Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

Det rullar på

Publicerad 2014-10-31 20:37:32 i Allmänt

DaVarna bara rullar på!! 
Amanda har varit iväg o tävlat 2 helger i rad! Dom är jätteduktiga! Dom fick inga topp placeringar, men dom gjorde sitt bästa o dom kämpade på och hade roligt! Vilket är det viktigaste! 

Jag jobbar på! Trivs fortfarande jättebra! Det är mycke nytt fortfarande men jag försöker lära mig! Tiden rusar iväg som sagt! 

Jag jobbar i helgen.. Imorron slutar jag 15.30 och sen ska vi köra in till kyrkogården och sätta ljus hos pappa. 
Nu den 10e är det redan 6 månader sen pappa dog. Jag kan inte förstå det.. 


Saker och ting kan förändras snabbt!

Publicerad 2014-10-17 14:43:36 i Allmänt

Och det är precis vad som har hänt..
 
Jag har fått ett nytt jobb, och redan börjat där. Jag trivs jättebra! Nu jobbar jag i kommunen istället. Saker och ting gick som sagt väldigt fort men det är riktigt roligt.
 
Jag har börjat må bättre igen! Vilket känns jätteskönt!
Att må som jag mådde innan önskar jag ingen.. att inte se nånting som är roligt.. att känna att ALLT är svart och tråkigt och jobbigt.. bara att ta sig upp ur sängen eller att ta en dusch var ett helt projekt för mig. Jag tvingade mig själv att gå ut och gå för att få lite luft.. Det va oxå rådet jag fick från läkare osv att jag skulle göra det jag ville, och inte känna att jag var tvungen att sitta hemma som man kanske annars gör när man e sjukskriven.. men jag hade inte feber och jag hade inte magsjuka.. jag va helt slut inom mig..
David och jag pratade mycke och många gånger om varför jag mådde som jag mådde.. och det fanns väl många faktorer till det hela.. men en sak är säker.. jag var/är inte färdig med att sörja min pappa. Under den tiden jag mådde som sämst var jag fruktansvärt arg på honom. Jag har 2 kort ståendes på en hylla, ett där han håller Amanda och ett när han håller Emelie, och jag stod och tittade på dom och kunde känna hur arg jag var för att han lämnade mig.. Och sen fick jag dåligt samvete för att jag var arg, hur kunde jag vara arg  på nån som var borta? .. jag vet att han inte valde att dö.. visst jag vet att han inte levde ett liv som värsta friskusen.. men han valde inte att dö.. Och dessa känslorna tog äver för mig.. Det välde över mig..
Sen hände en del andra saker som jag inte vill ta här som inte gjorde saken bättre och till slut så tog det slut helt och hållet och jag var tvungen att sjukskriva mig.. vilket tydligen INTE blev populärt hos dom jag jobbade hos.. Jag trodde att dom om nån skulle förstå känslan, men uppenbarligen inte.. Jaja..
 
Igår va en fullspäckad dag! Först möte på morgonen, sen hem och ta emot vår säkerhetsdörr, och sen en kvällstur på det! Härligt!
Idag är jag ledig, och tjejerna är lediga från skolan. Jag håller på att tvätta! Skönt och få det gjort! Emelie ska sova hos mormor inatt, för imorron ska hon på kalas. Amanda ska tävla i Klippan imorron, så mormor får ta Emelie på kalaset :)
Vi ska samlas 7.45 utanför gymnastikhallen och köra tillsammans till Klippan imorron. Och sen i nästa vecka ska hon tävla först i Ängelholm på lördagen och sen i Röstånga på söndagen. Fullt upp! :)
 
Ja det är väl lite av vad som händer här hemma!

Sjukskriven

Publicerad 2014-10-03 14:39:38 i Allmänt

Har sen i söndags varit hemma från jobb.. Jag har inte sovit en hel natt på flera månader.. Och dagarna mår jag skit.. Jag kan inte riktigt sortera mina känslor.. Jag går från att gråta hysteriskt till att vara arg till och skratta.. Jag hänger inte med själv i mina känslor.. Jag har ingen ork alls kvar till nånting. Oförberedda saker gör mig hysterisk.. Jag får fullständig panik... Tack o lov har kag David som står vid mig hela tiden. Nu måste jag ta tag i detta o bli jag igen.. 
Nått som jag har fått känna på nu är hur folk fortfarande tycker att man är lat eller slö för att man mår dåligt psykiskt. Hade jag vatt hemma med feber hade ingen reagerat.. Ingen hade tjatat på att jag ska gå o jobba.. Men nu, nu får man fan i med pikar lite här o var om hur dålig man e som inte orkar... 

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela