Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

Uppvisning!

Publicerad 2014-01-03 21:50:28 i Allmänt

Då har vi haft premiär på Mamma Mia på gympan!! 
Tjejerna fixade sina scener jättebra! Vi har juh typ hela kusinskaran med utspridda i olika grupper :) 

Mamma, Peter, Cia, Sandra, Conny, Filippa o jag tittade idag! Den va bra! Dom e riktigt duktiga! 
Slutscenen! 

När vi kom hem bytte tjejerna om o hoppade i säng. Dom somnade snabbt!! 
Amanda har juh väldigt spretigt hår, så hon har juh hur mycke stylinggel o hårspray i håret! Så när vi tog av nålar o totteband så såg hon ut såhär: 




Gymnastik för hela slanten!

Publicerad 2014-01-02 21:40:43 i Allmänt

Denna helgen e det bara gympa som gäller!! 
Det började idag, först jobbade jag o tjejerna va på dagis o fritids. Jag hämtade båda innan 14, körde hem o bytade om på dom. O sen vidare till sporthallen! Emelies grupp samlades 14.40, o tränade sen mellan 15-16. O sen prova dräkter o äta o sen 17 började genrepet, o jag stod i kaféet :) 
Vi va hemma vid 20.30 ungefär... Lååång dag :) men dom va egentligen klara innan men så ville tjejerna se dom stora köra slutscenen. 
Amandas trupp! Trupp 4! 

Emelie i sin dräkt! Dock fick hon byta till en guldig dräkt senare :) 


Imorron jobbar jag till 13.30, tjejerna får va hos mormor, o sen ska vi va på gympan 16.00 o showen börjar 18. 
O lördag e det 2 föreställningar, 13 o 16.30 o söndag e det 13! Har ni inte köpt biljetter så gör det!!! Det e mamma Mia tema!! 

Nu har jag dratt ner alla gardiner oxå för imorron kommer några killar o ska sätta nya tätningslister i mina fönster... Allt händer på en o samma gång som vanligt ;) 

En uppdatering!

Publicerad 2014-01-01 21:00:38 i Allmänt

Ojojoj nu va det verkligen så längesen jag bloggade!!!
Ja såklart har det hänt en hel del!!
 
Vi har äntligen varit på vår resa! Den 7/12 satte vi oss på planet till Kanarieöarna! Och faktiskt så höll jag mig väldigt lugn hela vägen!
Och när vi kom ner så va det riktigt varmt och skönt så jag o tjejerna slängde av oss kläderna och smörjde in oss och stack ner till poolen!!! Så jädrans gött!!
På söndagen så kom 2 galna människor vid poolen :) Det va mamma och Peter som köpt en resa och kom ner.  Dom hade åkt ungefär samtidigt som oss fast från Kastrup.
Vår vecka va helt underbar! Vi hade lite otur med vädret men det gjorde inget! Jag och tjejerna hade en lugn och härlig semester!! Och min födelsedag va åskig och regnig och blåsig! MEN jag va glad!
Amanda gick med i nån dansgrupp! Så hon showade nästan varje kväll! Och Emelie gick på Bamse pizzaparty!! Hon tyckte det va jättekul!!
Men en vecka går väldigt väldigt fort... så snart satt vi på planet hem igen... men väl hemma så hade vi en massa roliga saker framför oss! Amanda hade sin första skolavslutning! Den va jättemysig!
Och så va det jul, som vi firade hemma! Vi gick hem till mamma och Peter och åt mat och sen gick vi hem och då kom tomten!! Tjejerna va nöjda och glada över sina julklappar!
Nyår spenderade tjejerna hos mormor och Peter och jag jobbade till 20.30, och sen körde jag hem till dom. Och sen sov jag över hos dom! Och idag jobbade jag 7-13.30! Nej jag va INTE pigg... men det gick det med!!
Imorron ska jag jobba 8.30.13.30, jag har tatt ledigt halva dagar nu torsdag och fredag för det e gympauppvisning.. det e fullt ös!
 
Näe nu ska jag se på Stig Helmer Story!
 
Ha det så bra!
 

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela