Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

Skolan

Publicerad 2014-08-18 18:08:27 i Allmänt

Idag började skolan igen! Emelie började i förskoleklassen och Amanda i 1an! Båda tjejerna tyckte att jag bara kunde lämna dom på skolan, så jag gjorde det. Och jag o David (som va hemma på lunch) gick bort och hämtade dom 12.30. Och det va 2 stolta tjejer som kom hem! 


I helgen åkte vi till svärföräldrarna i Halmstad! Vi tog en sväng i stan och kollade runt. På kvällen tittade vi på film, på David mär han va liten 😄 Jag tyckte det va riktigt roligt! ❤️
Vi sov över och blev väldigt bortskämda med god mat och trevligt sällskap! 


Och i söndagskväll började jag på föräldragympan! Herregud! Jag va helt slut efter uppvärmningen! Men Gud va roligt det va!!! Jag testade på att volta och allt! Tro mig det känns idag!! Jag känner av varenda jäkla muskel jag har i kroppen!! 😄

På onsdag börjar jag jobba igen så imorron får jag njuta ordentligt! 

Sista semesterveckan!

Publicerad 2014-08-14 16:03:04 i Allmänt

Ja då e snart denna semestern slut... Känns mindre kul om jag får säga d själv.. Men så e d 😁
Denna veckan har jag inte gjort speciellt mycke! Jag har legat på soffan mer eller mindre varje dag!! Och det har vatt riktigt gött!! 

Igår började tjejernas gympa! Emelie började i trupp 4 och Amanda i trupp 3. Och det bästa av allt är att dom tränar samma tider! Onsdag o söndagar, och Amanda tränar även lördagar. Vi vet vad vi ska göra om helgerna iallafall 😃 

I helgen avslutar vi semester o sommarlov hos svärföräldrarna i Halmstad. Det ska bli mysigt! 

Nä annars e d lugnt! Tjejerna är hos mormor idag, David jobbar så jag och myran ser till så att soffan i te känner sig ensam 😄


Veckan som gått

Publicerad 2014-08-09 14:55:45 i Allmänt

Så va det helg igen! Dessa 2 veckorna har bara försvunnit.. Men det har juh hänt mycke roligt oxå! :)
 
I torsdags bestämde jag mig iallafall för att komma utanför lägenheten lite, så jag tog med mig mamma och barnen och åkte över till Helsingör och åt en glass och tog en liten promenad! Det finns juh inget godare än att äta glass i den lilla gränden! Vi tog bussen in och hem igen så det blev en liten utflykt av det hela!
 
I tisdags va vi inne på sjukhuset med Emelie igen på återbesök. Fick träffa en jättetrevlig läkare. Hon kollade på henne och hon var fortfarande svullen i ansiketet men inte alls som hon va på helgen innan så.. Hon hade fortfarande vatten bakom ena trumhinnan. Och jag tog även upp det här med hennes mandlar och polyper som hon opererats för innan, hon snarkar juh lika mycke igen.. Och hon kollade dom oxå. Det fanns nya polyper och ev så blir det en ny op, men vi ska på återbesök i oktober igen, då ska det även göras ett nytt hörseltest. Det gjordes hörseltest på henne i Ängelholm som ena gången visade att det va lite nersatt på vänster öra och nästa att det va bra och ännu en gång efter det va det sämre igen... så nu tyckte hon att vi skulle kolla det ordentligt inför skolstart osv. Jobbigt för henne om hon hör sämre och inte hänger med pågrund av en sån sak.
 
Annars har det vatt mycke upppackning i lägenheten denna veckan. Skönt att det mesta är på plats nu. Vi har fått upp lite tavlor osv nu oxå. Sandra och Luan kom och hälsade på en av dagarna, Camilla och Pibbe va här i torsdags. Alltid roligt med besök! I eftermiddag kommer Davids föröldrar hit. Vi ska äta lite tacopaj tänkte vi.
 
Annars är det lugnt! Nästa vecka är sista semesterveckan.. Och nästa måndag börjar skolan igen, det ser både vi vuxna och barnen framemot! Tjejerna tycker det börjar bli långtråkigt att vara hemma nu.. :)
Men dom har iallafall lyckats få lite kompisar häromkring. Det känns jättebra! Dom har vatt ute jättemycke här i veckan och lekt med dom nya kompisarna!
 
Nä nu ska jag snart börja förbereda pajerna! Ha en skön lördag!

Bra start på veckan

Publicerad 2014-08-04 20:07:22 i Allmänt

Tjejerna sov hos mormor inatt, så när David gått på jobb va jag ensam hemma! Det är sällan som jag e helt ensam hemma, så jag passade på o njuta ordentligt 😄
Jag letade upp våra filmer (eftersom antenn uttaget var i sönder) och satte igång första säsongen med Vänner. Och satte mig och åt frukost till det. 
Efter frukosten kände jag för och ta en promenad! Sagt och gjort. Tog på mig en regnjacka och började gå. Det blev en promenad på dryga 4 km! När jag kom hem så fortsatte jag operation uppackning! 
Tjejerna kom hem vid 14 tiden. Och precis när vi kom hem så kom elektrikern och fixade vårt antenn uttag, så nu har vi tv!!! 😄😄
Nu ikväll har David vatt o repat så efter maten gick jag o tjejerna ut och spelade kubb 😄

Tjejerna la dig tidigt idag eftersom vi ska ta bussen till hbg o läkaren med Emelie imorron. Så jag ligger i soffan o har d gött med lite gofika! 


Och här ska jag ligga resten av kvällen! Nu kom älsklingen hem så det får bli lite tv mys innan sängen! 



Flytt och barnakuten

Publicerad 2014-08-02 20:50:46 i Allmänt

Nu har vi äntligen fått lägenheten!
Och tanken va att igår när vi fick nycklarna så skulle vi flytta lådor och lite andra småmöbler och sen idag skulle Conny komma hit och hjälpa oss och flytta möblerna. MEN Brilan tyckte att vi kunde få in allt på samma dag, så sagt och gjort! Vi, eller ja läs David, Peter Hölaas och Brillan flyttade hit alla sakerna! Jag och mamma började att packa upp och stryka gardiner och sätta upp där vi kom åt! :)
Och till vår stora fävåning insåg vi att vi kunde ha diskmaskinen med oss!!! Vi hade för oss att det bara var ett smalt hål där, men ikke! Så den kom med och det e riktigt skönt! Vi har lixom vant oss vid den!
Vid 21.30 så körde jag iväg och köpte pizza till oss.. och tjejerna va hemma hos mormor, men innan dom gick så såg jag att Emelie va väldigt svullen över ena kinden och ner mot halsen.. så jag ringde 1177 och dom tyckte vi skulle åka in på akuten med henne. Så vi slängde oss i bilen och körde iväg.. kom in på barnakuten vid 23.30, dom tittade på henne och tog lite prover. Infektionsproverna va inte så höga så vi fick åka hem och komma tillbaka idag efter 10. Så vi fick gå till öron näsa hals akuten idag. Där fick vi träffa en läkare, som kollade och kände och klämde. Och så tog dom nya prover. Efter mycke om och men kom han fram till att hon har rosfeber, så hon åkte på en kur med kåvepenin igen. På tisdag får vi åka tillbaka så dom får kolla henne igen.
 
Resten av dagen har vi vatt hemma och fixat och donat! Eller ja.. Amanda va på kalas hos Lovisa. Tanken va juh att Emelie skulle dit oxå, men läkaren tyckte inte att hon skulle va borta. Hon skulle va inärheten av oss hela tiden så vi har koll på hennes svullnad.
 
Ja det e väl det som händer här nu.
Det ska bli spännande och se hur tjejerna sover inatt när dom för första gången ska sova i sina egna rum!
 

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela