolit va nånannanstans eftersom det va valborg samtidigt.. suck..
Ja, tanken va juh sen att vi skulle tatt oss ner till Lerberget o kollat på bålet, men vi orkade inte riktigt och soffan kallade ganska högt på oss så det fick bli soffan istället :)
Idag åkte vi hem från mamma och har inte gjort speciellt mycke sen vi kom hem.. och så kommer det nog förbli.. hade en tanke på att grilla kycklin ikväll.. men det blåser svinkallt så jagtror jag ändrar menyn :)

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela