Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

Utflykt!

Publicerad 2013-05-26 16:25:39 i Allmänt

Jag och tjejerna har länge snackat om att åka till Liseberg.. Och den dagen jag kände att nu åker vi då skulle såklart liseberg ha stängt.. Dom skulle dock ha öppet 2 dagar senare men då lovade våra kära metrologer störtregn.. Så vi ändrade planerna och åkte till bakken istället! Vi drog med oss mamma/mormor oxå!
Båda tjejerna va rättså försiktiga i början och ville inte åka något speciellt.. Men efter ett par rundor på nyckelpigan så kom dom igång! Jag fick med dom i en bilbergodalbana, båda två!! Och radiobilar, lilla uppskjutet, kängurukarusell och Amanda åkte tom ulven med mig!! Det va lugnt med folk där så vi behövde inte vänta speciellt länge vid varje karusell, så efter 4 timmar va vi helt slut! Tjejerna va på toppenhumör hela dagen!!

Och i söndags 19/5e va det våruppvisning på gympan! Tjejerna va såklart jätteduktiga! Emelies grupp slutade då, Amanda hade sin sista träning idag...

Jag har vatt på nya jobbet 2 gånger oxå! En dag som jag gick brevid och en dag som jag jobbade! Det gick jättebra! Så det ska jag nog trivas med! Nu har jag bara en natt kvar på Ängavången 2... Och så har jag ett dagspass på torsdag sen slutar jag där... Det e riktigt tråkigt att sluta där.. Trivs juh så bra!! Men ett jobb e ett jobb..

Igår firade vi morsdag! Jag bjöd ut mamma på resturang, men hon visste inte att Cia, Sandra, matte och Tim oxå hängde på!! Riktigt kul va det! Vi åt på Harrys! Och imorse kom mina fina tjejer med varsitt paket till mig! Ett jättefint ljus och noblesse choklad! Goa tjejer jag har ;)

Det va allt för denna gången :)

Underbara sommarvisit!

Publicerad 2013-05-19 08:54:47 i Allmänt

Igår va det så fint väder!! 25grader varmt!! Jag började dagen med att jogga ute i lerberget. Tjejerna fick följa med dit! Dom gungade medans jag joggade! När vi kom hem gick vi in i vitaippeskogen och tog en massa fina kort på tjejerna!
Tyvärr kan jag inte lägga in dom här på bloggen just nu, för min telefon fungerar inte riktigt som den ska.. Men så fort jag har tid och sitta vid datorn så ska jag lägga in :)
Resten av dagen spenderade jag på altanen!! Tjejerna lekte med kompisarna hela dagen! Och dom kom in med fin färg på sina armar!
Vi duschade och satte oss i soffan med lördagsgodis och såg på Eurovision! Emelie somnade ganska så snabbt, men Amanda orkade se Sverige sen gav hon oxå upp! Jag tyckte faktiskt att Sverige va bättre än en 14e plats... Men det e vad jag tycker.. Jag gillade Danmarks bidrag så det va helt ok att dom vann :)
Idag står det gympa på schemat! Det e gympa hela dagen, första är klockan 13 och sista är 16.30 tror jag. Amanda ska vara med i alla 3 så vi får glatt stanna kvar under alla :)
Nä nu ska jag försöka få liv i dessa små sönntutorna! :)

Nytt jobb!

Publicerad 2013-05-15 07:20:26 i Allmänt

Jag har fått ett nytt jobb! Och idag ska jag gå brevid för första gången! Jag e nervös! Det e jag alltid första dagen.. Jag har juh noll koll på vad jag ska göra och säga och vara!! Men det e bara att ta tjuren vid hornen och göra det... Ofta är det inte så farligt när jag väl kommer dit :)

Ullared, vårruset och jobb!

Publicerad 2013-05-09 21:49:09 i Allmänt

Känner att jag är lite dålig på att skriva här! Ibland skirver jag mer än andra gånger.. Men saker och ting bara rullar på!
 
I lördags åkte vi till Ullared! Där mötte vi upp tjejernas farmor och faster och hennes sambo! Det va så mycke folk på Gekås!! Jag höll på att få spader när vi kom in! Jag har ALDRIG varit med om att dte va så mycke folk där! Och mamma och jag har ändå vatt där nära inpå jul och det har inte varit så mycke folk då! Vi gick upp för och äta, men det gick inte, det va så lång kö! Vi hade nog fått stå där i minst 1 timme! Så näetack! Vi tog en fika och så bestämde vi oss för och äta på vägen ut sen.
Jag fick köpt en hel del saker! Lite presenter till Emelie! Och lite kläder till tjejerna och till mig! Och Amanda fick sin skolväska! Hon såg den direkt och föll pladask! Det va den hon skulle ha! Och hon va så nöjd när vi kom ut! Nu hänger den här och väntar på att det ska bli augusti så hon kan få börja skolan! :)
 
I tisdags va Amanda och hälsade på på skolan! Hon va så uppspelt när hon gick till dagis! Och när jag hämtade hennes på em va hon helt slut! Hon hade vatt så spänd under morronen och fm så när jag väl hämtade henne så tog all energi slut.. men med lite mat och dricka i sig så piggnade hon till och sprang ut och lekte. Och sen vid matbordet berättade hon om sin timme på skolan! Dom hade haft lite samling och så hade dom kollat i matsalen. Amanda har varit lite ner vös för det här med att bära brickan, så vi köpte helt enekelt hem en bricka som hon fick öva på, och nu när hon har sett matsaen och deras brickor så tyckte hon att det kändes mycke bättre! Hon berättade innan att hon va mest nervös för att hon skulle tappa brickan och att alla skulle skratta åt henne. Och ja jag kan förstå att hon e nervös för det. Det hade jag oxå vatt! Men efter denna timmen i skolan och övning med brickan så är hon inte så nervös för det mer :) Och så kom vi fram till att om det är någon som tappar sin bricka eller glas eller nått annat så ska hon inte skratta åt den personen eftersom hon själv skulle bli lessen av det. Det är en klok liten 6åring jag har!
 
Vad har mer hänt? Oh jo! Jag sprang, eller snarare gick vårruset i måndags! Och det va det roligaste jag vatt med om!! Jag har inte haft så roligt på så länge! Det va Kristina och Annette och jag från jobb, och ja det va bara så roigt! Vädret va kanon!! Riktigt kul va det!
Och precis innan vi skulle åka iväg så ringde min telefon och det va från ett av jobben jag sökt! Så imorron ska jag på intervju!!! Håll tummarna! Det är som PA, i Väsby, fast tjänst och heltid! Det hade vatt helt underbart och få ett fast jobb!! Fast egentligen vill jag juh jobba i Ämgelholm där jag e nu, men det går juh inte så det är bara och gå vidare... Usch ja nu när jag börjar tänka på intervjun så blir jag bara så nervös!!! Men det ska gå bra! Jag hoppas verkligen det! ´Får jag inte det får jag väl jobba kvar inom kullabemanning efter sommaren, men det hade vatt så skönt att ha ett schema och gå på, och veta vad man har i lön i månaden osv!
 
Jag har dessutom lovat Emelie att åka och hämta hennes cykel imorron! Hon lärde juh sig och cykla i måndags!! Hon bara satte sig på Amandas cykel och cyklade iväg!! Helt otroligt! Jag va så förvånad! och hon med! Så jag va juh tvungen att lämna in hennes cykel på lagning eftersom det va punktering på hennes framhjul. Och jag är tyvärr inte så bra på att laga punktering, så det är lättare att bara lämna in skiten.. dock kostar det juh en del.. men så får det va...
 
Lördag till söndag ska jag jobba och så ska jag flexa ut tidigt på söndag, så jag och  tjejerna kan åka till Lerberget och kolla på Svenska cupen i gymnastik! Det ska bli kul!!! Och helgen efter det är det uppvisning! Fullt ös kan man säga! haha :)
 
Näe nu ska jag ta mig en liten kvällsmacka och sen ska jag hoppa i säng! Ha en bra kväll! Sov gott på er!

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela