Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

sjukstuga

Publicerad 2012-07-31 20:58:59 i Allmänt

ja här har det blivit riktig sjukstuga.. Amanda sa igår att hon hade ont i halsen, hon fick lite alvedon när hon la sig men jag hoppades på att det inte skulle bli mer.. Emelie hade feber igår kväll.. så hon fick såklart oxå alvedon innan sängen.. MEN vid 4 tiden så väckte Amanda mig och sa att hon hade mer ont i halsen, jag tog en temp på henne som visade 40.3 tror jag det va, och hon fick mer alvedon. Och hon låg i sängen och vände och vred på sig, och plötsligt så hörde jag hur hon klöktes och hon började kräkas.. jahapp.. min första tanke va MAGSJUKA!!! Men nej, det va såklart febern som gjorde att hon kräkte, det gjorde jag med när jag va liten.. Ja efter att ha torkat upp kräk från golvet och bytt sängkläder så somnade vi gott ett par timmar igen.. Klockan 8 va jag förste man till och ringa VC och få en tid till Amanda. Vi fick komma redan klockan 9. Och vi fick en underbar läkare som kollade både Amanda och Emelie i halsen, och Amanda hade helt klart en begynnande halsfluss, och Emelie möjligtvis en.
 
Efter ett tag hemma så började Amanda få en massa utslag på hela kroppen. Jaha vad e nu detta då??? Ringer 1177 och rådfrågar, och dom menade att det kanske är virusutslag eller så är det början på scharlakansfeber, hon har alla symtom på det, men är det scharlakansfeber så kommer utslagen se värre ut imorron, så vi hoppas hoppas hoppas att det är virusutslag!!!! Annars får det bli en runda till VC imorron igen.. puh.. Och vi som ska åka 100 mil på torsdag!!! jag vill ha friska barn då!!
 
Amanda har hela dagen haft runt 40 graders feber, och när mormor va här och frågade hur det va med henne så sa hon att hon mådde bra, och vi kollade tempen sen och då va den "bara" uppe i 39.6 eller nått sånt.. Men hon har vatt ganska pigg ändå, hon har fått i sig lite mat men mest glass och nyponsoppa, men det e mycke näring och vätska i det, och det är det viktigaste att hon får i sig.
 
Vi satt och tiitade på lagfinalen i gymnastik idag och tjejerna tyckte det va superkul! Amanda satt som klistrad i soffan, men när klockan blev 19 så bad hon om att få lägga sig, och hon hann bara i säng så sov hon, och Emelie gick och la sig 10 minuter efter och somnade fort hon med. Det e juh skönt ioförsig för dom behöver juh sova ut nu och kroppen får vila ordentligt. Men att båda har somnat innan 19.30 det va lääääängesen dom gjorde det sist.
 
Nu är jag smått rastlös, tänkte leta upp nån film och glo på, Sen ska jag oxå i säng. Mamma kommer och passar töserna en stund imorron så ska jag köra till Ängelholm och kolla till den gamla lägenheten osv. Och så ska jag handla hem lite som ska med på resa. Tjejerna har beställt pannkakor.. som om det va en överraskning men ändå :)
 
Imorron får det bli en tidig kväll, för mamma kommer hit och hämtar oss 5.45 på torsdag morron och kör oss till HBG. Och sen påbörjar vi resan uppåt, fast vi börjar neråt.. mot Lund.. det känns så fel och åka ner till Lund för att sen åka uppåt, men så e det.. Sen blir det byte i Sthlm. Håll tummarna för att SJ håller tiderna. Sist vi åkte på sommaren gick det inget vidare.. hmm.. Men det gör det denna gången.. såklaty.. vad kan gå fel? 2 halvsjuka barn och SJ.. näe med den kombinationen kan INGENTING gå fel :)

Ikea och Väla

Publicerad 2012-07-30 21:42:10 i Allmänt

Dagen har vi spenderat på Ikea och Väla. HELA DAGEN!
Jag och tjejerna kom till Ikea vid 11.30 tiden och sen gick vi en sväng, och så åt vi lunch där! Gott gott gott!
Madde kom vid 13.30 tiden och vi gick alla runt och handlade lite.
När vi va klara inne på Ikea så mötte vi upp mamma som tog med sig Emelie hem. Hon orkade inte gå med oss där inne mer.. Amanda stannade dock. Vi gick in på Väla, och hade det så mysigt. Vi fick handlat det vi skulle och vi tog såklart en fika.
 
Hemma igen, så körde vi till mormor och hämtade Emelie och där fick vi mat. Både jag och Amanda hade ont i halsen, och när vi kom hem så kändes Emelie varm och visst då hade hon feber!!! NEJ NEJ NEJ! Detta får inte hända nu!!! Tjejerna fick alvedon innan dom la sig och jag HOPPAS HOPPAS HOPPAS att detta skitet försvinner väldigt fort! Vi vill inte vara sjuka på torsdag och i helgen.. Vi ska iväg!!
 
Jag är lite smånervös för resan hem sen, vi ska åka bil, vilket inte gör mig nervös i sig, MEN att åka 100 mil i bil med Emleie.. DET gör mig nervös.. hon har juh ett humör av denna världen!!! Men det går nog bra. Jag får ha en massa saker med mig som jag kan muta henne med :) Amanda kan oxå bli sur, men hon brukar mer acceptera att det tar tid och det är sällan hon gnäller när hon åker bil. Och hon har åkt så långt i bil förrut, det har inte Emelie gjort. Men men det ska nog gå det med :)
 
Imorron va tanken att vi skulle hitta på nått med Johanna, men iomed allas halsar och Emelie's feber så vet jag inte om jag vågar.. jag vill inte riskera att vi blir mer sjuka.. Men det kan juh va mycke bättre imorron, Hoppas hoppas hoppas! :)
 
 

Härliga dagar!

Publicerad 2012-07-25 22:16:41 i Allmänt

Det blev stranden idag med!
Tjejerna och jag åkte ner tidigt, vi va nog på stranden vid 10.30.
Amanda hoppade i vattnet direkt! Och hon va välidgt nöjd med att dom satt ut den stooora rutchkanan. Såklart tågade båda tjejerna ut dit, jag satt så jag hade bra koll på dom hela tiden. Emelie åkte en gång men inssåg att det va lite för djupt för henne.. Amanda åkte ett par gånger, men sen kom dom in igen.
Johanna och Vidar kom oxå ner. Kul och sitta och snacka lite!
Jag var så duktig och smörjde in mig innan jag gick hemifrån, men lyckades glömma fötterna!! Och dom är nu illröda!! haha :) Men där ser man hur bra solkrämen är iallfall..
Vi kom hem igen lite efter 15. Och då va tjejerna ganska varma och trötta. Men vi bestämde oss ändå för att ta en prommenad. Vi gick ut till gympahallen, vi skulle lämna Citygross kvitton, men där va stängt, så vi gick tillbaka igen och inom Ica. Köpte hem lite melon och vindruvor. Gott att äta på kvällen!
 
Tjejerna somnade som stockar ikväll! Emelie somnade när jag läste för dom och Amanda somnade inte långt efter att jag gått ut. Skönt att få ha kvällen för sig själv! Har inte gjort nått speciellt.. sett på OS och bara funnits till, men det e just sånt som behövs! Då får man lite mer tålamod till dagen efter :)
 
Näe jag har nog inte så mycke mer och skriva om.. Det e helt underbart med SEMESTER!

Bad och Kulijuli!

Publicerad 2012-07-24 22:19:36 i Allmänt

Vilken härlig sommardag det va idag!
Ja igår med för den delen! Mamma kom hit på kvällen och grillade med oss! Vi grillade en flintastek och barnen fick grillad korv! Vi satt ute i trädgården och åt. Smakade riktigt gott!!
 
Idag har vi vatt en runda på stranden! Mamma följde med dit oxå! :) Tjejerna hoppade i vattnet ganska så snabbt, jag va lite tveksam till om jag skulle gå i.. men jag gjorde det tillslut! Och det va faktiskt inte så kallt som jag trodde det skulle vara! Vi va i 15 minuter ungefär! Riktigt skönt! Det va så varmt och skönt!
 
Sen fick vi hem och hoppa i duschen och göra iordning kvällsfikat! För vi åkte på kulijuli!!! Sista gången iår.. Vi mötte upp Cia vid Subway, och där köpte med oss varsen sub. Supergoda e dom!! Det va verkligen en härlig kväll! Conny, Sofie och Filippa kom oxå till grytan! Vi åkte hem vid 21 tiden. Och väl hemma så somnade barnen snabbt och gott :)
 
Nu ska jag snart oxå hoppa i säng och sova! :)
 

Mitt kvällskräk.. och näe det e inte så äckligt som det låter...

Publicerad 2012-07-22 21:37:52 i Allmänt

Idag startade Emelie projektet "lära sig cykla utan stödhjul. Vi började med att springa på gräsmattan, men hon tröttnade.. så hon började skjuta på med benen när hon satt på cykeln och tog då och då upp fötterna på pedalerna, och hann trampa en runda innan fötterna åkte ner igen :) Men det e absolut en bra början! Sen kom deras nya kompis ut och lekte så då hade hon inte tid och öva mer :) Men det kommer nån dag! Jag frågade om hon ville ha på stödhjulen igen så dom kunde cykla omkring lite, men näe det ville hon inte ha..
 
Nu ikväll läste vi bok och jag trode båda barnen hade somnat när jag gick ut vid 20 tiden, men Emelie lurades och sov räv, och hon började skrika och komma ut och va trotsigare än vad hon vatt på välidgt länge.. Tålamodet började ta slut när jag tillslut tog en djupt andetag och gick in och höll henne i handen och klappade henne i håret, och då somnade hon gott.. och denna gången somnade hon på riktigt! Men under denna timmen kände jag hur jag skulle behöva nån som hjälper till, och alla dumma kommentarer som man fått under åren kommer fram och jag skulle kunna ge varje person som sagt dom en knytnäve på näsan.. Bla har jag fått höra att jag är så van vid att lägga barnen själv ofta hade det kommit upp när nån har sagt att deras sambo, fru/man e borta och dom ska själva lägga barnen denna kväll, och jag sagt att det gör jag varje kväll.. och då kommer kommentaren, ja men du e juh så van.. van? van vid vad? Eller kommentaren om att vara ensam på kvällarna, ja men du kommer väl knappt ihåg nått annat? Eh va?? Nähe.. , eller "det spelar väl ingen roll om barnen e uppe med dig på kvällen du har juh ändå ingen som du behöver egentid med? Eh nähe, så för att jag e ensam så får jag inte ha egentid? Jag kan tycka att jag som ensam kan behöva egentiden mer.. Jag måste få chansen att andas nångång.. få chansen att tänka över dagen, få planera nästa dag, och bara sitta i soffan och bara finnas.. det e väl allas rättighet? Missförstå mig inte nu, jag älskar att ha mina barn uppe och ha en myskväll, men nu den senaste tiden har deras tider blivit helt upp och ner vänt.. dom somnar inte förrän 21.30-22.. och då e jag helt slut..
 
Det här blev lite dystert, och det va inte riktigt tanken.. samtidigt som det är pissjobbigt att vara ensam så är jag oerhört stolt över det jag gör SJÄLV med mina barn! Jag vet att när dom lär sig cykla så är det jag som lärt dom det, när dom lär sig simma är det jag som vatt med, varje utveckling har jag vatt med eller gjort att dom lärt sig! Det är jag riktigt stolt över! Sen finns det en massa saker som blir så svårt att hantera när jag e själv som det här med jobba och dagis.. Det går inte ihop, så ja där måste jag ta hjälp utifrån, och jag är juh så glad och tacksam för att min mamma hjälper mig med detta! Men visst det ger mig samtidigt ett samvete som är av denna världen, dels för mina barn, där lämnar jag barnen i 1 dygn och det är ganska lång tid.. dels har jag dåligt samvete för min mamma.. hon som pensionär ska inte behöva ha ett schema och behöva ändra sin vardag efter hur jag jobbar.. Men hon gör det, och hon har aldrig klagat på det. (inte till mig iallfall :) ) Det e konstigt att samhället inte kan se hur dagens familjer ser ut.. Visst det är inte idealet att man skiljs, och ja kanske man skills för lätt idag, inte vet jag, men samhället ser juh ändå ut som det gör idag.. Det e fler och fler ensamstående föräldrar, och jag är INTE ensam om att vara ensamstående och jobba oregelbundna tider, där jag slutar lååångt efter att dagis har stängt.  Och skulle jag säga upp mig ifrån det jobb jag har, då får jag för det första inte penga rpå 3 månader, för det andra så kräver arbetsförmedlingen att jag ska söka jobb i hela sverige att jag ska kunna pendla i hela Skåne, jaha, hur ska det gå ihop med dagistider? Visst, nu hör jag alla kommentarerna, "ja det skulle du ha tänkt på innan du skaffade barn"(tro mig jag har fått den kommentaren ett x antal gånger) ja det skulle jag kanske ha gjort, men HALLÅ! När jag skaffade mina barn så visste jag inte att mitt liv skulle se ut som det gör idag, självklart hade jag oxå drömmen om att vara kärnfamiljen. Och när jag och barnens pappa skilldes åt så hoppades jag att vi skulle kunna hålla sams om barnen, att vi fortfarande skulle kunna hjälpas åt med barnen, men nej så blev det inte.. kanske jag va naiv, ja då fick jag väl va det då.. jag hoppas fortfarande på att vi ska kunna hålla sams nåndag.. Nu kan vi inte hjälpas åt med barnen mer eftersom jag flyttade till Höganäs, men jag flyttade för att jag inte fick hjälpen i Ängelholm.
 
Om det nu är nån som läser här som sagt nått av dom ovanstående kommentarerna så hoppas jag att ni inte tar illa vid er för att jag skriver ut det här, jag menar inte att såra någon eller att göra någon annan upprörd, denna bloggen är mitt sätt att få ut det jag känner.. så som andra gör till sin partner i soffan på kvällen.. det som irriterar en säger man och kräker av sig till denna.. jag har ingen här hemma och kräka av mig på, och säga det till en kudde eller en katt är inte samma sak.. Att skriva det på en blogg blir lite som att kräka av sig för mig.. jag vet att folk läser, men jag förväntar mig inte att någon ska fixa det till mig, bara att nån har "lyssnat" på mitt kräk..
 
Men nu sover mina små tjejer så gott i sängen och jag sitter i soffan och har min egentid :)
Hoppas ni får en bra kväll och en skön ny vecka som tydligen ska bjuda på stor sol!!! Kan det vara sant på MIN semester??!??!
 
Mina älsklingar <3

SEMESTER!

Publicerad 2012-07-20 15:10:55 i Allmänt

NU har jag minsann SEMESTER!!!! 3½ vecka så ska jag bara tänka på mina barn! Och vi ska bara mysa och finnas till!!! Jag tjuvstartade semestern med att flexa ut 2 timmar, riktigt skönt. Det va så lugnt på jobb så jag tyckte att det va likabra att åka hem :)
Tjejerna hade sovit länge idag, faktiskt ända till 10!! Och dom hade precis ätit en brakfrukost så nån lunch behövde jag inte tänka på.. Vi cyklade till Ica och handlade hem lite till kvällsmaten och kvällen. Det blev en fläskfilé och potatis och beasås! Smaskens! Säger jag iallfall.. jag vet att tjejerna inte kommer att bli så imponerade, men faktiskt så tyckte jag att det va dax för mig att bestämma nån god mat :)
När vi kom hem så slängde jag ihop en tigerkaka, dels för att fira semestern och dels för att Emelie har namnsdag idag! Det e Margaretha och det heter hon i mellannamn. Jag brukar inte fira namnsdag, men en liten kaka kan man alltid slå till med :)
Mamma och Cia kom hit på en liten fika och tjejerna är ute med en kompis, Ella. Skönt att dom äntligen hittat nån och leka med, så dom är ute lite mer.. Amanda har inte velat gå ut så mycke sen vi flyttade hit, för hon känner ingen osv, men Ella kände dom sen innan så det e kanon att hennes pappa bor här i samma hus som vi bor i. Tjejerna har kommit in en dålig vana på kvällarna.. dom kommer inte till ro utan somnar vid 21.30 -22.. och dom som e vana att somna vid 19 tiden... Så det e juh inte konstigt att dom sover länge om morrnarna.. Men leker dom nu med Ella lite mer ute så kanske dom blir mer trötta om kvällarna och somnar gott. Jag tycker att det är mysigt att dom e uppe med mig, men samtidigt är det min chans till egentid. Och den tiden är ganska viktig för mig så jag kan få se vad jag vill på TV, och få bara sitta och finnas till..
Så nu är min plan att sitta i soffan och ha det riktigt tråkigt, för då går tiden lååååångsamt.. får inte ha så roligt så tiden går fort för då e semestern snart över :) Så jag tar bara hit tråkigt folk dom närmaste 3 veckorna, så då vet ni det om ni blir inbjudna ;)
Näe nu har jag nog inte mycke mer och skriva om.. Ha en bra helg alla!!
Grattis min älskade flicka på namnsdagen!

massa trist babbel...

Publicerad 2012-07-19 10:45:08 i Allmänt

E det nån mer än jag som är trött på detta underbara sommarvädret? Man börjar juh verkligen tröttna på att ligga på stranden varje lediga stund som man har.. Och den grillade maten ska vi inte prata om.. jag e så trött på grillad mat.. hmm.. ja tänk om det hade vatt så.. jag har vatt på stranden 3 gånger i år. jag har halvbadat 1 gång.. Grillat gjorde vi den veckan det va fint väder, sen har det inte blivit av.. förra året grillade vi mer eller mindre varje dag.. Jag har en flintastek liggandes i min frys, men NÄR ska man få lov att grilla den??!?!
 
MEN skitsamma.. inatt ska jag jobba sista natten innan 3 veckors semester.. vädret kan vi inte göra något åt, så jag och tjejerna får ta dagarna som dom kommer. Nästa vecka börjar OS, så det är väl helt OK om det e regnar då :)
 
De 2 lediga dagarna jag hade nu gick väldigt snabbt.. usch dessa 3 veckorna får inte gå så snabbt.. Jag vill ha 3 lååååånga veckor ledigt :) Men alla lediga dagar går så snabbt..
 
Sitter i soffan och har det lugnt och skönt, barnen leker på sitt rum, sen vi flyttade hit så leker dom mycke mer på sitt rum än vad som gjorde innan, jag tror dom tycker det känns bättre att ha rummet nära där jag e. Dom stänger nästan alltid dörren, och ibland har jag undrat vad dom hittar på för bus där inne, och ibland har jag knackat på och gått in och då sitter dom så fint och leker med barbie eller pusslar eller nått sånt. Så dom är inte så busiga som mamma tror ibland ;)
 
Imorse när jag vaknade och hela morgonen var jag yr i huvudet, men så skulle jag sätta igång en film till tjejerna och jag råkade få en liten stöt av videokameran, och efter det så har jag inte vatt yr längre.. märkligt.. Men det va skönt och bli av med yrseln :) Fast kanske inte det bästa sättet att bli av med den :)
 
Nä nu har jag nog inte så mycke mer och berätta om..
Ha en bra dag alla!

Snart snart snart!

Publicerad 2012-07-16 20:12:55 i

Ja då har jag jobbat klart helgen.. Skönt! Och imorron blev jag ledig :) Riktigt skönt! Så nu får jag 2 lediga dagar och sen jobbar jag dygnet torsdag till fredag och sen är det SEMESTER!!!! Om det e nån som missat det så lääääängtar jag verkligen! Det ska bli skönt att få bara vara ledig! Idag har vi inte gjort nått speciellt, vi tog en prommenad efter maten, gick till en lekplats så tjejerna fick rasta av sig. Myran följde med, och hon följde oss nästan hela vägen hem, men sen försvann hon har inte kommit hem ännu.. Hon brukar inte vara borta så länge.. Hoppas hon kommer snart :)

Vikt och mätning

Publicerad 2012-07-15 09:23:48 i Gastric by pass!

Kom på att jag inte har mätt mig på länge så jag tog fram måttbandet och ställde mig på vågen!
Och jag blev glad!!! :)
Jag har gått ner hela 33.8kg! Och jag har minskat 26cm runt min midja och 27cm runt bröstet. Det känns riktigt skönt! From nästa vecka så ska jag ta tag i träningen som jag gjorde innan flytten oxå. Då blir det till att sitta på träningscykeln igen, och ta fram Wii och träningsdvdn oxå :) Mitt mål är att jag ska kunna jogga sen. Jag har alltid velat jogga, fråga mig inte varför.. men det vill jag kunna iallfall.. Jag får väl ut i slingan och börja nångång.. börjar jag inte så kommer det aldrig att gå. Men som sagt jag måste bara börja!
 
Jag börjar se att huden börjar bli lös lite här och var nu. Armarna, benen och magen. Det känns inte så kul.. men får väl hoppas att man kan få hjälp med det sen. Det får bli den dagens problem. Huden drar juh ihop sig långsammare än vad jag går ner så jag får hoppas att den hinner ifatt lite sen...
 
 

Sista helgen innan semestern..

Publicerad 2012-07-13 09:12:37 i

Ja denna helgen jobbar jag långhelg, alltså fredag till lördag och söndag till måndag. När jag jobbat färdigt denna helgen så har jag 2 arbetspass kvar innan en välbehövlig semester. Jag längtar verkligen! Just nu känner jag mig så trött.. Trött långt in i benmärgen.. Så semester ska bli skönt, och faktiskt så bryr jag mig inte om det regnar hela tiden för då kan jag sitta hemma och bara finnas :) Igår va vi hemma hos Conny och Filippa :) vi åkte på tropikariet och tittade på alla djuren. Emelie vågade tillomed klappa en orm! Hon e tuff ibland den lilla tösen :) Efter tropikariet åkte vi till McDonalds och åt lunch. Gott!! När vi kom hem till Conny så sken solen så vi bytte om till badkläder och gick ner till badet som finns på drottninghög. Vattnet va varmt men sen blev det KALLT!! Jag blev inte varm förrän flera timmar efter. Men kul va det!! Jag och tjejerna körde till Ikea och åt kvällsmat, för oss 3 att äta kvällsmat där fick jag betala 63 kr! Det e inte helt fyskam :) Sen kom Micke och hämtade barnen på Ikea och jag körde hem. Satt i soffan ett par timmar och såg på greys och vid 21 tiden blev jag sugen på en prommenad, så jag smsade mamma och frågade om hon va sugen och visst! Vi va ute en timme! Härligt! Nä nu ska jag äta frukost och sen ska jag göra vid mig för att gå och jobba..

GRATTIS!!

Publicerad 2012-07-09 00:05:39 i

Grattis till min lilla underbara 4åring!! Älskar dig!!

Stranden!

Publicerad 2012-07-08 18:51:44 i

Imorse tog Emelie sig en riktig sovmorgon! Hon sov till 9.40, Amanda som va vaken till 22 hon vaknade vid 8 tiden.. Märkligt det där.. Men Amanda såg på Barnkanalen så jag kunde pyssla lite där hemma, satte igång en maskin tvätt bl.a. Johanna kom med sina barn på fm, och vi bestämde oss för att gå till stranden, tjejerna tyckte det va toppen! Vi packade ner lite fika sen igår och så travade vi iväg. Precis när vi kom ner så ringde Josse och sa att hon kom med ebba och Emil oxå :) Barnen hade roligt, badade och lekte i sanden och på lekplatsen :) Och sen blev det en prommenad hem, både barn och mammor va ganska trötta då, men hem kom vi :) vi va i Johannas trädgård och några gick hem till Josse och badade i deras pool, bl.a. Emelie :) Sen cyklade jag o töserna till Ica för o handla lite till kvällsmat, då hittade Emelie nån slags slide som man sätter vattenslangen till och åker på, hon fick den i födelsedagspresent, har juh fått pengar av både farmor och faster som jag inte hunnit köpa nått för.. Resten får hon i pengar så får hon välja själv :) Tänk att lilltösen blir 4år imorron!! Min lilla flicka har blivit stor!! Nu ska jag diska.. Örk, det e slavjobb i denna värmen, men det ska göras :)

Ny vecka

Publicerad 2012-07-02 20:48:10 i Allmänt

Nu så har jag fått ordning här hemma :) Cia kom till Ängelholm igår när jag slutade och vi packade in det sista från lägenheten som skulle hit. Sen körde vi hit och började röja. Cia körde på i 100 hela tiden :) Mamma kom oxå på kvällen :) Jag fick så fint här hemma! Idag kom Conny oxå och hjälpte mig att få upp persienner och taklampa.
Så nu är allt färdigt!
 
Imorron är det dax att jobba igen.. natten till onsdag, får gå in lite tidigare imorron.. redan 11.45... skulle börjat 15.. men så e det.. lite tråkigt men vad ska jag göra... jobbar till 11 på onsdag.. och sen jobbar jag 11.45-16.45 på torsdag sen e jag ledig helgen.
 
Ja vi har juh inte hunnit bo här så länge så det e svårt och säga hur det e :) Men det e nog ganska bra :) Känns lite konstigt faktiskt.. men vad tusan.. Jag måste köpa ett busskort.. får börja åka buss from nästa vecka.. denna veckan tänkte jag ta och fixa lite i gamla lägenheten efter jobb så då är det skönt att ha bilen..
 
Jag har 8 pass kvar att jobba sen är det semester!! Jag behöver verkligen lite ledighet nu! Bara sova hur länge jag vill och bara ta dagen som den kommer! Det ska bli riktigt skönt! Vi kommer inte ha speciellt mycke pengar att röra oss med, eftersom vi nu fick 2 månader med dubbelhyra.. men vi får väl hoppas på sol så vi kan ligga på stranden, så blir det förhoppningsvis inte så dyrt :) Får ta med sig egen fika :)
 
Nä nu ska jag ta och slappa vid TV:n. Ser på Lotta på Liseberg nu, eller ser och ser, men ja det står på iallfall.. sen ska jag se Wallander lite senare... Wallander är alltid spännande :)
Ha en skön kväll gott folk!

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela