Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

Storm

Publicerad 2013-10-30 21:47:14 i Allmänt

I måndags stormade det hej vilt här! Vår låda med uteleksakerna flög iväg en bit, och den e tung!! En hel del träd har trillat här på området, och Ica fick stänga vid 18 tiden för deras entré blåste isönder!! 
Jag o tjejerna förberedde oss med att köpa hem lite ljus o ficklampor! Lamporna blinkade till lite ett par gånger men vi fick behålla strömmen! 
Jag tyckte det va ganska mysigt :) Jag behövde juh inte ta mig ut så då va det ok! 

Pappa ligger inlagd på sjukhuset, han har en fraktur på knäleden som han haft i 3 veckor!! Alltså hade han det när han va inne sist!! Men dom missade det!! Nu vet dom inte om hans knä blir bra igen.. Suck.. 

Idag har jag jobbat hela dagen.. Tjejerna har vatt på dagis o fritids. Jag ska jobba torsdag o fredag oxå, sen har jag 5 dagars ledigt! Skönt!!! Vi har inget speciellt planerat, men på lördag tror jag vi går en sväng till kyrkogården o tittar på alla fina ljus! Allhelgona tycker jag e så fin på kyrkogården! Jag tycker ioförsig att det e fridfullt alltid på kyrkogården men just på allhelgona o till jul så e det så fint!! 

Nu har jag 16 arbetsdagar kvar innan resan!!! Oh va jag längtar!!!! 

Mycke nu!!

Publicerad 2013-10-26 22:13:27 i Allmänt

Jag börjar bli riktigt dålig på att uppdatera här! 
Men dom flesta dagarna rullar på med dagis/skola/fritids/jobb. 

Men förra veckan kom Sussie o Tomas ner! Jag hämtade dom på flygplatsen på torsdagskvällen. O gissa om jag hade 2 ivriga tjejer som vaknade på fredagsmorgonen! Amanda va på skolan o hon blev så glad när faster o Tomas va med o hämtade på skolan! På kvällen va det gympa o Sussie o Tomas följde med dit! O efter det fick vi mat hos Linda! Det va nog världens godaste tacopaj! Och till efterrätt en jättegod marrängswiss!! Ni skulle sett Emelies ögon när marängswissen dukades fram! Hon va i himmelriket :) 

På lördagen tog Sussie, Tomas, Linda, Sebbe, Tilda jag o barnen bussen in till Helsingborg, och där överraskade Sebbe med att gå o äta på O'Learys o se på fotbollsmatch! 

Söndagen va lugn, kasst väder... Emelie tränade o vi va alla där o kollade! På kvällen kom Linda, Sebbe o Tilda hit o fikade! 

Och på måndagen körde vi Sussie o Tomas till flygplatsen! Vi väntade tills vi såg flyget lyfta! Och sen gjorde vi Ängelholm osäkert! Jag passade på o klippa mig! Det va en superhärlig helg!! Tack Sussie o Tomas!!

Oh ja jag hade nästan glömt att vi fått fin besök i Höganäs oxå!!! Sean banan!!! Jag o tjejerna gick såklart o tittade! Vi stod ganska långt fram! 
Han va faktiskt riktigt bra! 

Idag tog jag ledigt efter 14 o gick med tjejerna på marknaden! Det va mest en massa skit, men det e det juh alltid :) Tjejerna åkte lite karusell och jag lyckades vinna en stor klubba!! 

Nä det va nog allt för denna gången!! 
Ha en bra helg gott folk!! 

 


.

Publicerad 2013-10-07 21:10:55 i Allmänt

jI onsdags åkte jag till Ullared med jobb! Jag passade på och köpa julklappar! Så nu är det fixat och klart! Riktigt skönt! Vi såg dock inte till Ola-Conny eller Morgan. Men kul hade vi!
Det va ganska lagom med folk, men när jag va uppe med tjejerna sist va det kanon! Inget folk alls!
 
Helgen har jag jobbat och jobbat och jobbat! Tjejerna har vatt hos mormor och Peter. Idag har jag och Emelie vatt hemma och haft det  mysigt! Jag hade mycket på min "borde göra lista" men jag gjorde inget av det! :) Och faktiskt så känner jag mig ganska så nöjd med det beslutet!! Efter Amandas skola va det dags för lekgympa, och sen hem och äta, och sen iväg på Amandas träning! Jag och Emelie stannade kvar och tittade på Amandas träning! Det e kul och titta på dom!
 
I fredags när Amanda kom hem från skolan va hon helt uppspelt, för när dom va ute på sin utedag så hade dom hittat datorer osv i skogen, så deras fröken ringde till polisen, som faktiskt tog sig tid och komma. Och det visade sig vara saker från ett inbrott, som jag läste om i tidiningen samma dag. Idag stod det i tidningen o att förskoleklass hade hittat sakerna!
 
Näe jag har egentligen inte mycke mer och berätta om.. det rullar på som vanligt här hemma... Oh oj förresten! Idag är det 2 månader kvar till KANARIEÖARNA! (bara så ni vet ;) )

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela