Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

Fredagsmys!

Publicerad 2012-08-31 13:42:36 i

Jag har blivit dålig på att blogga tycker jag.. Men det e bara så att det inte händer allt för mycke just nu..

Idag vägde jag mig igen, och vågen visade på -39.9kg!!! Japp så nära 40kg!!! Riktigt härligt känns det!! Härromdagen provade jag ett par byxor i storlek 42 och dom passade!!! Det va 3/4 byxor så det e juh inte riktigt säsong för dom just nu, men ändå!!! :)

Idag ska jag och tjejerna ha fredagsmys!! Vi ska ta bussen in till hbg och äta på Max och gå på bio och se Madagaskar 3! Riktigt mysigt ska vi ha det :) imorron ska jag jobba och barnen ska vara hos mormor. Jag börjar juh på det nya vikariatet nu, och då kobbar jag fel helg.. Men så e det..

På måndag börjar dagis för tjejerna!

Av med lägenheten!!!

Publicerad 2012-08-22 21:59:01 i Allmänt

Idag har jag äntligen lämnat över den gamla lägenheten till nästa boende! Så superskönt att vara av med den!
Hon skrev på kontraktet tidigare så fick jag pengar tillbaka!!! Det känns inte helt fel! :)
Detta firades med en fika hemma hos mamma! Jag köpte en chokladbiskvie till mig och mamma och varsen dammsugare till tjejerna. Jag orkade halva chokladbiskvien, och då va dte ändå inte den största jag sett.. det va inte Nisses direkt :) Men det känns ganska häftigt att man inte orkar mer än så :)
 
När vi kom hem spelade vi lite spel, både äggspelet, bamsespelet och memory :) Jag va så trött idag, men jag kunde ändå inte komma till ro och vila.. så efter kvällsmaten så bestämde vi oss för att åka och handla, vi behövde bla blöjor till Emelie, hade hemma till inatt, men eftersom dom ska iväg imorron så hade vi annars behövt handla imorron. Så det va skönt att vi har gjort det nu :)
 
När vi kom hem så skickade jag in tjejerna att städa på rummet, och tro mig det såg ut som ett bombnedslag där inne, och efter max 10 minuter kom dom ut, och jag trode mest dom slängt runt sakerna men när dom sa att jag skulle gå in och tittade så fick jag mig en verklig positiv överraskining! Allt va jättefint städat! Och såklart fick tjejerna en glass för att dom vatt så duktiga.
 
Sen va det dax att hoppa i säng, vilket gick bra idag, men vid 21.15 så kom dom båda ut.. suck.. Men nu sover dom iallfall.. Behöver jag nämna att jag läääääängtar till att dagis ska börja så dom blir trötta på ett annat sätt. Och dessutom så leker dom förhoppningsvis med lite andra kompisar. Dom börjar bli lite trötta på varandra nu efter så lång tid hemma.. Dom går på varandra hela tiden, och det småtetas hela tiden.. Dock ska dom juh gå på samma avdelning men jag hoppas ändå att dom leker med andra och att dom kommer att dela på grupperna lite. Samtidigt är jag glad för att dom ska komma på samma avdelning så dom har varandra nu i början.. fast jag tror inte att det ska vara några problem..
 
Näe nu har jag nog inte mycke mer och skriva om..
Ha en bra dag!
 

Uppdatering

Publicerad 2012-08-18 21:01:05 i Allmänt

Nu va det läääängesen jag uppdaterade!
Jag har helt glömt bort att blogga... jag tror jag förslkte blogga från mobilen när jag satt på tåget på väg mot Stockholm, men då gick det inte iväg.. tror jag iallfall :)
 
Semestern är slut.. men vi hade en superhärlig semester!! Första veckan va väldigt lugn! Vi gjorde inte mycke alls.. och andra veckan på torsdagen åkte vi upp till sundsvall!! Vi hade supermysig långhelg! Vi sov hos tjejernas faster Sussie och Tomas :) Och på lördagen va det dax för Orions dop! Kul och träffa alla, och få träffa tjejernas lilla kusin!
Och på måndagen åkte vi med farmor, farfar, Sussie och Tomas ner till Skåne! Under veckan hittade vi på en massa roligt! Bla va vi i Helsingör åt gott och bara gick runt!
 
Och sen på fredagen va det dax för mig att åka till Stockholm med Me&I! Kickoff!! Vilken helg!!! Tyvärr va jag SUPERFÖRKYLD och kände mest att huvudet höll på att explodera!! Men det va superkul!!! Och jag fick se den fin fina kollektionen!! Tro mig har ni inte en visning så vill ni ha en!!! Hör av er!! :)
 
Ja och sen va det dax att börja jobba igen..
Emelie har vatt hos talpedagogen oxå, och nu får hon iallfall komma lite oftare, innan har hon vatt hos talpedagogen ungefär var 6emånad, men nu kommer hon att gå betydligt oftare. Och vi fick en massa "läxa" att göra hemma.
 
Ja annars rullar det mesta på.
Idag va vi i gamla lägenheten och städade ur den. Mamma följde med, och det är jag väldigt TACKSAM  för!! Annars hade jag nog vatt där fortfarande :) Det va inte jättemycke kvar, men eftersom jag skulle måla en vägg så tog den juh sin tid.
 
Näe nu blir det inte mer för denna gåmgen...
Ha en bra kväll! Krma kram

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela