Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

Påsklov

Publicerad 2015-03-31 19:36:11 i Allmänt

Igår var jag på akupunktur för min foglossning. Jag blev väldigt pigg av det. Och musklerna blev mjukare, men jag har fortfarande ont, nä jag förväntade mig inte att vara smärtfri efter första... Mamma följde med mig dit. Vi fick lyssna på hjärtljuden 153 låg dom på ❤️❤️❤️ Jättemysigt! 
På eftermiddagen kände jag mig såpass pigg att vi åkte till väla och hämtade Amandas glasögon och sen hälsade vi på Sandra och Disa. Väldigt mysigt!! Nu längtar jag ännu mer efter min lilla plutt 😄
Sandra hade miniblöjor kvar som inte passar Disa längre, som vi fick. Och jag tog fram och tittade på dom. Gud så små dom är!! 
Imorgon är det äntligen dax för ultraljudet!!! Jag längtar!!! David slutar till lunch imorgon och följer med in såklart 😄 Man får ha nått kul och längta efter när man ligger här hela dagarna... 
Tjejerna har påsklov och dom leker med kompisar hela dagarna. Imorgon ska dom träna 10-13. Och på söndag ska vi till svärföräldrarna i Halmstad. Det e bara dom planerna vi har för denna veckan... Skönt att inte ha ett fullspäckat schema.. Eller ja, det hade inte gått... Jag kan vara uppe Max 30 minuter i taget. Igår på em gick det så bra... Men nu hugger det så jag blir svimfärdig så fort jag e uppe lite längre tid... Jaja.. Det ordnar sig! 
Nu ska jag få mina busar i säng! 
Ha en bra påsk!!! 

Foglossning o sjukskrivning

Publicerad 2015-03-28 10:20:17 i Allmänt

Jag har under en tid haft väldigt ont i mina höfter, det har förvärrats när jag har jobbat, men jag har ändå klarat det ganska bra... Fram tills i onsdags.. När jag kom hem från jobb den kvällen så hade jag väldigt ont, och på torsdagen blev det ännu värre, jag kunde knappt ta mig upp ur sängen. 
Efter mycke om och men så ringde jag min bm och så fick jag en läkartid redan på em. Hon sjukskrev mig fram till den siste april, men troligtvis blir det längre sen. Jag har fått leta upp mina kryckor och tar mig sakta men säkert fram med dom. Det tog mig ex 45 minuter att gå fram och tillbaka till tornlycke för att lämna tjejerna på disco igår. Som sagt sakta men säkert. 
Jag ligger mest i sängen eftersom det e det mest bekväma. Jag kan sitta upp i korta stunder sen får jag ont i ryggen. 
Men jag blir otroligt rastlös och bara ligga här... 
Idag städar tjejerna och David och jag bara ligger här... Jag kan inte hjälpa till.. Jag blir arg och frustrerad sv det... Inte för att jag gillar och städa men jag hatar att lämna över allt till andra... Framför allt hatar jag att vara beroende av andra... Jag har alltid varit självständig, alltid klarat mig själv, o be om hjälp med allt är inte min grej... Kan själv...
Men det kan jag inte nu..
På måndag ska jag till BM och få akupunktur. Hoppas att det kan hjälpa! På onsdag ska vi på ultraljud!!! Längtar verkligen! 
Idag har den lille verkligen levt loppan. Jag har känt av den hela morgonen. Och det gillar jag! 😄 jag lyckades "fånga den" imorse, så alla lyckades känna den. Kunde såklart inte känna hur den låg eller så men det va alldeles hårt så det måste vatt bebis vi kände. 

Nä nu ska jag vända på mig lite... Suck.. 

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela