Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

Gårdagens förvirring o sambos på riktigt!!!!!!!

Publicerad 2014-05-27 21:14:18 i Allmänt

Igår va en mycke rörig dag.. Jag glömde saker överallt!!! Plånboken på jobb, telefonen på city gross, glömde Emelies läkartid...nycklarna hemma o David körde till jobb, tur mamma har extra nycklar... Jaja, tillslut så blev d bra ändå! 
Jag fick städat lägenheten o vid 17 tiden kom svärföräldrarna på besök! Jag gjorde fläskfilé o gorgonzolasås som vi bjöd på. Precis när dom kom så gick Emelie ut för o leka, o plötsligt så ser jag hur en stor hund springer efter henne i full fart. Jag springer efter Emelie ägaren efter hunden.. Jag va så arg på ägaren!! Jävla idioter so inte kan ha koll på sin hund! Emelie blev livrädd!! Hunden rörde aldrig henne som tur va! 

Ja o igår kom ja på 2 minuter i 11 att Emelie skulle va hos läkaren för hennes höft! Vi slängde oss i bilen o körde dit. Läkaren undersökte o höll med om att det låter konstigt o att benet e snett. O hon skickade remiss till röntgen. Vi kunde åka på drop in röntgen i Helsingborg. Kanon tänkte vi! Men idag när jag satt o läste om just drop in röntgen så visade det sig att man ska vara över 12 år för att åka in där! O jag ringde vc som hade skickat in oss där men dom hävdade bestämt att man får komma dit fast man e under 12.. Så vi körde dit, men nä man SKA vara över 12!!! Nu va dom snälla o lät henne komma in iallafall! Så vi fick d gjort! O hon va så duktig!!! Såklart fick hon en gofika efter! 

David har blivit av med sin lägenhet nu!!!!! Så nu e vi sambos på riktigt!!!!! Känns helt underbart att jag har fått denna underbara kille/man/karl!!! Vi bor juh lite trångt nu, men det ordnar sig!!! Jag bor gärna så här trångt bara jag får ha d så här bra!!!! Puss min älskling!! Tack för allt du gör för oss!!! 

Begravning

Publicerad 2014-05-20 19:37:33 i Allmänt

Idag har vi haft pappas begravning. Den va ljus och fin! Det kändes som om jag kunde få ett fint och värdigt avslut. Amanda var med, Emelie valde att gå på dagis. Amanda tog det hela med ro, hon hade ritat en jättefin teckning med regnbåge o hjärtan o stjärnor som hon la tillsammans med sin ros på kistan. 

Efter begravningen satte vi oss i trädgården. Solen strålade och det va riktigt varmt o skönt! 

Till kvällsmat valde vi att åka ner till kinaresturangen och äta. Riktigt mysigt att göra det som en familj! 
På vägen hem blev familjen lite crazy! 😄 Med nerrullade fönster körde vi en sväng i Höganäs. O så stannade vi vid macken så tjejerna fick varsen glass. Vi va tvungna o stanna utanför mamma o Peter o busa oxå 😄 


Jag har en helt galen familj! Och jag älskar den!!!! 


Pappa

Publicerad 2014-05-13 08:45:32 i Allmänt

Sitter på bussen, ska åka in till Helsingborg för att följa med på begravningsbyrån och planera din begravning/minnesstund. Gabriellas sång spelas i mina öron, och tårarna samlas i mina ögon, helst vill jag bryta ut och stortjuta. 
Jag saknar dig pappa! Det är så tomt! Det är ingen hemlighet direkt att jag redan som liten bara tittade lite fint med mina ögon o jag fick precis vad jag ville. Pappas flicka 💙 Du har alltid älskat dina barn lika mycke, men du sa alltid att du följde min uppväxt på ett helt annat sätt. 
Amanda och Emelie pratar mycke om dig! Emelie bryter ihop då och då, Amanda hanterar sin sorg på annat sätt, men vi vet att det kommer. Och vi är beredda pappa! Vi tar emot henne när hon faller. 
Jag är så otroligt glad att du hann träffa David! Och att du hann se min glädje igen! Du hann inte se oss gifta oss, men när den dagen kommer, så vet jag att du finns där. 

💙 Tänk er inte Honom som 
någon som givit sig av
Hans resa har bara börjat 
Vi lever många liv
Och det på jorden är bara ett
Tänk er att han vilar från sorger och tårar
På en plats fylld med värme och trygghet
Där man inte räknar dagar eller år 

Tänk er hur han önskar att Ni visste 
Att inget utom er sorg kan dö
Och tänk er Honom som levande i hjärtat på dom han vidrört
För ingenting han älskat kan någonsin gå förlorat
Och han var oändligt älskad! 💙

Nu kan du gå på ditt onda ben igen, spela en runda boll uppe på molnen. Ta en kall hoff och en sillamacka! 
Pappa du finns för alltid i mitt, mina syskons o alla barnbarnens hjärta! Vi älskar dig nu och för alltid! 

Pappa: 10 december 1946 - 10 maj 2014

Publicerad 2014-05-11 20:55:28 i Allmänt

Igår väcktes jag av ett telefonsamtal. Jag hann inte vakna till o svara, men jag såg att det va hemligt nummer o jag fick direkt tanken att det va sjukhuset. 10 minuter senare ringde min syster o meddelar att pappa fått en stor hjärnblödning. Jag slänger mig upp ur sängen o David kommer snabbt efter. David ringer min mamma medan jag försöker klä mig. David sticker iväg o tankar bilen, o samtidigt vaknar Emelie. Jag förklarar för henne att morfar är jättesjuk och att vi måste åka till sjukhuset. Mamma kom ett par minuter innan David kom tillbaka. Och vi körde direkt in. När vi kom in var pappa uppe på strokeavdelningen, 41. Personalen mötte upp oss och vi fick in kaffe,saft o mackor. Pappa va inte vid medvetande när vi kom. Han visade heller inga tecken på att han hörde el kände oss. Men vi utgick hela tiden ifrån att han hörde oss. När alla syskonen var samlade kom läkaren och pratade med oss. Hon förklarade att blödningen var väldigt stor och att neurokirurgerna i Lund bedömde den som så pass stor att det inte finns något att göra. Även om jag fick höra direkt i telefonen att han troligtvis inte kommer överleva, så va det först när läkaren sa orden som jag förstod, detta kommer vara dom sista timmarna min pappa har i livet. 
Vi satt hos honom, pratade med honom. Och hans bror kom upp och pratade och klappade. 
Vid 17 tiden kände jag att jag var tvungen att ta lite luft o komma ut. Jag o David gick ner till stan en runda. Vi va ute i ungefär 45 minuter, o när vi kom tillbaka var pappa mycke sämre. Han rosslade och va orolig. Han hade precis fått lm som skulle hjälpa för hans rosslande. Men d blev bara värre, ssk kom med morfin som han fick. Cia o David gick ner för o röka. Men vi fick snabbt ringa upp dom igen eftersom pappa nu fick andningsuppehåll. O precis innan dom kom hostade han upp en massa slem, vi ringde efter ssk som kom o hjälpte honom att få upp det med hjälp av en sug. Han fick mer morfin, och sen gick det fort. Pappa somnade in vid 20 tiden. Alla hans barn va där. Vi höll han i handen och pussade honom på pannan. Sandra och David var oxå med. Personalen bytte och gjorde honom så fin. Och när vi kom in igen så fick vi en stund att säga adjö. 
Pappa kommer alltid att vara så saknad och älskad! 

💙Sov gott pappa och morfar! Vi ses i Himlen! 💙

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela