Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

Kontrollbehov!?!

Publicerad 2014-02-12 15:11:20 i Allmänt

Jag?! Har jag kontrollbehov, förstår iiiiiiingenting ;) Jo det gör jag! Jag vet att jag har värsta kontrollbehovet!
Speciellt när det gäller barnen! Men sen o andra sidan, jag har levt ensam med barnen sen dom va riktigt små.
Nu har David kommit in i våra liv! Och vi trivs jättebra med detta!! Tjejerna tycker väldigt mycke om David! Dom kryper gärna upp i knäet, och ber gärna honom om hjälp om det e nått. Eller visa honom saker från skola/dagis osv! Och båda tjatar om att han ska flytta in hos oss och att vi ska gifta oss osv! :)
 
Nu e det JAG som ska lära mig att släppa in David på riktigt! Det e inte helt lätt, jag vill gärna göra allt själv.. det e det jag e van vid.. Men David tar mitt kontrollbehov med ro som tur va! Han klappar mig på axeln och skakar på huvudet ;)
Imorron ska han få hämta både på dagis och fritids! Ojojoj, jag tror såklart att detta komma gå jättebra!!! MEN mitt hemska kontrollbehov där jag vet att allt går till precis som det "ska vara"... hmm.. och varför måste det vara precis som det alltid har vatt?! Bra fråga! Näe jag ska lära mig! Och David! Håll ut! Jag lär mig ;) Men det e en verklig utmaning för mig att släppa taget lite... Men det e juh som sagt inte så konstigt.. Jag och tjejerna har juh gått i vår lilla bubbla i alla dessa år, och att släppa in någon i vår bubbla e inte lätt, och såklart så måste vi alla anpassa oss till varandra! Bara det att David ställde sig och gjorde mat igår! Det känns så skönt!! Och det va inte jag som bad honom, han sa själv att han ville göra det! Så mysigt att maten bara e klar.. Visst har mamma gjort mat till mig då och då, men det e juh inte samma sak...  Så d känns jättebra att äntligen slippa vara ensam om allting! Det känns helt underbart faktiskt!
 
 
 

Tävling!!!

Publicerad 2014-02-11 12:07:58 i Allmänt

Denna helgen har  gått i gymnastikens tecken! Amanda tävlade i englacupen! På lördagen samlades dom klockan 8, o vi åkte därifrån vid 17 tiden. Så d va en lång dag! Amandas trupp va uppdelat i 4 lag. Amandas lag gick tävla en hel del gånger! Dom gick vidare flera gånger i cupen i både hopp o matta, i hopp blev dom etta o gick direkt vidare till söndagens tävlingar. Dom åkte dock ur i matta... Dage efter gick dom vidare ett par rundor i hoppet, men precis innan finalen så åkte dom ur. Ett av lagen vann en hedersvärd bronsmedalj i hopp!!! 
Igår firade hela truppen sina fina placeringar med glass!!! 

Amanda på väg hem från 2dagars tävling! Hon fick såklart en lingvallenkanin! 

2014-02-01

Publicerad 2014-02-01 19:00:28 i Allmänt

Som vanligt har jag varit dålig på att uppdatera!! 

D största som har hänt e väl att jag gått o träffat mig en kar' 😀
Tjejerna har denna helgen fått träffa honom o han blev verkligen välkomnad! Emelie kryper gärna upp i hans knä o spelar lite spel på telefonen, eller bara ser på tv :) Amanda ritade en jättefin teckning till honom! Riktigt mysigt att d verkar funka så bra!! 😃 



Som sagt d känns riktigt bra!! 
Kram på er alla!! 

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela