Familjen Henningson/Enblom

Vår vardag med våra 3 tjejer ❤️❤️❤️

Sommarlov!!

Publicerad 2016-06-17 07:57:59 i Allmänt

Nu har tjejerna äntligen sommarlov!
Emelie har längtat, Amanda tycker det e ok med sommarlov men tycker det e roligare i skolan 😂
I tisdags hade dom skolavslutning i matsalen på kullagymnasiet. Dom brukar vara i tivolihuset, men iår va det redan bokat, men det blev jättebra i matsalen oxå! Luftigare o bättre med plats tyckte jag. 
Våra underbart fina sommartjejer! 

Emelie spelade tvärflöjt på avslutningen! Och gjorde det väldigt bra! Mammahjärtat värkte ordentligt 💖
Amanda har bestämt sig för att börja spela till hösten igen, vilket både vi och hennes lärare blev glada för. Dom har samma lärare och han har tjatat sen hon slutade på att hon skulle börja igen! Så han blev så glad! Han ville att hon skulle testa saxofon, men när jag sa det till Amanda fick jag en blick som skulle kunna få vem som helst att trilla ihop 😂 Ingen saxofon alltså! 

Igår gjorde vi äntligen slag i en sak som jag först innan David kom in i bilden och vi sen har lovat o lovat o lovat.. Nämligen LISEBERG!!! Gissa om tjejerna blev glada!!! Vi bytte bil med Johanna och Björn som har en 7 sitsig, så drog vi med mormor oxå! 
Vi köpte inträde och åkband på nätet, fast det hade juh alla andra oxå gjort 😂 Men det gick snabbt ändå! Vädret va kanon när vi kom! Soligt och fint, nästan för varmt! 
Och sen blev det åka av! Vi började med att åka lisebergbanan och lyckades få med både Amanda o Emelie! Emelie älskade den, Amanda skakade 3 timmar efter! 
Lite bilder:







David och jag åkte kanonen! Shit! Vilket jäkla drag i början!! Men helt klart en riktigt häftig berg o dal bana! Vi ville åka helix oxå, men regnet kom ikapp oss och vi valde att åka karuseller med tak, och spela!!
Och det första jag spelade på va chokladhjulet och vann!! 

Tydligen lyckades vi även få med en kändis på bilden! Trummisen i iron maiden! Ja att David missade det när vi va där va juh otroligt! Men han blev väl så glad för att jag vann chokladen 😂😂💋

Ett jäkla regnväder blev det på vägen hem. Men vi tog oss hem! Och nöjda och glada över en helt underbar dag!!! 
Emelie somnade på en madrass i vardagsrummet, och Amanda somnade i soffan, trots att hon påstod att Jon aldrig skulle kunna sova 😀

Nu vill vi ha tillbaka sommarvädret! Bada o sola vill vi göra!! 
Häromdagen satt vi ute på gräset och mös, idag e det dimma.. 
Nathalie har börjat stå själv nu, helgalen den ongen! 😍

Som ni ser så e hon pappis lilla rocktjej! 🤘

Nationaldag och födelsedag!

Publicerad 2016-06-07 20:26:52 i Allmänt

Ingen har väl missat att Måns Zelmerlöw firade nationaldagen i Höganäs?! Själva firandet började vid 15 tiden nere i tivoliparken, och 17.00 hade Måns konsert i 1 timme! Riktigt kul faktiskt! 

Tjejerna har längtat hur länge som helst! Och självklart va Hero den bästa låten! 😂 Det va sjukt mycke folk i parken! Har aldrig sett så mycke folk på samma plats i Höganäs! 😂

Idag åkte jag upp med tuppen! 6 ringde klockan, älsklingen fyller år idag och han tycker inte om att stressa på morgonen så upp i tid o satte igång kaffe och skar melon, det va det han beställt till frukost! David äter alltså inte frukost i vanliga fall så 4 skivor melon va mycke för honom 😂

Vi sjöng såklart jättefint för honom 😇 Och så fick han lite paket. 2 par byxor(inköpta på barnavdelningen) ett par va dock förstora!!! Kom igen lixom! 😂😂 Och så fick han en film och så hade vi bokat bord på Harrys i Helsingborg! 
Vid 15 tiden kom mamma o Peter upp och åt lite tårta! David fick en ostpåse 👍🏻👍🏻👍🏻

Och sen körde vi inom väla och bytte hans byxor. Vi lyckades hitta ett par fina jeans på herravdelningen som passade honom! Och sen körde vi vidare till stan o in på Harry's! 
Vi fick ett bord, trots att bokningen blivit fel... Det blev bokat till den 14e juni!! Ja det har bara varit strul med bokningarna! Först ville vi nämligen gå på Le Cardinal men när jag ringde dit så skulle dom ha sommarstängt from idag o fram till september. Och så ringde jag Schweiz, men dom har bara öppet på helgen, ringde pepelino i Ängelholm, nä dom skulle ha semesterstängt, ringde hamnkrogen här i Höganäs men där va fullbokat hela veckan(?!) 
Och sen som det visade sig fel bokat på Harrys!! Haha 😂😂
Men vi fick bord iallafall, och vi beställde god mat, jag tog fläskfilé med toast, David tog entrecote, Amanda hamburgare och Emelie tog spagetti bolognese! Alla tyckte det va jättegott! 



En riktigt mysig kväll! 


Fullt ös som vanligt!

Publicerad 2016-06-01 12:15:54 i Allmänt

I lördags va vi på Johanna och Björns bröllop! Ett jättefint bröllop ute på malvagården! Själva vigseln var ute, och vädret visade sig från sin bästa sida! Efter själva vigseln va det snittar med bubbel och mingel ute. Och sen blev det mat inne. 

Supergod mat!! Och tårtan hade Björn gjort själv! Det va tillomed så att David tyckte om den! Det säger en hel del! David äter inga sötsaker annars! 
Vid 21.30 ringde Bo och då hade Nathalie varit otröstlig ett tag! Vi hämtade henne och vi va kvar en timme till! Tack svärföräldrarna för att ni passade alla våra bustjejer! Och att ni fixade så bra på Emelies konsert! 

Det va nämligen väligt tajt schema den dagen! 
Amanda hade först gymnastikuppvisning 11-13 och samling 9.00. Och eftersom jag stod i caféet så va jag o Nathalie oxå där då. 
Det blev en jättefin uppvisning i 80 tals anda 😄

Efter gympan va det dax att hämta presenten som vi beställt på oldsbergs ost, och när David kom dit va den inte klar!!! Panik på det tajta schemat! 14 kom svärföräldrarna till oss, så Nathalie hann och vänja sig! 
15 skulle Emelie vara i kyrkan, och 16 började bröllopet! 
17 började Emelies konsert som Bo fick ta hand om 😂 Fullr ös som sagt! Men vi ihop dagen rätt bra tycker jag! 

Igår blev vår lilla bebis hela 9 månader! Hur gick det till?! Hon föddes juh igår?! 
Det va i te längesen hon va såhär litenN 
Nu e hon stora tjejen som kryper/ålar, står mot allt och går runt möblerna! Helgalen liten tjej! 



Imorse hittade Emelie sina gamla solglasögon och Nathalie fick testa dom! 
Dessa 2 syrror har så mycke bus ihop! 

Nu blir det lunch med mannenN ha en bra dag! 

Om

Min profilbild

Cattis

Jag bor tillsammans med min man David och mina 3 flickor. Här skriver jag om vad som händer under våra dagar ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela